#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
470

Geçen sezon kafayı kaldırıp oynuyordu. Bu sezon özgüven nedeniyle o işi boşladı. Eyüp maçında 2 puandan olduk. Trabzon maçında da 2 puan gidebilirdi. Biraz daha dikkat arslan.

Kendisine değer katan şey mevkisizliği.

Çizgi oyuncusu ve öyle de kalmalı. Çizginin neresinde olduğu ise önemsiz

instadaki bekar kızlar şu adamın peşini bırakın yaw allah aşkına

hepsi barış alperi hayal ederek yatağa giriyor

Aşırı hırslı yakında biriyle dövüşür takım içinde. Her topu da kendine istiyor. Biraz sakinleşmesi lazım

top sürmeye calısma barışım

İlk kontrolü sıfır, pas tercihleri hep yanlış, top sürmesi kötü değil ama her an kaybedecek gibi top ayağına yapışmıyor. Sadece fizik gücü var ve koşuyor diye kimse 20-30 milyon vermez ki o da geçen seneye göre baya düştü bu yıl. Dörtlünün sağında oynamasına bağlıyorduk kendimizce de bu maç kanatta oynadı defansif yükü çok daha az geri geldiğini görmedim bu maçta anormal kötü. Keremi sattığımız paraya bile satamayız bence öyle bir potansiyeli yok kendi kendimize gelin güvey olduk biraz.

Bazı eşikler var onları aşsa bambaşka bir şeye dönüşecek ama bir türlü aşamıyor.

Yine iyi oynuyor

Yalnız fit olmadığı belli

Geçen maç beni çıkarın demesine rağmen çıkarılmamıştı

Bu sefer böyle yapmayalım adamın bacak kopacak. Kanat beke Jelert falan alıp üçlüye dönelim

Şu fizik ve potansiyel maalesef düşük bir mantaliteye denk gelmiş. üzülüyorum o fiziğine ve potansiyeline.. muhammed kudus gibi bir oyuncu olabilirdi ama çok zor bu mantalite ile.

Abicim gelisine vurman gereken bombos pozisyonda topu kontrol etmeye calisiyosun. Biraz calisman lazim bu karsi karsiya pozisyonlari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt