#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ben o akşam o kadar çok adama kufrettim ki hangisinden ceza aldığımı bilme imkanım yok :)
Hatirasi duruyor.

1000012743.webp

Topu al, kaptırmazsan topla birlikte koşarak rakip ceza sahası kenarına git ve bekle. Asla tek pas veya teknik bir orta açma. İleride Osimhen varmış umursama. 10 dk top ayağında bekle ve rakip yerini alsın. Sonra ya kaptır, ya da saçma sapan ve muhtemelen rakibe gidecek bir orta aç. 20 veren falan varsa havalimanına omuzlarda götürülmeli. Sıfır teknik ve bu futbol mentalitesi ile büyük bir takımda iş yapması zor.

bazen görünmez olduğuna inanıyor sanırım.
rakibin sağından atıp içinden geçmeye falan çalışıyor...
sana bir sır vereyim, sen görünmez değilsin aslanım.
görüyor herkes seni.
az biraz ciddiyet artık.
ligde elimizden kaçmadan toparlan.

modern futbol = fizik kondisyon atletizm
bu adam bunların üçüne de top class sahip
elimizdekileri çöpe çıkarmayalım

Topu ayağına aldığında uygun pozisyon varken pas vermek günahmış gibi davranmazlarsa daha üst düzey topçu olurlar. Barış bunu geçen sezon yaptı. Yunus ve ikisi biraz yıldız gibi hissetmeye başlayınca basit tek paslar konusunu rafa kaldırdı. Yerli topçular buradan kaybediyor hep.

Beğenilmeyen Sallai veya Jelert uygun pozisyonda mutlaka pas opsiyonlarını kullanır ve en verimli kararı vermeye uğraşır hücumda. Şunları yapmak zor değil.

West ham haberleri dogru ise satmak gerekir bu firsat birdaha gelmed Abdulkadir Omur transferine doner

bu mac begenmedım ama genel olarak cabalayan bi topcu

sağ tarafta oynamalı hızını kullanıp orta yaptığında faydalı oluyordu önceden

Barış seni severim ama malesef son paslar veya ortalar çok kötü sende o yoksa deneme ayağında tut takım yerleşsin yada geri ver daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt