#53 Barış Alper Yılmaz

Futbolcu transferini istediği zaman yapacak pek bir şey kalmıyor. Eminim böyle kalırsa Barışı yönetim yaz transfer sezonunda istediği fiyatın altında satmak zorunda kalacak.
Aynen öyle olacak ama.Bu şansızlık değil düpedüz beceriksizlik iş bilmezlik.Barışın tavanı belli.Çok ciddi eksikleri var.Baktın piyasa yaptı hemen gönder ona göre plan yap.Bunu görmek için futbol uleması olmaya gerek yok

Aynen öyle olacak ama.Bu şansızlık değil düpedüz beceriksizlik iş bilmezlik.Barışın tavanı belli.Çok ciddi eksikleri var.Baktın piyasa yaptı hemen gönder ona göre plan yap.Bunu görmek için futbol uleması olmaya gerek yok
Katılıyorum. Teklif 25 milyon € yu geçtikten sonra postalayacaktık

ne olursa olsun isliklanmayi hak etmiyor! güzel bi sekilde transfer döneminde yollar ayrilmali ve yerine lookman alinmali.

Yedek bekleyip bir kaç maç sonradan oyuna girse performansı toparlardı bence ama kanat rotasyonu çok kısıtlı. Bu takıma 1 tane kanat 1 tane 6 numara yedeği ve 1 tane stoper yedeği lazımdı. Yedek kadrosu kısıtlı şl ve lig için

Sizin için osimhen neyse benim için Barış Alper odur. İstiyorum ki Ajax maçında yıldızlaşsın ve eski özgüvenini geri kazansın. Size itici geliyor olabilir ama özgüveni yüksek Barış bize daha fazla para kazandırabilir

Normal bir Galatasaray yönetimi ve teknik kadrosunda paf takımıyla idmanlara çıkması gereken adamı taraftar niye ıslıklıyor diye taraftarı eleştirenler var valla bunları okuyunca ekranı siyah değil keşke sarı lacivert yapsaydı size müstehak olurdu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazılarına kalsak bunun bize ve kulübe karşı değil de sanki bizim buna karşı bir sorumluluğumuz, mecburiyetimiz veya mahcubiyetimiz var gibi.

Biz bu herifi niye mutlu etmek zorundayız oynatarak. Adam haftalardır sıçışlarda. En başta hainlik ve tehditleri ve son haftalarda da rezalet performansından ötürü kesik yemesi gerekirken hoca hâlâ arkasında duruyor.

Kulübede burnu sürtsün biraz. Sahada yürümekten etliye sütlüye karışmamaktan vazgeçer belki.

Akilli adamlar baristan bir yol olmaz diye 50 kere dedi 40i gorduk 50 istedik o kadarlik bir adam olmadigini goremedik...
Keske satsaymisiz neredeyse 0 katlisi var benim icin cok buyuk hayal kirikligi oldu

"Başkan Dursun Özbek'in yakın çevresinin söylediği şey şu; 'Barış Alper için NEOM'dan 40 milyon Euro'luk bir teklif almadık. Bize en son 29 milyon Euro'luk bir teklif geldi. Yazılı olarak son teklif 29 milyon Euro. Konuşulan 39 milyon Euro'luk teklif yazılı gelmedi."

Mecbur 11 başlayacak, istesek de kesemiyoruz,

top oyna lan.

"Başkan Dursun Özbek'in yakın çevresinin söylediği şey şu; 'Barış Alper için NEOM'dan 40 milyon Euro'luk bir teklif almadık. Bize en son 29 milyon Euro'luk bir teklif geldi. Yazılı olarak son teklif 29 milyon Euro. Konuşulan 39 milyon Euro'luk teklif yazılı gelmedi."
Dursun durumu toparlamak için yalan atmıyor ise, o zaman hiç yönetimi topa tutmaya gerek yok. Bonusu, payı çıkar bize 20 anca kalırdı. Zaten 40-50 yazanlara inanmak güç, NEOM kime vermiş o parayı da Barış'a gömecek.

Keçiören başkanına vurgun yaptırıp Barış'ın yerine de düzgün bir transfer yapmayacağımız belli gibi bir şeydi. Belki de arka planda şu adi fb'nin oyunu vardı takımı zayıflatmak için.

Gerçi her türlü zayıfladık, Barış'ın yaptığı yetti. Oyunu da kötüye gitti, bağ da koptu taraftar ile.

Son düzenleme:
Aslanım gazan mübarek olsun yükselişin bu maçla olacak inanıyorum.

Geri
Üst Alt