#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorgunluktan ziyade bir tarafları kalkmış gibi sanki maç bitse de gitsem havasında takılıyor. Dur oğlum daha ne başardın ne yaptın da bu kadar havalara giriyorsun. Gece hayatı var deniyor bir de ona bir şey diyemem. Doğruysa iyi değil.

Umarım kendine çeki düzen verir.

Çok formsuz 1 2 maç dinlensin makine gibi atmaya devam eder yaw da yerine kim oynayacak bilmiyorum

Saf çocuğu göremiyoruz artık be Barış. Hele durduk yere el kol yapman, gergin vücut halin. Young Boys maçında stadyumdaydım aynısını Jelert'e de yapmıştı. Dikkatli ol, kendini toparla.

Hem fiziksel hem mental yorgunluk var, Sallai sakat değilse ona şans verilmeli bir süre.

İnsallah fiziksel bitikliği saha dışı aktivitelerinden kaynaklanmıyodur. 1 sene oynadım yeter gideyim hayatıma bakayım mentalitesine girdiysen 2 seneye pttye geri dönersin. Sen yeteneğinle oyun zekanla değil fiziğinle buralara geldin o fiziğine dikkat etmezsen çöp olur gidersin.

rica ediyorum bari bu oyuncumuzu degersizlestirmeyin !

Yıldız olmuşsun barışım tebrikler. Arma için oynamayı bırakmışsın helal olsun. Icardi abinle partileyin sabahlara kadar kutlayın 1 puanı.

O sarı saçları pembeye mi boyuyon turuncu mu yapıyorsun sen karar ve hafta sonu sarı olmayacak o saçlar. Maçlarda da her topla boğuşmayacaksın kardeşim

2-2 olduktan sonra çok net 2 pozisyonu vardı. Uzak direkte içerideki bomboş oyunculara çevirmek yerine kendi vurdu. İçeri çevirse Maç 2-4 biterdi.

Bu yorgunluk değil bir tarafının kalkmasının sonucu.

hem mental hem fiziksel yorgunluk var adamda. 2-3 maç kenardan gelmeli.

Son 2-3 maçtır çok çok kötüydü. Yorgunluğa bağlıyorum. Sola yunusu atıp sağa sallai çekip biraz dinlendirmek şart. Adam yaz kış demeden oynuyor.

Bence hiçte kötü falan değildi at gibi koşturarak kaç tane sağ kanattan top taşıdı

Kaan aynan oynayınca barış da duruluyor genel de ama barışında turnuvadan sonra pek iyi gelmediği apaçık ortada

Bir kaç maç yedek oturtulabilir hem mental hem fiziksel olarak dinlenmesi şart gibi

Geçen maç sallai 45 dk izledikten sonra barışın bu hali bile iyi geliyor

25 e bunun gitmediğine çok yanacağız. aynı yanma kerem'i gönderme üzerinde de yaşayabiliriz. ziyech hıyarı gelse de barışı sağ beke atsak. orda daha verimliydi sanki.

2-2 olduktan sonra çok net 2 pozisyonu vardı. Uzak direkte içerideki bomboş oyunculara çevirmek yerine kendi vurdu. İçeri çevirse Maç 2-4 biterdi.

Bu yorgunluk değil bir tarafının kalkmasının sonucu.
ayakla çeviremediği kontrol edemediği içindi. kafayla ise çevirmediği tamamen bencillik. 2 boş adam vardı kafayla çevirmediği pozisyonda içeride ikiside ofsayt değildi. böyle bedava golleri kaçırdıkça deliriyorum.

barış olağan dışı özelliklerin var

ama euro turnuvasından sonra sana enerjini hücumda kullan savunmayı sallama sen starsın aklını kim verdiyse onu yakınından defet ivedilikle

müthiş bir bitirici değilsin ve savunma yapmazsan sıradanlaşırsın

bir tavsiye

Sorun yok 2-3 maç yedek başlasın düzelir tabi kenarda bunu yapabilcek biri yok o ayrı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt