#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Performans düşüşü görüyorum kendisinde.

Ama bu iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Aynen yaya çıkardığı paslar bayıyor bazen hiç olmayacak anlarda çıkarıyor kontra yiyoruz buna dikkat etmeli kesinlikle. Fakat yorgunluğa veriyorum ben işte

Son 2-3 maçta az daha çok top kaybı yaptığı doğru, biraz yorgunluk sizin dediğiniz gibi ama biraz da yani hücumda özellikle Icardi'nin o beklenen koşuları yapamaması da etkili oluyor. Adam sağdan bindiriyor, rakibini ekarte ediyor, önünü açıyor içeri çevirecek Icardi ya yok, ya geç kalıyor, Barış da daha gerideki Mertens'e veya Kerem'e zorlama toplar atmak zorunda falan kalıyor veya topa basıp dönmek zorunda kalıyor. Tekrar zorluyor, kaybediyor veya geriye dönüyor vs... İçeride çoğalabilsek ve hareketli olabilsek o sağ kanat atakları çok daha etkili ve verimli olur...

Kanatta daha verimli olmak istiyorsa teknigini gelistirmeli ve topla sola gitmeyi ogrenmeli. Geldigi ilk gunden beri ayni oyun tarziya oynuyor. Hizini kullanarak rakibini gecmeye calisiyor ve surekli saga gidiyor.

Topu daha erken cikarmali ayagindan. Bazen rakibini gececek diye pozisyonu oldürüyor. Teke Tek gecmeyi degil duvar pasi yapmayi ögrenip gecmeli rakip savunmayi. Takim oyununu ögrenmeli.

Barış'ın gelişimi muazzam gerçekten.

2-3 sene çnce geldiğinde rotasyon için faydalı olur çizgisinden mücadele ederek 11'in parçası ve sonrasında değişilmez oyuncusu kıvamına geldi.

Bunu da tamamen kendisi yaptı.

Kendi kariyeri ile ve gelişimi ile ilgili hedefi ve kavgası olan isimlere hep saygı duyulmalı.

Sahada son kararlar da halen en doğru tercihi yapamıyor ama bunu da yapacak.

Kafaya koymuş adam yapıyor.

Burak Yılmaz 32 yaşından sonra pas atmayı ve ofsaytta az kalmayı öğrendi mesela. Çünkü o da sürekli çalıştı ve kafa yordu.

Barış'ta öyle. Ekstra idman, eksikleri çalışma, fiziken kendini saha dışında ekstra hazırlama.

Bunları yapan adam yeteneği 5 ise onu 7'ye çekebiliyor, ve üzerine atletik olarak da 7'den 10 yapınca inanılmaz hale gelebiliyor.

Disiplin, mücadele, pozitiflik ve vazgeçmeme. Hepsi sende var, Barış. Umarım hep böyle devam edersin.

Önce kendin sonra da bizim için.

barış inanılmaz yıpratıcı bir bek için. Sürekli top istiyor, sürekli her pozisyonu zorluyor, rakibi çıkartmıyor

masuaku hücumda etkili bir bek ama hiç çıkamadı. Semih'te yalnız kaldı o da etkisiz kaldı

Boeyle yapabildiklerini kaan yapamıyor kaan sadece önüne pas atıyor barışın arkaya kaçırıyor. Boey verkaç yapıyordu barışla

Cok iyi oynamaya devam ediyor

Suan baris icin en büyük sikinti bek katkisi

Topu aldiginda iki oyuncu ile karsiliyor rakip,sag bekin kosu ile destek vermesi ve rakip oyuncuyu kendisine cekmesi gerekiyor ama kaan dan bu performansi alamiyoruz

Mesela baris’in oynadigi en iyi maclardan biri trabzon deplasmani,o macta arkasinda boey vardi

Dün bir pozisyonda TJK linin üstüne yürürken okadar güçlü görünmesi harika bir olaydı. Özgüven tavan. kendisine de iyi bakıyor .Allah kaza bela vermesin.Takımın dinamolarından. Böyle devam.

Aldığım istihbarata göre bjkli topçuları kucağında eve kadar götürmüş hala kucağında gezdirdiği de gelen haberler arasında. Teyide gerek yok.

rize boğası. topla ilişkisi iyi olsa bir dünya yıldızı olabilirdi.

Artık bir şekilde bu adamı dinlendirmek gerek. Çok yoruldu çocuk her maç takımın en çok enerji harcayan adamı. Bu kadar hor kullanmamak gerek
Katılmıyorum.Oynadıkça çok daha iyi hissediyor. Oynamazsa üzülür. Bırak oynasın .Allah kazlardan belalardan korusun. Gerisi teferruat.

Eyvah eyvah

Bizde sakatlanan bir ay dönmüyor

Kendisini övmeye geldim inanılmaz biri bayılıyorum al 15 sene oynat kaptan olsun öyle bir futbolcu benim için

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barışın kopyası eren dinkci çocuğu 2 defadır izliyorum mutlaka almalıyız eğer fiyatı uygunsa
Screenshot_2024-03-03-21-40-07-019_com.instagram.android.webp
gelecek gelecek amcası mesajıma kalp atmış. Koyu cimbomlu amcası

kerem ve barış ikisi de Keçiören'den geldi galatasaray'ın şu an için en kıymetli isimleri. milyon euro'luk, dünya çapında yıldız veya bir tık altı oyuncuların önünde ikisi. helal olsun bu çocuklara milli takımın da en önemli oyuncuları olacaklar inşallah. gençler için, altyapı topçuları için muazzam örnekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt