#53 Barış Alper Yılmaz

Bu kulüp seni almış keçiörenden sana kıymet vermiş değer katmış cl de oynatmış milli takıma gitmene sebep olmuş millet semih yangını yaparken taraftar sana sahip çıkmış çünkü değerini kıymetini bilmiş yetmemiş üst üste şampiyonluklar yaşatmış avrupada isminin duyulmasını sağlamış maaaşına zam yapılmış değerine değer katılmış sen kalkıp şimdi ekmek yediğin kaba pisliyorsun senin bu yaptığın ancak ve ancak kahpelik olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barış Alper, yaklaşık 1.5 yıldır düzenli olarak forma giyen bir oyuncumuz. Ne yazık ki o da yeni düzene ayak uydurup, ismini ve kariyerini yücelten bu kulübe sırt çevirerek, tabiri caizse “haraç mezat” bir şekilde ayrılmanın yollarını arıyor.

Kendisiyle 5 büyük ligden ciddi bir şekilde ilgilenen bir kulüp olduğunu düşünmüyorum. Çünkü şu ana kadar 30 Avrupa kupası maçına (UEFA ve Şampiyonlar Ligi ön elemeleri dahil) çıktı, Milli Takım’da ise 28 kez forma giydi. Bu toplam enternasyonel 58 maçta yalnızca 3 gol atabildi. Forvet ya da kanat forvet pozisyonunda oynayan bir futbolcu için bu istatistiklerle Avrupa kulüplerinin radarına girmek oldukça zor.

Ancak Barış’ı farklı kılan, sahada “koçbaşı” gibi oynaması. Rakip savunmaları zorlayan, takımı öne taşıyan bir fiziksel güce sahip. Fakat bu fiziksel avantaj onu en fazla 29-30 yaşına kadar taşıyabilir. Sen de bu potansiyelini Galatasaray için değil, birkaç milyon euro fazlası için Arap kulüplerine sunuyorsan, kulübün de buna karşılık agresifleşme ve hatta kadro dışı bırakma dahil her türlü hakkı doğar. Çünkü sezonun başlamasına 10 gün kala böyle bir rest çekilemez.

Galatasaray büyük bir kulüptür. Eğer yerli oyuncu sorunu yaşarsa, kaleye Uğurcan’ı ederinden fazlasına alır, kanada kaliteli bir oyuncu transfer eder. Seni de kulübede bekletir. Bugün çocuklar bile bilir ki 25 yaşında bir futbolcunun maaşına 10 veriliyorsa onun bonservisi minimum 50 milyon olmalıdır.

Arda son günlerde gitti, yerine Riera geldi ve yıllarca hizmet etti. Emre Çolak parladı.
Kerem son günlerde ayrıldı, yerine Sallai geldi ve uzun yıllar katkı verecek. Yunus Akgün parladı.

Galatasaray gerekeni yapar. Senin bugün attığın o "siyah story" belki yanına kâr kalır ama yarına kalmaz.

Hayırlı cimalar Salih’cim. Herşey birey için, aksini söylemedim. Soruma cevap alamadım yalnız.
Cami avlusunda oturmuş namaz vaktini bekler vaziyette naçizane tefekkür ederken önüme bir mesaj düşer, o anki haleti ruhiyemle mesaj bana fazla pragmatist gelir.

Bakarım ve hakkı gözeten, naçizane haktan yana bilgisi olduğunu varsaydığım Abdullah Aşur kardeşimin yorumu olduğunu görürüm.

"Dünya boştur lo!" diyiveresim gelir, bakalım sevgili kardeşim bu nidama hak verir mi diye çalakalem yazıverir, geçerim.

Ama fazla ciddi Abdullah kardeşim, bana ne yaww, ben alim miyim der, gene alıngan bir tavır sergiler. Ama serzenişinde haklıdır, ciddi olmak gerekir, yaşamak ciddiyet gerektirir.

Ve sonrasında nezaket gösterip bilmukabele benim de cumamı kutlar, ama sehven olduğunu varsaydığım hoş olmayan bir imla hatası yaparak.

Velhasıl, durum budur, niyet de budur!

Cami avlusunda oturmuş namaz vaktini bekler vaziyette naçizane tefekkür ederken önüme bir mesaj düşer, o anki haleti ruhiyemle mesaj bana fazla pragmatist gelir.

Bakarım ve hakkı gözeten, naçizane haktan yana bilgisi olduğunu varsaydığım Abdullah Aşur kardeşimin yorumu olduğunu görürüm.

"Dünya boştur lo!" diyiveresim gelir, bakalım sevgili kardeşim bu nidama hak verir mi diye çalakalem yazıverir, geçerim.

Ama fazla ciddi Abdullah kardeşim, bana ne yaww, ben alim miyim der, gene alıngan bir tavır sergiler. Ama serzenişinde haklıdır, ciddi olmak gerekir, yaşamak ciddiyet gerektirir.

Ve sonrasında nezaket gösterip bilmukabele benim de cumamı kutlar, ama sehven olduğunu varsaydığım hoş olmayan bir imla hatası yaparak.

Velhasıl, durum budur, niyet de budur!
Cami avlusu, cuma namazı, tefekkür, elde telefon veee tüzel kişiliğin sorumlulu… çok ilginç.
Kardeşliğimiz nerden geliyor mesela? Din kardeşliğimi cuma kardeşliği mi yok renk kardeşliğimi? Din desem, dinimi bilmiyorsun, cuma desem günün kardeşliği olmaz, renk desem onun da kardeşliği olmuyor.

Bu arada kaç isim kullanıyorsun? Yani serde trolluk var mı Salihoğlu Salih?
Aklına bir kötülük gelmesin, kalbini temiz tut, benimkisi sadece halisane bir merak.

Cami avlusu, cuma namazı, tefekkür, elde telefon veee tüzel kişiliğin sorumlulu… çok ilginç.
Kardeşliğimiz nerden geliyor mesela? Din kardeşliğimi cuma kardeşliği mi yok renk kardeşliğimi? Din desem, dinimi bilmiyorsun, cuma desem günün kardeşliği olmaz, renk desem onun da kardeşliği olmuyor.

Bu arada kaç isim kullanıyorsun? Yani serde trolluk var mı Salihoğlu Salih?
Aklına bir kötülük gelmesin, kalbini temiz tut, benimkisi sadece halisane bir merak.
Tamamdır, sağlıcakla

İdmanda yokken vs nerde aciklama yapacak Baris, evinden mi

Yoksa instagram paragrafi mi.

Gundemi yumusatma "cabasi"ndan fazlasi olmayacaktir, isler corba oldu bile.

İdmanda yokken vs nerde aciklama yapacak Baris, evinden mi

Yoksa instagram paragrafi mi.

Gundemi yumusatma "cabasi"ndan fazlasi olmayacaktir, isler corba oldu bile.

"Hastayım, hakkımdaki spekülasyonlar asılsızdır" filan bile diyemiyor, çünkü spekülasyondan çok daha fazlası gibi.

"Hastayım, hakkımdaki spekülasyonlar asılsızdır" filan bile diyemiyor, çünkü spekülasyondan çok daha fazlası gibi.
Orasi kesin. Su tribal islere cok ayar oluyorum.

Temmuzda nerdeydi menajerin.

Daha gumruk maci sonrasi babasi "gurur" falan diye paylasim yapiyor ediyor.

Hep ani, hep bir anda patlayan gundemler yoruyor artik.

Sözleşmeli futbolcumuz değil mi, kadro dışı bırakalım.

Aklı başına gelsin. Galatasaray'a bir şey olmaz. Kaybeden biz değil o olur.

Geri
Üst Alt