- 10 Mart 2013
- 121.635
- 158.451
- 5.068
Kerem-BarışKim için dion kerem mi yoksa abdüllatif mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem-BarışKim için dion kerem mi yoksa abdüllatif mi
yok canım kerem penaltıyı kacırınca 2. penaltıya kosan barıs yüzündendirKerem hep bi problemsin
Kendi düştü barış pik yaptı diye çekemiyo adamı
ne diyonSeneye bizimlesin bırakmam. Senin gibi GS ruhuyla oynayan adam lazım takımda. İyide oynaşan kötüde oynaşan sonuna kadar savasacagini biliyorum
Adaşima saygılarımı sunuyorum kendisini seviyorum.ne diyon
Adminle üye arasında böyle muhabbet olmazAdaşima saygılarımı sunuyorum kendisini seviyorum.
O değilde sen niye beni sevmiyon
Ben tespit yaptım. 2 mizde GSliyiz. Aramıza sınır koyma. tanısan seversin beniAdminle üye arasında böyle muhabbet olmaz
Ama gördüğüm yerde seni tokatlayasım geliyor o ayrı
Adam 17 bira içiyor diyorum tuvalete gider diyorsun, derdini
2yide kaçırıp arkadaşı çarmıha gerilmesin diye sorumluluk almak derim ben bunayok canım kerem penaltıyı kacırınca 2. penaltıya kosan barıs yüzündendir

Gs futbolcusu barıs alper
milli takımda fblilerle el ele kol kola takılıyor yazmıştım
fotolar düşmeye başladı
önce keremden penaltıyı almaya calısması sonra küsmesi ve bu olaylar
kerem fbye küfretti diye mi küstü yoksa?
@Hayri Cund bu iddiaları araştıracakmıyız yoksa sevdigimiz bi topcu para ediyor diye göz mü yumacagız
ismail yüksek ile beraber italyayı gezdiklerinide göz önünde bulundurkeremin yedek kalmaya başlayınca menecer değiştirmesi ve 5 ay önce bi maçta ıslıklandığını hatırlamasını analiz etmeyi müteakip buna da bakıcağız
ismail yüksek ile beraber italyayı gezdiklerinide göz önünde bulundur
özcimbomluluktan aforoz edildin sn cundseviyoruz barış alperi sağ bek sol bek her yerde oynuyor
senin adamı sola koyunca 10 numara oynuyor ama 10 numaraya konunca bozulmuş oluyor
isterse ali koçla bahamalara gitsin
barış alper bir cimbom neferidir
barışın karşısına geçen cimbomun karşısına geçmiştir