#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok yorgun görünüyor bence başka sorunu yok bir reset atabilse kendine döner.

Kırmızı kart görmesine sevindim biraz dinlenme fırsatı bulur.

oooo Bülent Uslu ile aynı fikirde olan renktaşlar görüyorum. bravo yiğitlerim

Sosyal medyaya falan hiç girmemeli. Rakipler rakip değil, düşman tohumu. Avrupa liginde kendini gösterip Avrupa’ya transfer yapabilir. Bu yaz olmadığı için modu düşmüş olabilir, ama kendini AL’de göstermesi lazım bunun için.

Kırmızı kart görmesine sevindim biraz dinlenme fırsatı bulur.

Bu İtalyan td saçma sapan sevdası yüzünden çocuk kendine olan özgüvenini de kaybedecek. O kadar saçma bir kadroya ve dizilime Barış forvet olarak tek başına ileride ne yapsın. Ancak ayakta durmaya çalışır. Üstelik adamın yeri orası hiç değil.

Bu yüzden bence de ara vermesi iyi olacak.

Not : Bu arada Arda kadar antipatik bir oyuncu görmedim. Dünkü maçta minimum 3-4 pozisyonda Barış'ı kaleci ile karşı karşıya getirecek pasları bilerek atmadı. Aynısını euro2024 te de yapıyordu bu şımarık velet. Real'de bunu yavaş yavaş kadrodan kesmeye başladıkları için iyice asabi olmuş.

Barış'a yüklenileceğine bu şımarık veletin yaptıklarını göstermek lazım asıl millete.

Tamam yanlış yerde oynatıldığını hep söylüyouz ama Barış'da biaz dikkatli olmalı, zaten şe odakları bu sene üstüne oynayacaklar, onunda dikkatli olmasında fayda var. Gördüğü kırmızı kart yakışmadı kendisine

Seneyede barışı satıp 38 yaşında bir kanat alıp yolumuza devam edelim. Vallahi çok genç bu takim acil yaşlanmaliyiz

fiyatını 10 m bandına indirip epl yaptırıp

orda 50 ye cıkarırız

bir gün sen de böyle olcan barışım

SON DAKİKA: Kerem Aktürkoğlu'nun yeni takımı belli oldu | Goal.com Türkçe

Garip garip şeyler yazılmış, bu cocuk geçen sene özellikle ikinci yarı bizi mertens ile inanılmaz taşıdı.O berkanın attığı golün öncesine bakın, gümrük maçıydı galiba, çoğu yabancı o topa koşmazdı bile

Garip garip şeyler yazılmış, bu cocuk geçen sene özellikle ikinci yarı bizi mertens ile inanılmaz taşıdı.O berkanın attığı golün öncesine bakın, gümrük maçıydı galiba, çoğu yabancı o topa koşmazdı bile
daha bu baslangıc

barısa mental olarak basarılar diliyorum

Bu taraftar takım kötü gitmeye baslasın ilk Barış, Abdülkerim ve Berkan'ı ıslıklayacak. Kerem gitti artık sıra sizde aslanlar psikolojinizi korumaya çalışın.

Ocakta gitmelisin dostum sonun hasan sas gibi olmamali.Sen bu ulkenin gelmis gecmis en kuvvetli ve cabuk oyuncularindan birisin

Galatasaray da para cok gider avrupa ikinci liglerinden birine 30 basar parayi alir hemen

toparlarda ne zaman

Acil kendine gelmeli.

Geçen sene bıraktığı yerle şuan arasında dağlar kadar fark var.

Mental sorun yaşıyor muhtemelen bir anda herkesin gündemi oldu birde teklifler geldi normal.

Dilerim biran önce kendine gelir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt