- 3 Mart 2024
- 165
- 24
- 38
Taraftar yüzünden yine 3 kuruşa gidecek yerli bir oyuncu daha. Rakip oyuncuyu sahadan sildi resmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten ilginç bir arkadaş
Yabancı sınırı tamamen kalksa çok daha iyisini bulup alabileceğimiz kanaatine nasıl vardın acaba? Sınır varken ciddi maliyetle ve 'garanti' diye Sallai' yi alabildiysek, sınır kalkınca neyin değişeceğini umuyorsun mesela?..Böyle düşünmediğini, yanlış ifade ettiğini tahmin ediyorum...Yabancı kuralının serbest olmamasından dolayı gitmesine karşıyım umarım bir şekilde seneye yine kalır.
valla gram beğenmem barışı hatta piyasası varken satalım elimizde kalacak gözüyle bakıyorum kendsiine ama varıyla yoğuyla oynuyor çocuk. yunus diğer kanatta 1 tane kosu atmazken bu adam sürekli koşu yapıyor savunma arkasına. dün o kadar pozisyona girdiysek bunun sebebi çok. taş gibi top oynadı şanslı olsa 2 3 tane atardı. bi o kadar da attırıdı.Hepiniz kafayı yemişsiniz
Herifin ilk yarı 2 gol 3 asisti olabilirdi.
Aynını kereme de yaptınız
Ziyech gibi koşmayan gamsız adamlar müstehak size
Senin beğenmiyor olman olumluvalla gram beğenmem barışı hatta piyasası varken satalım elimizde kalacak gözüyle bakıyorum kendsiine ama varıyla yoğuyla oynuyor çocuk. yunus diğer kanatta 1 tane kosu atmazken bu adam sürekli koşu yapıyor savunma arkasına. dün o kadar pozisyona girdiysek bunun sebebi çok. taş gibi top oynadı şanslı olsa 2 3 tane atardı. bi o kadar da attırıdı.
kim halı sahaya adım atmamıs :d ben bizzat adama hakını teslim ettim. ama barısla yola çıkarsak görürsün neler yasıyoruz. a planı barıs olmamalı gs takımının. 25m falan doğruysa bonservisi için satmayan haindir. zaten oynadığı halde dengesiz adam bide fiziği düşerse elimize alırız barışı. ileriye osimheni de alsan yanındakiler olmayınca bi işe yaramıyor. iki kanada da davinson gibi sürpriz olmayacak adamları alıp barış ve yunusu rotasyonda kullanacak hale geldiğimizde avrupada hayal kurduracak takıma sahip olacağız.Senin beğenmiyor olman olumlu
Tadic gibi 3 metrekarede oynayıp sağa sola pas verse muhtemelen sevilirdi
30 metre top sürüp bir de ince bilekleriyle en doğru kararı verip adamın kafasına kondurmasını bekleyenler de gidip başka takım tutsun, burası süper lig
Hayatında sahaya adım atmamışlar haybeye sallıyorlar
Gerçeği konuşalım bu yöneticiler bu hoca bu teknik ekiple hayal edilenin yarısına ulaşılamayacak 25e satıcaksın yine cuesta jakobs oynatmadıgın jelert,sallai gibi herifler yine dolacak.İyi denilen transferlerde %90ı menejer transferi.Böyle klüp yönetimiyle hiçbir zaman istikrarlı bir başarı olmayacak.kim halı sahaya adım atmamıs :d ben bizzat adama hakını teslim ettim. ama barısla yola çıkarsak görürsün neler yasıyoruz. a planı barıs olmamalı gs takımının. 25m falan doğruysa bonservisi için satmayan haindir. zaten oynadığı halde dengesiz adam bide fiziği düşerse elimize alırız barışı. ileriye osimheni de alsan yanındakiler olmayınca bi işe yaramıyor. iki kanada da davinson gibi sürpriz olmayacak adamları alıp barış ve yunusu rotasyonda kullanacak hale geldiğimizde avrupada hayal kurduracak takıma sahip olacağız.
menajere bırakacaklar o zaman. boey satıldı daha fazlası harcanıp ne sağ ne sol doldu. böyle iş yapacaklarsa kalsın zaten. ama iyi bi manajerle iyi oyuncular alınacaksa satılabilir. ha hedef büyütüyolarsa dediğim gibi rotasyon için tutulabilir. galatasaray ın kanatlarının bazen 3 oyuncu eksiltip boş kaleye attırırken, bazen top kontrolü yapamama sorunsalı olmamalı. enerjisini doğru kullanamıyorsa da bu da onun sorunudur. at gibi koşan adam lazım olsa gitsinler atlet baksınlar futbolcu değil. hem ayağı hem beyni hem fiziğiyle oynayan adamlar lazım kanada.Gerçeği konuşalım bu yöneticiler bu hoca bu teknik ekiple hayal edilenin yarısına ulaşılamayacak 25e satıcaksın yine cuesta jakobs oynatmadıgın jelert,sallai gibi herifler yine dolacak.İyi denilen transferlerde %90ı menejer transferi.Böyle klüp yönetimiyle hiçbir zaman istikrarlı bir başarı olmayacak.
Kadroyla hayal kurulmaz oyunla kurulur. Bodo yarı final oynuyor seni tokatladıkları UELde, maaş bütçeler 5 milyon euro.kim halı sahaya adım atmamıs :d ben bizzat adama hakını teslim ettim. ama barısla yola çıkarsak görürsün neler yasıyoruz. a planı barıs olmamalı gs takımının. 25m falan doğruysa bonservisi için satmayan haindir. zaten oynadığı halde dengesiz adam bide fiziği düşerse elimize alırız barışı. ileriye osimheni de alsan yanındakiler olmayınca bi işe yaramıyor. iki kanada da davinson gibi sürpriz olmayacak adamları alıp barış ve yunusu rotasyonda kullanacak hale geldiğimizde avrupada hayal kurduracak takıma sahip olacağız.
analiz güzel emeğine sağlık. Barış gelişmesi gereken bir topçu hala şu haliyle oynayamaz Napoli'de orda burda. Ama GS topçusu değil demek abartı olmuş bu sene çok faydası oldu Kerem kadarda oyunu bozmuyor Kerem daha beterdi top kaybı ve kontra atak yedirme yönünden.Artılar :
* Çok güçlü, hırslı ve dayanıklı. Rakibi yıldırmak gerektiğinde (özellikle derbilerde) büyük silah.
* Adam eksiltme yeteneği var, ne yapacağı belli olmadığı için rakibi korku halinde oluyor. ( Bu maddeye geri dönecez)
Eksiler :
- Açtığı orta genellikle isabetsiz ve üstünkörü yani rastgele vuruyor topa. Yerden verdiği pas genellikle yoldaki ilk rakip oyuncunun ayağında patlıyor.
- Topu ayağından açıyor, sonra yetişmek için ekstra uğraşıyor. Yetişince de bir üstteki maddedeki orta veya pas gerçekleşiyor.
- Çevre kontrolü iyi değil. Bunu daha önceki bi maçta da çok fena görmüştük acayip bi top kaptırmıştı yanına gelen oyuncuya.
- Verdiği pas ya çok hızlı ya çok yavaş. Dünkü maçta bir tane çok güzel pası vardı direkt gol pozisyonu olmuştu ama Osimhen kaçırmıştı galiba. (Yanlış hatırlıyor olabilirim)
- İkili mücadele uzadığında, Barış'ın faul yapacağını herkes biliyor, anlıyor.
- Topu alış Kerem A. ile aynı. Top kontrolü çalışması lazım.
Şahsi fikrim, bazı arkadaşların da dediği gibi bence Galatasaray oyuncusu değil. Boğa gibi güçlü yorulmuyor diye yoluna gül serecek halimiz yok. Hatta şöyle bişey daha var, takım tek pas estetik işler yapıyor arada. Dikkat ediyorum tak tak tak giderken ne zaman Barış'a geliyor o iş bitiyorTopu kaptırıyor atağın ortasında sonra koş geriye takımca.
Sonuç olarak tıpkı Kerem A. gibi 2 doğru iş yapacak diye 52 yanlış hareketine tanık oluyoruz.
bode kaç sene yapılanmayla geldi acaba bu seviyeye ona bakmak lazımKadroyla hayal kurulmaz oyunla kurulur. Bode yarı final oynuyor seni tokatladıkları UELde, maaş bütçeler 5 milyon euro.
Halı sahada herkes koşar 30 metre yüksek depar sonrası karar vermek öyle kolay değildir dünyadaki bir çok takım fiziğe öncelik veriyor artık.
Asıl Barış’ı 25e satalım diyenler haindir.
Toksik Kerem bile bir çok fundamental sorununa rağmen double double yaptı Benfica’da, sorsak burada topçu değil deniliyordu geçen sene.
Kısacası hikaye anlatmayın burada.
Topçuların çoğu sigara içiyor yav, ha içmemeliler vs doğru ama.bode kaç sene yapılanmayla geldi acaba bu seviyeye ona bakmak lazım
bizde var mı acaba o sabır ben beklerim sorun yok benim için doğrusu da o zaten haklısın o konuda. ama beklemezler, yedirmezler de. ne yöneticisine ne hocasına ne topcusuna. terim denedi son döneminde hatta aldırdıkları oyuncularla da bence iyi satış yaptık veya performans. o kadro da bonservise abanıp maası düşük tutma üzerine kuruldu. sonuc hüsran. çünkü sabır yok. öyle cl takımları gibi oyuncu maliyetine hiç bir zaman çıkamayacağız bu ülke futboluyla ama bi basarı gelecekse de büyüyerek gelecek bana kalırsa. diğeri için süre lazım o süreyi de ne taraftar verir ne liseliler.
kerem de piskolojisi sorunlu adamdı. yoksa kimse kötü demezdi herhalde yaptıklarından sonra. ama taraftarla karsılıklı münasakaya girersen kim olursan ol adamı öperler. resmen piskoljik savas veriyordu taraftarla. tripler falan. icardi bile gol sevinci yapmadı bi süre bu adam yüzünden. kimse kusura bakmasın o kadar para ve prestij kazanıyorsan bu kulüp üzerinden taraftara da trip atamazsın. hep en iyisi olmak zorundasın hem mental hem fiziksel.
konuyla alakasız bi not; geçen apo düğüne katıldı urfada mı ne? dayının teki foto paylasmıs facebook paylasımı muhtemelen aponun önünde iqos sigara var. kimsede yok masada. içiyor muhtemelen. sen işine saygı duymuyorsan kötü oynadığında tepkiyi alırsın. bunları düşünerek topu topu 10 15 sene sen işine saygı göstermiyorsan kimseden de saygı bekleme. kerem konusuna ek olarak yazdım.
İçmemeli abi işte şu an iyi bile olsa içmemeli daha iyisi olabilir çünkü. onların ki baska olaymıs. romaya attılardı geçen yıllarda 6 tane demek hala aynı ritimde devam ediyorlar. takım olmak baska bi olay ne yıldıza bakıyor ne baska bir seye. ama onu basaran kaç takım var acabaTopçuların çoğu sigara içiyor yav, ha içmemeliler vs doğru ama.
Olm istediğin kadar yapılan, 5 milyon euro diyorum, kaç tane topçuya veriyoruz bu parayı. Kadroda olup çöpe attığımız 40 milyon euro var kulübede her maç.
Biz bu ligde iyi bir takımız o kadar, Avrupa’da da arada saman aleviyiz işte.
Allah bozmasın; Barış kafa yapısı itibariyle gayet bilinçli ve profesyonelliğin gereklerini büyük ölçüde yerine getiren bir sporcu, keşke onun gibi birkaç yerli oyuncumuz daha olsa. O bakımdan sakatlık vs şanssızlıklar yaşamazsa, fiziksel yönden kolay kolay düşmeyecektir diye umuyor ve tahmin ediyorum.kim halı sahaya adım atmamıs :d ben bizzat adama hakını teslim ettim. ama barısla yola çıkarsak görürsün neler yasıyoruz. a planı barıs olmamalı gs takımının. 25m falan doğruysa bonservisi için satmayan haindir. zaten oynadığı halde dengesiz adam bide fiziği düşerse elimize alırız barışı. ileriye osimheni de alsan yanındakiler olmayınca bi işe yaramıyor. iki kanada da davinson gibi sürpriz olmayacak adamları alıp barış ve yunusu rotasyonda kullanacak hale geldiğimizde avrupada hayal kurduracak takıma sahip olacağız.