#53 Barış Alper Yılmaz

Baba sen en ufak teklife böyle mızırdanıp siyah ekran çekeceksen ne farkın kaldı Kerem’den. Ona da 7M teklif çektiler.

Daha yeni sözleşme imzaladın 3.haftaya giricez.

Yazın başında olsa anlarım. Planlamanın anasını ağlatıyorsun 11 gün kala iyi futbolcu almanın en zor olduğu dönem.
Türk topcular hepsi ayni bknz Arda, Kerem, simdi de Baris

Okan Buruk ve Emre Belez de zamaninda üstelik belese ayrildilar

Benim gibi taraftarlarin bir yerinde hep kötü 1 ani olarak kalir bunlar

Antrenmanlara falan cikmiyorsa baya üzücü, Baris bugün varsa biz yarattik onu

Eğer doğruysa antrenmana çıkmamak ne demek ya.

Böyle bir durumda hem hiç bir yere satmam hem de kadro dışı bırakırım. Çocuk oyuncağı mı ya bu. Onlarca Milyon yatırım yapılıyor başarı gelsin diye, Ağustos sonunda şu yaşadıklarımıza bak.

Galatasaray dışında hiç bir şeyin hiç bir kişinin önemi yok. Kimsenin gözünün yaşına bakmamalıyız. Kolaylık sağlayıp gönderiyoruz da ne oluyor Kerem de gördük işte.

Kayseri maçında kadroda olmayacağını düşünüyorum

Madem oyuncuyu izinsiz ayartmaya çalışıyorlar istekleri abartalım > : 65M + 5 M bonus + Türkiyede başka takıma satılamaz + Keciöğrenin payı alınsın

Eğer iş gerçekten trip atıp antrenmana çıkmama noktasına geldiyse ve siyah paylaşım bir protesto ise bence ayrılık vakti gelmiş, hoş bir hareket değil.

Transfer sezonu başında gitmek istese kabul ederdim ama transfer sezonunun kapanmasına 10 gün kala söylenenleri gerçekten yapıyorsa bu nankörlüktür. Kendisini bu noktaya taşıyan kulübe yaptığı son derece ayıp olur, yakışmaz. Gerçi biz bu nankörlükleri hep yerli oyunculardan gördük, alt yapımızdan çıkanlar bile hainlik yaparak gittiler, bu da şaşırtmaz. Yunus da o Galatasaray düşmanı menajeriyle her türlü baskıyı kurmuştu yönetime.

Ne diyelim gitmeyi kafaya koyduysa fiyat belli, kapı orada. Getirsinler 50 kağıdı alsınlar.

Gerçekten gitmeyi çok istiyorsa, takımı ne duruma soktuğunun farkında değilse değerini verene salın gitsin.. Yoksa bir daha bu fırsatlar gelmez..

İstatistik umrunda değilse sahaya çıkıp koşuncamı başarı olacak. Adam sakat sezonda bile oynadığı maçlarda katkı yapmış. Boş kalede olsa golünü atmış. İstatistik olmadan Sabri Sarıoğlu gibi çıkıp koşup dursun mu? Orta açsında nere gittiği önemli değil gibi bişi bu söylediğin. Adam sahaya çıktığı zamanlarda katkı veriyorsa bunun ötesi yoktur.
Tamam kardeş sen öyle düşün, ben Galatasaraya saygısı olsa sahada fit olacak ama son yıllarda ancak sosyal medyada ağzı laf yapan bu adamı eleştiririm kimseye hesap verecek de değilim. Sahaya tabure atsa alkışlayacaksınız ya, neyse hayırlı akşamlar

Tamam kardeş sen öyle düşün, ben Galatasaraya saygısı olsa sahada fit olacak ama son yıllarda ancak sosyal medyada ağzı laf yapan bu adamı eleştiririm kimseye hesap verecek de değilim. Sahaya tabure atsa alkışlayacaksınız ya, neyse hayırlı akşamlar
Hocam sen sapla samanı neden karıştırıyorsun. Sahaya sandalye atsa zaten bu istatistikleri göremezsin. Adamın sana maç kazandırması için tabela yapmaktan başka ne yapması gerekiyor. Anladık istatistikleri umrunda değil. İcardi 10 kg verse ama gol atmasa fitsin yani bu duruma öylemi. Tabela önemli değil kilo verip sahada savaşsın diyorsun. Gladyatörmü bu? Adamın işi gol atmak. Atmıyorsa zaten eleştiriliyor. Ne atlatma istediğini anlıyorumda örneklerin çok alakasız

Acilen açıklama yapması gerekiyor. Çocuk çocuk işlerden vazgeçsin. Antrenmana gitmek istediği için çıkmıyorsa bu siyah paylaşım da beni satmıyorlar ise o zaman parayı versinler gitsin.

Lan takımın en sevilen oyuncularından birisin. Sana gitme diyen yok ama gidedeksen de Avrupaya git.

Elimizi zorlaştırıp bize satıp gitmez inşallah.

Acilen açıklama yapması gerekiyor. Çocuk çocuk işlerden vazgeçsin. Antrenmana gitmek istediği için çıkmıyorsa bu siyah paylaşım da beni satmıyorlar ise o zaman parayı versinler gitsin.

Lan takımın en sevilen oyuncularından birisin. Sana gitme diyen yok ama gidedeksen de Avrupaya git.

Elimizi zorlaştırıp bize satıp gitmez inşallah.
Kulüp zaten olayı belli etti. Bizden izin almadan neom ile anlaşıp bize baskı yapıyor

Geri
Üst Alt