#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krdsm iyice dinlenip maça hazırlanmışsındır umarım, yak yık ortalığı.

Uzun bir süre yedek kalması gerekiyor bence, top tutma yok, pasları full rakibe, ilk kontrolü zayıf. Keçiörendeki halinden çok iyi olduğunu düşünmüyorum bu sene. Maksimum sağ bek olur.

karşıda da herkes atlet ve güçlü olunca zorlandı biraz. ama bunu fark ettiği için zorlamayıp top kaybı yapmamaya çalışması pozitif.

Etkisizdi bu maç, takım komple kötü olunca o da ayak uydurdu takıma. Fiziği iyi falan diyoruz da pek beğenmiyorum bu seneki halini.

Dallamajla olan bir pozisyonunda, orada sarı kartı olduğunu bildiği için çok zorladığını ciddi bir faul alarak ikinci sarıdan attırmak istediğini düşündüm, debelendiler top auta çıktı.

Mesela orada çok müsaitti arkadaşına verebilirdi ve bir pozisyona girebilirdik.

Çok hırslıydı ama istediklerini pek yapamadı.

Bunun arkasinda oynayan bek hic bir zaman iyi oynamaz cünku mesala dün jacobs her nekadar bindirsede, topu vermiyor. Bazi seyleri fizigi yüzünden üstün yapabiliyor ama saha ici hala cok hatali karar veriyor.

Bu sene fizik olarak geçen seneye göre daha kötü futbol zekasıda çok iyi olan bir oyuncu degil

Her şeyden bağımsız şu yorumu yapmak istiyorum kendisi savunma yardımını rafa kaldırmış durumda.

Her şeyden bağımsız şu yorumu yapmak istiyorum kendisi savunma yardımını rafa kaldırmış durumda.

Bir taraflari kalkmis diyoruz biz buna; gecen sene antremandan sonra 1 saat ekstra antreman yapan adam bu sene aynisini yapiyor mu? One season wonder olayi cok sık gordugumuz bir olay, ozellikle hizli para bulan Turkiye genc sporcularda..

Umarim bu tuzaga dusmez Baris ama dusuyor gibi. Zaten yetenek olarak kisitli bir profil, mucadele ve guc ile bir yerlere gelmis, tempo ile birseyler basarmis arkadas. Bunu unutmamali.

bay dün hakeme sövdü diyorlar ,bu mallar olmayan şeyler üzerinden nasıl böyle coşuyorlar

bonzaimi cekiyorlar nedir

Oyununu oyna hakemlere el, kol yapmayı bırak herkesin kafayı bize taktığı bu dönemde bir tanesi çıkıp kahramanlık yapmak ister tak diye çeker kırmızı kartı kalırız öylece...

15-20 arasını gördüğümüz an elden çıkarmamız lazım. gelişimini de tamamladı, zirveyi de geçen sezon gördü. yunus gibi dengeli kanatlar her zaman iyidir, kerem ve barış gibi dengesiz, sonuçlandırmada sorunlu ve standarttı olmayan kanat oyuncuları her zaman yoracaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt