Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.024
- 48.316
- 4.933
Nasıl yorgunluk değil ya. Bu adam daha 2 ay önce şampiyonada köpek gibi koşuyordu. 15 gün tatil yaptılar sonra o lanet olası ikinci kamp dönemi geldi.
O ikinci kampa kadar mertens, torreira, barış zıpkın gibiydi. Ne zaman kamp bitti bu adamlar sahada yanındakine pas veremez oldu, adım atamıyorlar ayak gitmiyor çünkü. Bu ilk defa olmuyor geçen sene de yaşadık ondan önceki sene de. Sezonun bu bölümlerinde dibe vuruyor oyuncular yanındaki adama topu yetiştiremiyorlar. Sprint atamıyorlar.
2-3 ay sırıtmayacak bir mevkide oynayıp iyice yorgunluğu atıp formunu da kazanmalı.
Bu adamı biye bir anda sağ açık yaptık onu da anlamıyorum.
Solda daha verimli oynuyor. Forvete yardımcı olduğunda alan açıyor.
Boğuş oğlum bir taktik değildir. Hele ligin bu zamanlarında olması da kimse kusura bakmasın aptallıktır.
Ligin 5. haftasında 20 farklı oyuncuyla boğuşma seansı yaşatılıyor adama.
Kırkpınar yağlı güreşleri mi lan bu
O ikinci kampa kadar mertens, torreira, barış zıpkın gibiydi. Ne zaman kamp bitti bu adamlar sahada yanındakine pas veremez oldu, adım atamıyorlar ayak gitmiyor çünkü. Bu ilk defa olmuyor geçen sene de yaşadık ondan önceki sene de. Sezonun bu bölümlerinde dibe vuruyor oyuncular yanındaki adama topu yetiştiremiyorlar. Sprint atamıyorlar.
2-3 ay sırıtmayacak bir mevkide oynayıp iyice yorgunluğu atıp formunu da kazanmalı.
Bu adamı biye bir anda sağ açık yaptık onu da anlamıyorum.
Solda daha verimli oynuyor. Forvete yardımcı olduğunda alan açıyor.
Boğuş oğlum bir taktik değildir. Hele ligin bu zamanlarında olması da kimse kusura bakmasın aptallıktır.
Ligin 5. haftasında 20 farklı oyuncuyla boğuşma seansı yaşatılıyor adama.
Kırkpınar yağlı güreşleri mi lan bu