#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toparlayacak barış ya yürüyerek ayrıldı stattan icardi örneği veriyor herkez ama onun sakatlık geçmişi ve durumu farklıydı barış kendine gelir malmö maçını kaçırır en fazla

Sakatlığının çok ciddi olduğunu düşünmüyorum eğer bilektense, dizi esnedi umarım oradan bir sorun çıkmaz. Bilek bağları en fazla yırtılmıştır o da 3 haftaya döner zaten. Bilek bağlarının kopması için allah korusun ciddi bir trafik kazası ya da iş kazası geçirilmesi gerekir. Bu hususta sakatlıklar yaşayıp en son ameliyat olmuş biri olarak ayak bileği çevresi ve tendon rahatsızlıklarına maalesef hakimim.

Uzun süreli sakatlık durumunda hem avrupa hem lig zora girebilir, topçu falan değil diyenler olmayınca yaptığı mücadelenin kıymeti anlar umarım

Geçmiş olsun.
Ama yine de Okan hocaya kızgınım.
Çocuğun son 15 dakikada yürüyecek hali bile yoktu. Ama yine gidip en önemli 2 adamımızı çıkarıp korner kullanırken ortamı geren Keremini aldı oyuna.

Geçmiş olsun.
Ama yine de Okan hocaya kızgınım.
Çocuğun son 15 dakikada yürüyecek hali bile yoktu. Ama yine gidip en önemli 2 adamımızı çıkarıp korner kullanırken ortamı geren Keremini aldı oyuna.
Okan Hoca herzaman böyle yanında bu yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyecek yardımcı hoca yok bana kalsa yanındakilerin hepsini koyardım sağlam bir ekip kurardim

Bu arada muhabir arkadaşımla konuştum, kendisi bana iletişime geçtiği sağlık ekibinden gelen bilgilere göre; eğer ilk bulgular doğru çıkarsa sezonu kapatma ihtimali çok yüksekmiş maalesef, dedi.

En iyi ihtimalle Nisan'dan önce toparlanması mümkün gözükmüyor demişler şimdiden.

Takım için olmazsa olmazlardan yeteneği kısıtlı da olsa. Çok büyük kayıp olur eksikliği.

Bizim her şeyimiz, ileride dövüşüyor, boğuşuyor sürekli koşu atıyor ve agresifliği ile takımı öne taşıyor. Uzun süreli sakatlığında allah korusun çok ama çok zorlanırız umarım 2-3 haftada döner hem de bu süreçte dinlenmiş olur ve bomba gibi döner.

Bu sezon ayrıca çok hissettirmeden ligde 6 gole ulaştı. Sakatlık, kaza bela olmasın 14-15 gol atacaktır sonra da avrupa'ya uğurlarız kendisini.

Atlamadan geçmeyelim dün 10 kişi kalmanın eksikliğini hissetmediysek barış sayesinde olmuştur. Takıma inanılmaz dinamizm katıyor. İnşallah sakatlığı uzun sürmez yoksa yokluğu sancılı geçecek takım açısından.
Eyüpspor maçında form tutmaya başlamıştı bu maçta baya iyiydi tam ritim yakalarken büyük şanssızlık oldu umarım Trabzonspor maçına yetişecek durumu olur.

Bu aşağılık deplasmanda her sene bir şey geliyor başımıza. Ya Muslera sezonu kapar, ya sağ bekte, ya stoperde kadro darlığından genç oyuncularla çıkıp hatalarını izleriz, ya son dakika penaltıyla puan bırakırız, ya hakemin biri çıkar suikast düzenler vs...vs...

Kahpe duzenin kurbani oldu. En kisa zamanda toparlar umarim. Ocak tada olsa, Nisan da olsa wn saglikli sekilde donsun. Gecmis olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt