#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satıldığı an takımda savaşçı ve tempolu topçu sayısı 1 e düşecek. Torreira kalacak sadece. Gerçekten seneye işimiz çok zor. Yönetim sattığı hiç bir topçunun yerini doldurmuyor. Pamuk ipliğine bağlı bir takım olacaz. Allah korusun olası bir torreira sakatlığı ligi 6. Veya 7. Bitirmemize sebep olur.

Çek restini maaşımı x2 yapın sağ bek bundan sonra bana emanet de bari. Bunların transfer falan yapabileceği yok en azından son gün ona buna saçma sapan sözleşmeler vermelerinin önüne geçersin.

Bu yönetim babadan kalma tarlaları satıp yiyen adamlara benziyor. Hiçbir sattığı oyuncunun yerini dolduramaz. Bu yönetim durduğu müddetçe Galatasaray kadrosu tehlikede.

Son zamanda popisi cok kalkmis olabilir dikkatli olmak lazim (y)
Saf bı delikanlı, öyle moda ancak çiyan bir hatunla bürünür, evde doldurur doldurur herkesle arasını bozar. Kendisinin öyle bir havaya gireceğini hiç sanmam. Arda güler artislik yaptı milli takımda ona bile eyvallah edip işine baktı adam.

Barış kulübe 50m avro bağış yapsa sonra sözleşmeyi fesh etsek. yine keçigücüne para gider mi?

Sag bek olsun yapacak bişey yok

Ziyış varken zor zaten. Yerli ve milli sağ bekimiz diyebiliriz.

Gec sag beke aslanim bizim bu yonetimden bisi beklemeyelim artik. Sag bekin krali olursun . Bi tane orta saha diye bekleriz artik eylule kadar da

Egolu falan olduğuna hiç katılmıyorum da sanki biraz mutsuz gibi geldi idman videolarında

GTLF9M_WQAEw1Zg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt