#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum Barış böyle oynasın razıyım ben, Barış 'ın müthiş bir kalite katmasını beklemiyorum takıma o atletizmini ve mücadelesini göstersin yeter

Daha doğrusu bundan önceki maçlara göre daha iyi geldi gözüme

Kıpırdanma var. Milli maçta oynatmazlar umarım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok rahat adam geçiyor. Son kararlar sıkıntılı. Sanki mental problem yaşıyor gibi.

Bugün gayet iyi ve dinç ama 1 hafta sakatlansa iyi olurdu

Şu hâliyle yedek kulübesine çekilmesi gerekiyor.

Milli takımda süre dahi almamalı ciddi anlamda nefes alması lazım yaz döneminden beri sürekli maç oynuyor.

Bence gayet iyiydi Jakobs ile birlikte dönüşleri, oyundan çıkmadan önce seken topları gelip alması oraya enerji koyması çok sevindirdi beni

barış bekinle oyna dostum

Bugün daha iyiydi de abicim tek pas yap bazen yav. Her topu sırtı dönük oynamana gerek yok. Enerjini ekonomik kullan.

Yorgunluktan ve fazla mücadeleden karın ağrısı olabilir

Lan Montella. Oynatma bu adamı milli maçta

İlgilenenler varsa böyle herkesden dayak yiyen sürekli yerden yere vurulan bir marvel karakteri var mı barış'a yeni lakap olarak takalım onu. Çünkü son 5 6 aydır hulk'a hakaret eder gibi davranıyor. 50 60 kg'lik zarganaların buna tek omuzla çimi öptürmesi canımı sıkmaya başladı benim.

Takima her hafta 3 gun izin veren hocamiz, yazin 4 hafta dinlendirmeyi beceremedi BAY’i. Turnuva bitti 2 hafta sonra geldiler. Adam bitik vaziyette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt