- 11 Aralık 2009
- 18.458
- 11.220
- 1.998
Sen de çok gömmüşsün yav. Ford' dan gideceksek, 90 ların Mustang' i olsun bari;ferrari roma spider 2024 vs ford tanus 1974 diyebilir miyiz?
![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen de çok gömmüşsün yav. Ford' dan gideceksek, 90 ların Mustang' i olsun bari;ferrari roma spider 2024 vs ford tanus 1974 diyebilir miyiz?
![]()
![]()
Sen de çok gömmüşsün yav. Ford' dan gideceksek, 90 ların Mustang' i olsun bari;
Ekli dosyayı görüntüle 240162
'Önceki cümlende kastettiğin 'Zamanında iyiydi, artık değil'' fikrine uygundurbu bildigin onyekuru
zaha bu kadar iyi degil
tanus 74 de efsane o yüzden onu tercih ettim'Önceki cümlende kastettiğin 'Zamanında iyiydi, artık değil'' fikrine uygundur![]()
%20 paydan gelecek para Keçiören'i Süper Lig'e taşır.
Zaha transferini o yüzden anlamsız ve yanlış bulduğumu söyleyegeldim hep. Kerem oranın as oyuncusu idi madem, Barış da mis gibi yedeği olurdu ki üç yerli mecburiyeti nedeniyle ikisini birden yedekte tutma şansın pek olmayacaktı zaten...Lazbabbe lakabının hakkını nasıl da verdi sol kanata geçince. 2 senedir diyoruz bu çocuğun ideal mevkisi sol kanat ama Torpillitopkaybıoğlu'nun doğuştan hakkı sol kanat
Kerem'in as olduğu hiçbir plan lezzet vermez rtaş.Zaha transferini o yüzden anlamsız ve yanlış bulduğumu söyleyegeldim hep. Kerem oranın as oyuncusu idi madem, Barış da mis gibi yedeği olurdu ki üç yerli mecburiyeti nedeniyle ikisini birden yedekte tutma şansın pek olmayacaktı zaten...
''Acaba Zaha Mertens' in yerinde veya Kerem sağda mı düşünülüyor?'' demiştim. Meğer Kerem Mertens yerine düşünülmüş!..Hocanın kendi öncelikli planı mıydı, yoksa mecbur mu kaldı bilemiyoruz tabii ama iyi bir fikir olmadığını, gerekçeleriyle birlikte en başından itibaren söyleyen birkaç kişiden biriydim. Allahtan Mertens beklentilerin çok üzerinde performans gösterdi de o fahiş planlama hatasının olumsuz etkileri minimize edilmiş oldu...
Geçen sezon sonu fotoğrafından bahsettiğimin anlaşılması gerekirdi; sonradan senaryo uydurmak kolaycılığına gitmiyorum. Barış bu gelişimiyle herkesten alırdı formayı elbette. Yahut Kerem iyi olursa Barış sağ kanatta oynardı mesela...Taraftar profilinin % 90 ı sağda Tete, solda Zaha banko gözüyle bakıyordu; ikisinin katkısı bir Barış kadar olamadı...Kerem'in as olduğu hiçbir plan lezzet vermez rtaş.
Rekabet ise hep iyidir
Zaha ve Tete gibi fırsatların değerlendirilmesi bonservis harcayamadığımız düşünülünce normal geliyor. Kaldı ki ikisini de elden çıkarmak çok zor olmayacak gibi görünüyorGeçen sezon sonu fotoğrafından bahsettiğimin anlaşılması gerekirdi; sonradan senaryo uydurmak kolaycılığına gitmiyorum. Barış bu gelişimiyle herkesten alırdı formayı elbette. Yahut Kerem iyi olursa Barış sağ kanatta oynardı mesela...Taraftar profilinin % 90 ı sağda Tete, solda Zaha banko gözüyle bakıyordu; ikisinin katkısı bir Barış kadar olamadı...
İlk yıl imza parası ile birlikte 7 küsur, sonrasında 4,5 maaşla öncelik olmaması gereken mevkiye 30+ adam transferi bana makul gelmiyor; Tete denemesi yapılabilirdi, tutmadı ayrı konu...Zaha ve Tete gibi fırsatların değerlendirilmesi bonservis harcayamadığımız düşünülünce normal geliyor. Kaldı ki ikisini de elden çıkarmak çok zor olmayacak gibi görünüyor
Aktif geçen transfer dönemlerinden sonra kafalarda kurulan sezon başındaki kadro nadiren sezon ortasındaki kadroya denk düşer
Konuşan sensin rtaşDönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşuyoruz; olan oldu artık...
Yeri gelince konuşulur; kesecek zamanı bilmek gerekir...Konuşan sensin rtaş![]()