#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederini yazayım

max 25
Bu gece 48 milyon euro oldu. 2 hafta sonra 10 daha katar. Avrupa şampiyonasında 100 milyon olarak premier lige uğurlarız.
Antony denilen gerizekalı çöp tenekesinden eksiği yok.

Herif skor makinesi 3 gole de direkt katkı vermiş, ben böyle bir dominantlığı en son Ronaldo-Messi seviyesinde gördüm.

Bu arada unutulmasın; son bölümlerde ceza sahası içinden dışına doğru itilerek düşürüldüğü pozisyon penaltıydı. Hemen kalkıp devam etmesi inanılmaz azminin, hırsının göstergesiydi.

Bana mi öyle geliyor yoksa bu Aslan sag kanatta degil, sol kanatta daha etkili mi oynuyor

Böyle devam ederse tutamayiz, rahat avrupa yapar

Is ahlaki bu dur. Berkan degil maalesef. Calisip ustune koyuyor her mac her gun her hafta.

Devam Aslan, beklentimiz yuksek senden. Euro 2024'e de eger takim olabilirsek damga vuracaksin en azindan kendini yine gostereceksin. Seneye de CL'de umarim patlamani yapip seni guzel bir sekilde ugurlariz. Caliskan, sorumluluk alan, guclu ve haddini bilen bir oyuncu. Tek sorunu, cok aceleci olmasi, malum Karadenizli :)

Üst düzey fizik kalite.

Sol bek, sağ bek, sol kanat, sağ kanat, forvet.

Gık demeden her mevkide üst düzey özveri ve performans.

Bizi şampiyon yapan adam.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1715557935793.webp

2.devre yaptığı skor katkısı inanılmaz düzeyde, fizik gücüyle ezmediği adam kalmadı. Gaziantep maçıyla iyice coşmaya başlamıştı. Oyundan çıkması teklif dahi edilemez.

Şu anda en etkili silahımız ve alternatifsiz. Kesinlikle kalması lazım.

dünya para alan zaha resmen çeyreği oynayamıyor .
sakatlık vs durumlarda alternatifimiz yok . gümrük maçını resmen söktü aldı.
bu performansla bizim takımda tutamayız . yavaştan yerine adam veya adamlar bakmamız lazım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt