Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.963
- 17.321
- 1.838
süpersin aslanım biraz da son vuruşları düzeltsen müthiş olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burda sıkıntı var katılıyorum ama bazende çaprazdan direk dibine takıyor herifBitiricilik sıfır
Topun altına girememesi acayip bir eksi. Kaleci ile karsi karşıya geliyor dümdüz plase deniyor orada artık topun altına gireceksin hala bunu bilmemesi ciddi sıkıntı. Kac tane atamadı bu şekilde pozisyon yakalayarak.burda sıkıntı var katılıyorum ama bazende çaprazdan direk dibine takıyor herif
plase ve ince dokunuş çok eksik.
ama nasıl bir aygır ki geçen haftaki hasara rağmen sahadaydı herif. normal insanın bileği parçalanmıştı
Güzel bi gol atmıştı adanaya. Sezon başında çokta güzel girmişti denemiyor bir dahaTopun altına girememesi acayip bir eksi. Kaleci ile karsi karşıya geliyor dümdüz plase deniyor orada artık topun altına gireceksin hala bunu bilmemesi ciddi sıkıntı. Kac tane atamadı bu şekilde pozisyon yakalayarak.
Bence pas vermeyi denese o top Batshuayi'ye gitmezdi. Barış'ın böyle ince hareketleri yapma becerisi çok düşük.O kenardaki pozisyonda cevirse bats a bos kaleye yapistiracakken vurmasi yanlış bir karardı bana gore
Hemde her anlamda sıfır.Ne orta ne pas..fiziği güçlü diyoruz ama attığı paslar ve şutlar çok yavaş..Bitiricilik sıfır
İyi diyenler mücadele anlamda iyi diyordur tahminimce çünkü hırslı ve çok sprint atıyor ama işte son vuruşlarda ya ince hareketlerde eksik ya da gol vuruşunda.Hemde her anlamda sıfır.Ne orta ne pas..fiziği güçlü diyoruz ama attığı paslar ve şutlar çok yavaş..
Hayır birde iyi diyenler falan var.Net kötüydü.
Reis sadece hırs ve sprint atması yeterlimi iyi olması için.Bu sadece barış için değil artık hırslı olması mücadeleci olması artı özellik gibi bakılıyor.yahu zaten bunlar olsun arkadaş.Bizde sahada mücadele etmeyen adam yokki..İyi diyenler mücadele anlamda iyi diyordur tahminimce çünkü hırslı ve çok sprint atıyor ama işte son vuruşlarda ya ince hareketlerde eksik ya da gol vuruşunda.