#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl yorgunluk değil ya. Bu adam daha 2 ay önce şampiyonada köpek gibi koşuyordu. 15 gün tatil yaptılar sonra o lanet olası ikinci kamp dönemi geldi.
O ikinci kampa kadar mertens, torreira, barış zıpkın gibiydi. Ne zaman kamp bitti bu adamlar sahada yanındakine pas veremez oldu, adım atamıyorlar ayak gitmiyor çünkü. Bu ilk defa olmuyor geçen sene de yaşadık ondan önceki sene de. Sezonun bu bölümlerinde dibe vuruyor oyuncular yanındaki adama topu yetiştiremiyorlar. Sprint atamıyorlar.
2-3 ay sırıtmayacak bir mevkide oynayıp iyice yorgunluğu atıp formunu da kazanmalı.
Bu adamı biye bir anda sağ açık yaptık onu da anlamıyorum.
Solda daha verimli oynuyor. Forvete yardımcı olduğunda alan açıyor.
Boğuş oğlum bir taktik değildir. Hele ligin bu zamanlarında olması da kimse kusura bakmasın aptallıktır.
Ligin 5. haftasında 20 farklı oyuncuyla boğuşma seansı yaşatılıyor adama.
Kırkpınar yağlı güreşleri mi lan bu

formayı garanti görüyorlar bu yüzden sonradan girince dahada bir ciddiyetsizlik oluyor. Şoklama yapmak lazım da kim yapacak işte!!

Benim anlamadığım premier ligdeki topçular nasıl yorgun olmuyor da bizimkiler yorgun oluyor, hele fizik kondisyonu iyi genç oyunculardaki yorgunluk bahanesini hiçbir zaman anlayamıyorum

Benim anlamadığım premier ligdeki topçular nasıl yorgun olmuyor da bizimkiler yorgun oluyor, hele fizik kondisyonu iyi genç oyunculardaki yorgunluk bahanesini hiçbir zaman anlayamıyorum
Muhtemelen antrenman metotlarımız oldukça kötü ve futbolcular burada genel olarak iş disiplininden uzaklaşıyor. Dikkat edersen yeni transfer olan oyuncular buraya ilk geldiklerinde fizik ve kalite olarak ciddi fark yaratırken, 2.sezondan itibaren inanılmaz bir düşüş yaşıyorlar. Bulundukları ortama uyum sağlamaları söz konusu oluyor bana göre. Bizde posası çıktı diye gönderilen Fernando Reges, Sevilla'ya gidince canavar oynadı, UEFA kupaları kazandı mesela. Barış Alper'e genede laf etmem, çocuk genç yaşta tamamen kendi azmi ile bu noktaya geldi ve 2 sezonda biyonik adam gibi 70 tane maça çıktı, gram tatil yapmadı. Henüz gücünü ekonomik kullanabildiğini de düşünmüyorum. Zaten saha içindeki oyun anlayışımız da oldukça yıpratıcı oluyor oyuncular için. Bu noktada sağlam kalabilmeleri oldukça zor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun bir süre dinlenmesi lazım. Okan aynı şeyi Kerem içinde yaptı. En kötü olduğu zamanlarda ısrarla oynatıp adamı taraftarın önüne attı, aynı şey Barış'ta da olur diye korkuyorum.

Barış'ın durumu fiziksel yorgunluk değil zihinsel yorgunluk bildiğin maç yapmaktan bıkma durumu

En basit yerden kısa pasları bile veremiyor acilen çalışması lazım tekniği çok zayıf

Barış 'dan beklentim çok yüksek olduğu için kötü performansı 2-3 maç peş peşe olunca çok canım sıkılıyor

Kadro planlamamızdan dolayı doğru düzgün dinlendiremiyoruz da, bilmiyorum bir şekilde dinlendirip çok daha hızlı toparlanmasını sağlamamız lazım. Tabii Barış 'a da çok iş düşüyor yeniden fizik kalitesini, mücadele gücünü en üst seviyeye taşıması gerekiyor

Bir de dün Okan Hoca'nın Barış 'a gerçekten fazlasıyla şiddetli bir uyarısı varken Barış 'ın o andaki hareketleri, maçtan sonraki açıklamalarında sonradan giren oyuncularımız etkisiz oldu, bazı oyuncularımız için ders olacak demesi formanın değerini anlayacaklar demesiyle kast ettiği oyunculardan birinin de Barış olduğunu düşünüyorum açıkcası

He Barış da gitmeliydi

Gitmeliydiki Jelert falan alalım yerine

Nankör herifler

Yarın yine takımın ardını toplayan bu adam olacak

Bırada kimse barışa kötü yetersiz vs demiyor.Biraz daha gerçekci yorum yapmak lazım.
Barış için 25 milyon muazzam para.Barışın çok ciddi eksikleri var.Ve bunlar hiçbir zaman düzelmeyecek.
Ama öyle çapsız yönetim ve transferde iş bilmez teknik adam varki sattığın adamın yerini dolduramıyorsun.Aslında doldurulur fakat o çapta yönetici yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barış 'ı dinlendirip üzerinden şu yorgunluğu atması lazım. Barış ne zaman geçen sene izlediğimiz hırslı sahada 2 kişilik iş yapan Barış seviyesine gelirse şu anda oynamaya çalıştığımız hibrit üçlü gibi oyun sistemini o zaman çok daha iyi oynayacağız

Gerçekten bu sistemi +1 yukarı çekebilecek oyuncu Barış. Burada Barış 'ı dinlendirmek adına en büyük iş de Sallai'ye düşüyor

Bu adam yorgun harbiden yorgun. Geçen sene 4 mevkiye konsantre olup 40 küsür maça çıktı. Üstüne full konsantre avrupa şampiyonası. 1 hafta tatil ardından tekrar yeni sezona başladı. Yine bir sürü mevkide deniyoruz herifi. Sürekli konsantre olup aynı gücünü ve hızını koruması mümkün değil.

Bu adam yorgun harbiden yorgun. Geçen sene 4 mevkiye konsantre olup 40 küsür maça çıktı. Üstüne full konsantre avrupa şampiyonası. 1 hafta tatil ardından tekrar yeni sezona başladı. Yine bir sürü mevkide deniyoruz herifi. Sürekli konsantre olup aynı gücünü ve hızını koruması mümkün değil.
Avrupa şampiyonasındaki adamlar patır patır dökülüyor sakatlıktan. Daha çok sakatlık görürüz. Barış ı korumamız lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uluslar liginde yedekler denenebilir aslanr dinlenebilir bakalım nasıl olacak

Gücünden dolayı o kadar çok övgü aldiki, Barış’da gücüyle herkesi geçebileceğine inandı, her pozisyonda aynı şeyi deniyor, kafasini kaldırıp bakmıyor bile.
Takım çift santraforla oynadığında Barış’in ceza sahası içine daha çok orta kesmesi lazim, O ise çalım atıp sıfırıa inmeye çalışıyor.

Milyon euro kazanan sporcuların yorgun olmasını anlamıyorum.

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt