#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu şekil bekliyoruz

1733746160226.webp

Meraktan ölecem İnşallah hayirli bir haber alırız Güveniyorum Aslana

Genel olarak Barış'a konsantre olunuldu ama Osimhen'de çok kritik zaten Icardi yok tek forvete düşmememiz lazım.

sonuc iyi olsa acıklanırdı

kısa süreyse
algınız başarılı oldu derim
Komik desen komik değil
Akıllıca desen akıllıca değil
Tanımadığım bir üye olsaydın hakareti yemiştin.

Şöyle bir sezonda heleki böyle bir maçtan sonra hiç bir Galatasaraylı şaka amaçlı dahi ki şaka yapılabilecek bir durum da yok böyle nir mesaj yazamaz. Sana mı soracağız diyenlere de peşin cevabım evet bana soracaksınız.

Değişik olacağım, marjinal olacağım diye absürtlüklete gerek yok. 1-2 senedir her şeye garip bir şekilde muhalefet olma çabası içindesin. Gerek yok, insanlar zaten gergin bu konularda; böyle saçma mesajlarla sinir uçlarına dokunmaya da gerek yok.

Komik desen komik değil
Akıllıca desen akıllıca değil
Tanımadığım bir üye olsaydın hakareti yemiştin.

Şöyle bir sezonda heleki böyle bir maçtan sonra hiç bir Galatasaraylı şaka amaçlı dahi ki şaka yapılabilecek bir durum da yok böyle nir mesaj yazamaz. Sana mı soracağız diyenlere de peşin cevabım evet bana soracaksınız.

Değişik olacağım, marjinal olacağım diye absürtlüklete gerek yok. 1-2 senedir her şeye garip bir şekilde muhalefet olma çabası içindesin. Gerek yok, insanlar zaten gergin bu konularda; böyle saçma mesajlarla sinir uçlarına dokunmaya da gerek yok.
Engelle geç tatava yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt