#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son vuruşları Mertens seviyesine cekebilse durdurulmasi cok zor bi adam olacak. Yatip kalkip hem Mertens’in bitiriciligini hem de oyun gorusunu iyi izlesin. Fiziksel olarak zaten dunya capinda bi kuvveti var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eyüp maçında kendine geldi her geçen gün iyiye gidiyor tekrardan özlediğimiz Barış yakında tamamen döner.

Sakat olmasına rağmen inanılmaz mücadele etti. Makine gibi gidip geldi. Büyük bir saygıyı hak ediyor.

Yapması gereken tek şey bitiriciliğini geliştirmesi onuda yaptığı zaman elde tutmak imkansız olucak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben forvette çok beğendim. Çift forvetli sistemde kesinlikle osimhenle yan yana oynaması lazım

çok beğendim. patlayıcı gücünü çok doğru kullandı dün sakat olmasına rağmen.

tek vuruşlarını geliştirmiş bence. kalecinin üstüne gitti gibi görebilirsiniz ama vuruş kalitesinin arttığı çok belli. ilerleyen zamanlarda daha çok tek vuruş golü izleyeceğiz.

Manaj'ın yaptığı hareket sindirir diye endişeleniyodum tam tersi oldu topu yiyecek gibi oynadı. Son hareketlerde becerikli olsa 2 gol 1 asist gibi bir istatistik yapabilirdi.

dinlenmesi çok iyi gelmiş kendine forvetteyken her gelen topu indirdi kanada geçti otoban yaptı önünde rakip varken orta sahadan kaleye sürdüğü 2 3 top var. rakip arkadasındayken önüne geçiyor. muazzam maç oynadı bence. son vuruslarını geliştirse forvet bölgesinde sıkıntı çekmeyiz.

Olduğu zaman bir şekilde oyunu öne itip rakip yarı sahaya yerleşebiliyoruz, yırta yırta yapıyor bunu yeteneği ile değil tabir-i caizse bizi döve döve rakip kaleye götürüyor. Ve forvet oynarken aldığı pozisyonlar ciddi ümit verici bariz şekilde İcardi tedrisatı bu. Sallai'nin çıkardığı ve ondan önce kendisine gelmeyen 1-2 toptada çok iyi konumlandı, Osimhen olsa gider kalenin içine kadar girer ya da 2 tane rakip oyuncunun arkasında beklerdi.
Sağolasın Adaş!

Dinamizmi müthiş seviyede, herkes aynı şeyi söylemiş son vuruş konusunu geliştirirse maçları koparacak isim olur kendisi...

Barış Alper Yılmaz. Ben böyle bir fiziksel güç görmedim. Bir kere mutlaka Sol Ön oynamalı bunu herkes görmüştür. İnsanüstü bir oyun ve mücadele verdi. Sağda Yunusu Messi gibi izledik ama sanki Solda da bir Ronaldo, Mbappe vardı. İyi ki Galatasaraydasın. Şahanesin
FB_IMG_1734388184973.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

finishleri yapamadı ama özellikle sola geçtikten sonra delik deliş etti savunmayı.
yaptıklarını sallai bir kez bile yapamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt