#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim aga bu ligde müthiş görerek orta yapan

Ziyech yapıyordu, atletik değl umursamaz dediniz gitti işte

Nispeten daha iyidi diyorum ben de işte ilk yarı, Mertens güzel kaçırıyordu Barış’ı geçen sezon ve bu sezon

Ne zamanki takım atletik düzspora döndü, sonumuz da böyle oldu.
Ben ziyech icin böyle birsey demedim üstelik ikinci yari performansi sampiyonlugu getirdi diye yazdim buralara. Birde sorun sadece barisda degil onuda yazdim üste. Icardi döneminde bile ayni sorunlari yasadik. Santrafomuzu yeterli sekilde pozisyona sokamiyoruz. Buda hocanin yetersizligi ama baris gelismek istiyorsa birazda oyun görüsünü gelistirmeli.

önde oynayamıyor. Sallai'de oynayamıyor önde teknikleri oyun akılları yetersiz. Kanat işini komple iptal edip baklava elmas 4-4-2 ye geçilmeli.
Kanatsız gol bulamaz bu takim. Gerçi hiç bir formasyonda pozisyona giremiyoruz o ayrı bi mevzu. Sezona sprinter kanatsız başlamak intihar gibi bişey oldu. Devre arasında çözüm üretmeyince kafamıza sıktık resmen. Okanin çok fazla oyun formasyonu atak organizasyonu çalıştırdığını düşünmüyorum. Yapacağı tek şey osimheni sağlam kullanacaktı. Uçak gibi hızlı bir kanat alacaktı onyekuru bile olurdu. Okan napti 8 milyon cuestaya 6 milyon kutucuya savurdu.

Kanatsız gol bulamaz bu takim. Gerçi hiç bir formasyonda pozisyona giremiyoruz o ayrı bi mevzu. Sezona sprinter kanatsız başlamak intihar gibi bişey oldu. Devre arasında çözüm üretmeyince kafamıza sıktık resmen. Okanin çok fazla oyun formasyonu atak organizasyonu çalıştırdığını düşünmüyorum. Yapacağı tek şey osimheni sağlam kullanacaktı. Uçak gibi hızlı bir kanat alacaktı onyekuru bile olurdu. Okan napti 8 milyon cuestaya 6 milyon kutucuya savurdu.
yok ula yok yok oyuncu yok o ikiliyle olmuyor çözüm sunuldu mu ezber itirazla gelmeyin. Merkezi sıkı tut Frankowski ile ve sağ bekinle kenarları o kulvarı kapat ve genişlet.

Bu calismalari geldiginden beri yapmiyor, santraforu bir sekilde pozisyona sokmak bukadar zor olmamali. Ucak gibi santraforun var bi pas atamiyorlar. Tek bildigi sey ön alan baskisi takimin kondisyonu yerinde olmayinca bu kisir durum cikiyor ortaya.

Barış'ı sahada en iyi kullanan Mertens'di. Bazı oyuncular sahada eksiği olan oyuncuları yukarı çeker, ben Mertens bittiğinden beri Barış ile ver kaç yapabilen topçu görmedim.

Durduğu yerden dar alanda Barış'ı çıkartmayı biliyordu tek pasıyla.

İleride kim kiminle ver kaç yapacak da Barış gibi Sallai gibi düz topçulardan faydalanacaksın? Osimhen'i kullanamayan takım Barış'ı zaten kullanamaz.

1740951670979.webp

Benim takımın dinamosu barışş
ben bunu serbest oynatıyorum..
Sara orta sahada, top geldi mi hiç bakma etrafına at barışaa
Torreira at barışaa
Lemina at barışa
Apo at barışaa

hee barışş
hee barış pekii
barış bana bakıyorr

lan goşşş
lann goşşş orayaa goşşş

Bu adam kac aydır gol atamiyor ulan

Olum rezil haldesin ayakta duramıyorsun, bu kadar keskin düşüş normal değil

su video okadar sey anlatiyorki

ekstra calismayi biraktigi ve ben oldum triplerine girdigi cok belli

baris‘i buralara getiren azmi ve caliskanligidir yoksa asla yildiz futbolcu olacak kadar yetenekli biri degil

baris gibi fizik gücü ve hizi ile öne cikan bir oyuncu kendini saldigi an bu özellikleri vasatlasir ve hic bir ise yaramayan bir oyuncuca dönüsür, buna dikkat etmeli

Artık hiç bir futbolcuya suç bulmuyorum. Bu takimda bi bozukluk bi uyumsuzluk var. Bu takim tembel yavaş ve fizik gücü gün geçtikçe düşüyor. Okanin antremanlarda ne yaptırdığını merak ediyorum hep. Scott piriden sonra Erzurum sporun kondisyoneriyle çalışmaya başlamışız sanırım. Bu fizik gücünün yerlere inmesini sebebi ne ulan. Vallahi aklım almıyor.

Güreşçi moduna döndü yine. Bir adam futbolu nasıl unutabilir

Sorun BAY ve Sallai'nin aynı anda oynaması. Ikisi de çok top kaybı yapınca ileride çoğalamıyoruz ve rakibi baskıya alamıyoruz.
Ayrıca sadece normal top kaybı değil, ikisi de o kadar çok gereksiz fauller yapıyorlar ki her zaman rakibe nefes aldırıyorlar.

6 maçtır ne golun var nede asistin ama şanslısın çünkü takima kanat almadılar o yüzden oyna bakalım.

Beyin vücuda hakimiyet kuramıyor. Arasında kopukluk var. Açtığı ortalar yaptığı saçma sapan dripling denemeleri, birde peşine saçma sapan boğuşmalar olunca en fazla bu oluyor. Bu adama biraz kafayı kaldırmayı öğretmek lazım ama kafası alırmı? Sanmam. Genlerle alakalı olabilir. Ciddi anlamda vücut hulk, beyin japon balığı gibi bir kombinasyonda

Eski Barış olsa sarı kartlı yasini perisan etmisti 1 kere üstüne gitmedi fizik olarak toparlamazsa asla ilk 11 oynamamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt