#53 Barış Alper Yılmaz

Daha yeni sözleşme yenileyip kulübü zarara sokmaya kalkmak artık taraftar nezdinde bitirdi kendisini.

Yönetim ve Buruk’un da sürekli 10-15 milyon maaşlı adamlar peşinde koşması bunları azdırdı. Bize dengeyi gözetebilecek aklı olan bir yönetim ve td de gerekiyor. Artık bu Galatasaray’ı vizyonu dar adamlar yönetmesin. Delürantis’den ders alın biraz.

Bu adamın layığı gençlerle 1 yıl idmana çıkmak olmalı yani süresiz kadro dışı kalmalı. İçimizde resmen hain beslemişiz, tiksindirici bir adam oldun artık Barış. Para için kendini satacak karakterde bir adamsın benim gözümde

Yav arkadaş yıllardır en sevdiğim adamlardan biriydin hatta nando ve icardi gibi iki haksız rekabeti saymazsak en sevdiğim sendin oyununu her yerde öve öve bitiremiyordum kaç yıldır ilk alındığında dahi herkese bu çocuk fırtına gibi uçacak diyordum forumda bile en boklandığın zamanda her yerde seni savunuyordum her fırsatta ligin en iyi topçusudur yazdım ama nasıl iş anlamadım lan nasıl oluyor Allah da paranın belasını versin öğrenci halimle gidebileceğim her maça şehir dışından gelip gidiyorum bazen yeri geliyor beyoğlunda sabahlıyorum akşamına maça gidiyorum siz milyon kazanan adamlarsınız üç kuruşa da oynamıyorsunuz bazen böyle durumlar lan biz mi bu kadar salağız diye düşündürtüyor takımın en iyisisin arkanda 30 milyon adam var seni destekleyen daha neyini beğenmiyorsun da bu tripler hadi gitmek istemeni anlarım 4 gün antrenmana çıkmamak ne demek seni keçiörenden getirtip futbolcu yapan da bu takım baş üstüne koyan da taraftar madem gitme sevdalısısın neden geçen sözleşme yeniliyosun kewell sevinci yapıp gönderme yaptığın adamdan ne farkın kaldı

Haşa GSmizden değil ama futboldan soğutuyor böyle olaylar arkadaş Icardi’nin Osimhen’in gösterdiği aidiyeti bu ülkenin çocukları gösteremiyor üstelik bu adamlardan biri zamanının öteki günümüzün en iyi santraforlarından biriydi geldiğinde senin gsden önce neyin vard

Dolmuşum uzun yazı için kb

Avrupadaki bircok yildiz ve az maaşa oynayan adamlar 20 30 milyon euro maaslari reddetti arabistana gitmedi.Diyeceklerim bu kadar.Avrupada klüplerin hicbiri alt seviyesi bile,1 ay önce yeni sozlesme imzalamis birini istedigin yere git demez.Gerekirse 2 3 yil yedekte tutar boşa düşer.

Gerçekten çok sinirliyim. 2 günde taraftar sana küfür edecek duruma geldi. Değer miydi be adam? Bok mu var arabistanda. Hayir Avrupaya gideceğim dese yine orta yolunu bulurduk bu işin ama işin içinde fenerli menajerlerin oyunu olduğunu öğrenince taraftar seni sildi.

Sende paylaşım yapmadığına göre bu durumdan memnunsun demek ki. Yazık be..

bu kadar vizyonsuz olduğunu bilmezdim, şaşırttı beni gidebilir..

iki sene sonra adı fb ile anılacaktır şüphesiz

SENDEN NEFRET EDİYORUZ
ÇÜNKÜ SENİ ÇOK SEVMİŞTİK

Napoli formülünü uygulamak şart = geri adım atmamak ve gerekirse kardo dışı bırakmak.

Son düzenleme:
Ben her zaman Barılş’ın 20 üstü m eurolara gitmesi taraftarıydım. 30-40’a teklif varsa hemen gönderilmeli. Barış süper bir yetenek değil, Galatasaray 1-2 yıla yine yıldızını çıkarır.
Arda gitti, Kerem gitti vs herkesin yeri doldu, etin budun neydi k bize geldin topçu oldun. Emekleri için teşekkür, yolu açık olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne yalan söleyim sogudum bu heriften! yemisim performansini bizi satacagin aklima gelmezdi!

kontratı devam eden oyuncunun illegal şekilde başka bi kulüple görüşüp idmana çıkmaması fifa kurallarında ağır suistimal kategorisindeymiş
yani kasten idmana çıkmadığı belgelendiği takdirde çok kolay fifa süreci açılıyor, bu süreçte de kontrattaki aylık ücretine denk ceza uyguluyorsun, yani ücret ödemiyorsun. cas/fifa'nın kararı bekleniyor

çözüm basit o halde
süresiz kadro dışı
40 milyonu getirsin alsın bonservisini

Tez kellesi vurula.

Arkadaşlarını ve hocanı sattın, etek giy bundan sonra. Teker teker tepkiler gelmeye başladı. Taraftarı kendine düşman ettin. Penise sürülecek akıl yokmuş sende.

Beyler, ADL’den razı mıyız? Bizimkilere gereken dersi vermiş midir sizce?

Allahin kekosu ulan avrupadaki topcular milyonlari reddediyorlar arabistana gitmemek icin, sende seni baris yapan kulube para icin zor durumda birakiyorsun.

Geri
Üst Alt