Okan Gecir
Parçalı Üye
- 27 Şubat 2024
- 4.511
- 2.640
- 473
Satılacağı günü iple çekiyorum. aynı keremde olduğu gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Satılacağı günü iple çekiyorum. aynı keremde olduğu gibi.
Katkıları olsa da saha içinde seyirciyi fazlasıyla yoran oyuncuları pek tutmuyorum. Barış'ında keremin'in extraları takımı taşıdığı oluyor ama maç içinde yaptıkları olumsuz işlerde takımı geriye götürebiliyor.
fenerliler ve kargalar öyle eleştiriyorKatkıları olsa da saha içinde seyirciyi fazlasıyla yoran oyuncuları pek tutmuyorum. Barış'ında keremin'in extraları takımı taşıdığı oluyor ama maç içinde yaptıkları olumsuz işlerde takımı geriye götürebiliyor.
Bizde de eleştiren çok. barış için forumumuz da maç sonraları eleştiren çok insan var ki eleştirmemesi imkansız zaten. öyle saçma işler yapıyor ki bazen, amatör de yapılmaz.fenerliler ve kargalar öyle eleştiriyor
onların ağzı ile eleştiriliyor. 1 tane yerli söyle yarısı kadar katkı verecekBizde de eleştiren çok. barış için forumumuz da maç sonraları eleştiren çok insan var ki eleştirmemesi imkansız zaten. öyle saçma işler yapıyor ki bazen, amatör de yapılmaz.
Yerli şart değil. Bu kadar deli paralar harcıyorken bir tane kanat bulmak zor olmasa gerek avrupa piyasasında.onların ağzı ile eleştiriliyor. 1 tane yerli söyle yarısı kadar katkı verecek
kanat olması şart değil Yerli olması şart.Yerli şart değil. Bu kadar deli paralar harcıyorken bir tane kanat bulmak zor olmasa gerek avrupa piyasasında.