#53 Barış Alper Yılmaz

Başkan satmak istemiyorsa, illa gideceğim demez barış bence.

arkadaşlar

"önümüzdeki x yıl türkiye'den bir kulübe satılamaz" maddesini sözleşmeye şeklen ekleyebilirsiniz ancak bu maddenin PRATİKTE BİR GEÇERLİLİĞİ YOOOK.

futbolcu yeter ki transfere ikna olsun, fifa en kötü oyuncuya geçici lisans çıkarıyor. burada oyuncunun oynamak istemesi esas.

"neom, türkiye'ye satarsa 100m euro gs'a bonus ödemek zorundadır" maddesini de ekletsen, bunun da etrafından dönebilirler kolayca. neom x bir takıma satar, o x takım türkiye'ye satar/kiralar.

yani oyuncu türkiye'ye gelmek istesin ve kulübü de satmak istesin. sen istediğin kadar madde koy, kimse engelleyemez bunu.

o yüzden "madde koyulmalı" falan yazmayın boşuna bence.
Hulle yapmak yasak kolay değil o işler. En mantıklı iş napolinin yaptığı 3 yıl içinde transfer olursa 50 ödersin maddesi.

Hulle yapmak yasak kolay değil o işler. En mantıklı iş napolinin yaptığı 3 yıl içinde transfer olursa 50 ödersin maddesi.
nasıl yasak ya, nasıl ispatlayabileceksin?

herifi hülleci takıma satıp 1 hafta sonra fb'ye satmaktan bahsetmiyoruz burada. gayet yarım dönem bir takıma gider, sonrasında da fb'ye gider. kimse de bir şey diyemez.

gedson en iyi döneminde 6 ay rize'de oynadı.

60-70 yapması için bizimle şampiyonlar liginde veya milli takımda dünya kupasında falan müthiş performans göstermesi gerekiyor. gerçi gösterse bile avrupadan max 40'ı görürüz. araplar 50'i veriyorsa ve barışa da dolgun maaş veriyorsa satmak en mantıklısı olabilir. Fiyatını bulan her futbolcu satılabilir.
Osuruktan teyyare durana 75 verdiklerinde duran napmis cl de?

nasıl yasak ya, nasıl ispatlayabileceksin?

herifi hülleci takıma satıp 1 hafta sonra fb'ye satmaktan bahsetmiyoruz burada. gayet yarım dönem bir takıma gider, sonrasında da fb'ye gider. kimse de bir şey diyemez.

gedson en iyi döneminde 6 ay rize'de oynadı.
Gedson hulle değildi. Bjknin yabancı sınırı olduğu için 6 ay futboldan uzak kalmasın diye oraya kiraladılar. Senin dediğin koyulan maddeyi paypas etme buna izin verilmez yapanlar da sağlam ceza yer.

Barış'ı Haziran 2026'da 30'a satmak şu an 50'ye satmaktan daha az bozar takımı. Bu seviye bir yerliyi Ağustos sonunda gönderemeyiz. Ben her dalda yarışacağım diyen takım bunu yapamaz. Maaş ödeyemiyoruz satmak zorundayız durumu yoksa Barış'tan gelecek paranın sahaya etkisi sıfır. O parayı gidip yanlış şekilde harcayıp küllüm zarara sokma ihtimalleri de cabası.

Gedson hulle değildi. Bjknin yabancı sınırı olduğu için 6 ay futboldan uzak kalmasın diye oraya kiraladılar. Senin dediğin koyulan maddeyi paypas etme buna izin verilmez yapanlar da sağlam ceza yer.
aynen doğru söylüyorsun kardeşim.

inanılmazsınız yaw.

Yerli kuralı değişse keşke.

Elimizi kolumuzu fena bağladı.

Yerliden çıkıp yabancı oyuncuya gireceğiz mecburen. Yerli muadili yok.

Tekrar düşük maliyetlerle Kerem, Barış tarzı transferler yapmanız gerekiyor.

Sezon başlamışken barisi satmak şampiyonluğu satmak demek,dursun denen herif boyle birsey yaparsa o koltukta oturamaz

aynen doğru söylüyorsun kardeşim.

inanılmazsınız yaw.
Gedson'un neresi hulle gözünü seveyim taraflar bjk ile benfica iki tarafın ortak kararı ile rize'ye kiralaniyor oyuncu bir maddenin baypas edilmesi gibi bir durumda yok. Genç oyuncuyu alıp bir takıma kiralık vermekten başka bir durum değil gedson olayı.

Yerli olarak ligte en dar kadro bizdeyken as oyuncumuzu asla satamayiz ki barista arap develerine gitmek istemez bence ,dursun efendi küfür yemek istiyorsa denesin

Oğlum barış gitme bak… Kerem falan hikaye sen gidersen çok büyük hayal kırıklığı olur… boey de de böyle düşünüyordum… yeri dolmadı. Barış ın da yeri dolmayacak… ederimi bulanı satarız diyen ederi bulursa anasını da satar… dellendim bak durduk yere…

Gedson'un neresi hulle gözünü seveyim taraflar bjk ile benfica iki tarafın ortak kararı ile rize'ye kiralaniyor oyuncu bir maddenin baypas edilmesi gibi bir durumda yok. Genç oyuncuyu alıp bir takıma kiralık vermekten başka bir durum değil gedson olayı.
tartışmamız bu değil ki.
ben gedson işi hülleydi demiyorum. başka bir şeyden bahsediyoruz.
bak burada bir cevap yazdım. ne demek istediğim ile ilgili. daha da yazmayacağım.

Acilen araplara saplamalıyız bu adamı

Seneye benfica gibi ölücü takımlara 12 milyona fln göndermek zorunda kalırız yoksa

Galatasaray’ın çıkarını düşünen herkes bu saplama operasyonunda birleşmeli

Barisi kulup satmak istemiyor. Okan Hocada onemini gecen katildigi programda anlatti. Okan Hoca kesinlikle takimda kalmasini istiyor.

Barisin tarafindan bakarsak gosterdigi tavir beni sasirtmadi. Bu saatten sonra beni kimse sasirtamaz hatta. Be arkadas siyah ekran paylasacak kadar dustun mu cidden. Gitmek istedigin takim Premier lig takimi degil. Futboluna gram gelisim saglamayacak bir Arap kulubu. Kulup sana 1 sene daha kal sonra git diyorsa kalacaksin.

Bir taraftar gozuyle bakarsak bu kadar gitmek istiyorsa hayir gelmez artik. En yuksek bedele satip bir an once planlamayi yapmak lazim. Bu adamin gidecegini hesap edeceksiniz 2 senedir teklif geliyor zaten.

Geri
Üst Alt