#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mentali sıkıntılı laubali ve cıvık oynuyor etrafa söyleniyor saçma sapan sağlam kesilmeli şöyle 1 ay yoksa hem adamı kaybederiz he sezonu

Osimhen sahada kendini paralıyor Fiziki gücü yüksekliği ile övülen Barış sahada sağlıklı yaşam sporu yapıyor. Nerede geçen sene topu yiyen Barış nerede bu seneki bitik Barış

15-20 gibi teklif varsa satılmalı derken barış gibi kanadı o paraya nasıl bulacaksın diyorlardı :D ben bunu hem de barışın ciddi gol katkısı verdiği zamanlarda söylemiştim. Bu adamı isteyen külüpler de fiziğinin olağanüstü olduğunu ve futboluna extra ne ekleriz de verim alırız diye istiyordur. Belki gittiği yerde oyununa bir şey ekleyip ciddi katkı da alabilirler ama biz alamayız çünkü bu adam prime dönemini geçen sezon gördü ve oyun olarak da daha üstüne koyamadı, daha da koyamaz. 15-20 arası değeri varsa satılmalı. yerine de artık düzgün bir kanat alınmalı, bu kulüp de kaç yıldır kaliteli kanat oyuncusu izleyemiyorum. yıllık 6-7'ise git al di maria'yı izleyelim 2 sezon. açtığı 2 orta barışın maç boyu bindirmesine bedel olur.

Buna guvenip kanat almayan adama lanet olsun.bunları oynatmak için kanat almadı,torreira içinde leminayi almayacakti az kaldı.liyakatsizlik,adam kayirmaca,forma adaletsizliği yüzünden bu haldeyiz.

Kendisine uygun bir sistemde takımın en önemli oyuncularından olacaktır. Fizik olarak geriye gittiği doğru ama.

Bence yavaş yavaş toparlayacak bir kaç maç sonra eski barışı izleyeceğiz. Bir kanat yunus diğer kanat barış şeklinde devam edeceğiz. Sallai ve Ahmette yedekten devam. Bence Barış kendisine yapılan eleştirilerrin farkında ve toparlamak için hırslanacaktir.

Bana samimi gelmiyorsun arkadaş.Mücadeleymiş hırsmış palavra.Güreşmeyi mücadele diye yutturuyorlar bize.Geri koşma taktik disiplin hırs namına hiçbirşey yok.Kafa zaten yok.Ulan şerefsiz hakem olmayan faulleri çalıyor.İki kelime edemiyor.Kendisini yere atan adama el falan veriyor.Garip garip turumlar.
Git şerefsiz fenerli abilerinin dibinden ayrılma.

Sadece bu değil osimen,lemina hariç ruhları çekilmiş bunların.
Kötü oyuncu olabilirsin,kötü topda oynayabilirsin.Ama sahada hırsını göstermeyip şu takımın haklarını korumuyorsan defolup gidebilirsiniz..
Maç sonu aynı şekilde torreria ve sara ne bu rahatlık arkadaş.Ben televiztonu kıracaktım.Pişmiş kelle gibi sırıtıyorsunuz.Kasımpaşalı şerefsizleri bir yalamadığınız kaldı.

Büyük futbolcu ,kaliteli futbolcu hırslı olur maç sonu içi içini yer o sonuçtan sonra osimen gibi icardi gibi.Bunların her tarafı topçu olsa ne olacak.
Daha sahada hakkını korumaktan aciz pısırık adamlar.

bu arkadaş ile sallainin kanatlar olduğu takımda osimhen ancak penaltıdan veya karambolden gol atar.
ne yaptığı veya ne yapmak istediği belli değil, ne pas var ne orta var.
tek amacı sağına çekip şut çekmek artık nereye giderse top.
alternatifsiz olunca demek ki böyle olunuyor.

Barış ve sallai'nin arkasında oynayan bek oyuncularina Allah sabır versin. Carlos,cafu olsa fıtık olurdu herhalde

Avrupa şampiyonasında yıldızlaşıp seviye atlayan ya da atladığı düşünülen topçu çok gördük de yıldızlaşıp seviye düşen topçu BAY oldu maalesef. Yine de son düzlükte ihtiyaç fazla ben kendini bulacağını düşünüyorum bir iyi performansa bakar.

Biraz kulübe de beklemeli artık ya da sadece santrafor oynasın diğer türlü aşırı sakarlıklar yapmaya başladı

Top ayağındayken güven vermiyor.Eskiden alır sıfıra bindirir ortasını falan açardı şimdi elit kanat oyuncuları gibi takılamaya çalışıyor ama oyun zekası hala müsait değil ve çalımı hızı dışında atma kabiliyeti nerdeyse yok

Olacağı ancak burak yılmaz tarzı bir santrafor ya da arkasında iyi bekle beraber sağ kanattır başka da faydalı olması zor

kardes son 10 musabaka

biraz kıpırdaman lazim

para kazanmak istiyoruz seni satmak suretiyle

seneye 26-27 olcan,bu sene trans olman gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt