#53 Barış Alper Yılmaz

Acilen araplara saplamalıyız bu adamı

Seneye benfica gibi ölücü takımlara 12 milyona fln göndermek zorunda kalırız yoksa

Galatasaray’ın çıkarını düşünen herkes bu saplama operasyonunda birleşmeli
Ben de sana saplayayım kimseyle birleşmeden

Ne dersin

Şimdiden böyle yapıyorsa para için araplara gidiyorsa, Türkiye'ye geldiği zaman fenere de gider bu. O yüzden Türkiye de ki bir kulübe satılamaz diye madde de ekletmetliyiz

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdiden böyle yapıyorsa para için araplara gidiyorsa, Türkiye'ye geldiği zaman fenere de gider bu. O yüzden Türkiye de ki bir kulübe satılamaz diye madde de ekletmetliyiz

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenere gidecek midesi olan adam gitsin zaten heis

bay'ın fenere gideceğini sanmam

aktürk gider

Gelecek yaz iyi bir teklife gitmesi herkes için en ideali. 2-3 yıl daha kalırsa yaş itibariyle 'potansiyel' olmaktan çıkar, mevcut haline değer biçilir zira. UCL ve ligin gidişatına göre, iyi bir teklif gelirse ara transferde de önü açılabilir. Şimdi hiç sırası değil, kariyer planlaması açısından söz konusu kulüp de hiç doğru tercih olmaz. Aman diyim Barışım, yapma lütfen...

Dünya kupası var CL var o paranın en az yarısını tekrar sunarlar sana boş işler kovalama

40-50 arası teklif varsa satılmalıdır, gelen parayla kaleci ve stoperde net isimlerle doldurup sezona girilmelidir. eylülde fırsat transferi doğarsa da bir kanat alınabilir, yoksa da zaniolo'ya daha fazla süre verebiliriz.

Barış'ı satıp stoper sağ bek almak en büyük hata olur. İlk iş en az Barış kadar iyi bir oyuncu almak olmalıdır.

Antonio Nuna nasıl bilmiyorum. Semeyno da minimum 50 olur.
Zolis'i 2 - 3 maç izlemiştim. Aynı BAY gibiydi fakat biraz fazla top kaybı yapıyordu ama domuz gibi güçlüydü

Abi gercekten inanilmaz ya boyle bok pusur isler nasil bizi buluyor devamli .. Elin arapi gelip aninda aklini alkyor herifin siyah bayrak atmalar falan...
İlla gidecegim diyorsa sozlesmesinin bitmesini beklesin..Barisi 30-40 a gondermeyecegiz

Abi gercekten inanilmaz ya boyle bok pusur isler nasil bizi buluyor devamli .. Elin arapi gelip aninda aklini alkyor herifin siyah bayrak atmalar falan...
İlla gidecegim diyorsa sozlesmesinin bitmesini beklesin..Barisi 30-40 a gondermeyecegiz
Anlayamadığım konu icardi gibi osimhen gibi adamlar şu tekliflerin 10 kat fazlasını reddedip burayı tercih ediyor bizim topçularımız evladımız dediğimiz adamlar neden böyle oluyor bilmiyorum önce Kerem sonra barış çıktı

gökmen özdemir denen it baskı yaptırıyor

kimin eski kankisi ntvden?!

haluk ve ibrahim setenin!

niye bu kadar istekli istekli pazarlamaya çalışıldığı anlaşılmıştır!!!!

muhtemelen uğurcan içinde işin içnde bu gökmen var!!!!!

ulan haluk yürekli!!!!!!!!!

seni ifşa edeceğiz şerefsiz!!!!!!

o paralar o araba nasıl geldi belli!!!!

Barış var onyekuruya gerek yok diye laf anlatmaya çalıştıklarimiz şimdi ahkam kesiyor. Hiç mi yanilmazsiniz siz ya

Geri
Üst Alt