#53 Barış Alper Yılmaz

O günlerde yazdım, O paraya bu adamı satmamak aptallıktı ekranı kararttığı gün futbolu kafada bitirmişti zaten. 10 + ı göremez artık

Uğurcan'ı almasaydık yabancı sıkıntısı olcaktı
son gün kilit oyuncuyu elimize 25-30 geçecek şekilde bırakmayacaktık herhalde de mi

kendisi karaktersizlik yapmasa bi sorun yoktu
40 teklif gelmediği de açık. bize 40 kalacak şekilde bir teklif gelse yollanırdı. sözlü 39 teklif etmişler ve keçiören payı hariç bu. elde 30 kalcaktı yani yaklaşık. o da resmi değil sözlü teklif

Bir futbolcu kendini nasıl bitirir örneği kendisi.
Siyah ekran attığından beri çok kötü oynuyor.
Daha da kötüsü negatif enerji veriyor. Hiç samimi gelmiyor hareketleri.
O kalp kırıldı bir kere.

Uğurcan'ı almasaydık yabancı sıkıntısı olcaktı
son gün kilit oyuncuyu elimize 25-30 geçecek şekilde bırakmayacaktık herhalde de mi

kendisi karaktersizlik yapmasa bi sorun yoktu
40 teklif gelmediği de açık. bize 40 kalacak şekilde bir teklif gelse yollanırdı. sözlü 39 teklif etmişler ve keçiören payı hariç bu. elde 30 kalcaktı yani yaklaşık. o da resmi değil sözlü teklif
Daha mi iyi oldu bu şekilde? Takım performans vermediğinde önce Baris sonra Okan payını alacak. 2 tane günah kecimiz var artik.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eskiden 15 ikili mücadelede bulunan barış sadece 7 kere ikili mücadeleye girmis, futbolun en doğru lafı gitmek isteyen adam yollayacaksin lafidir, boşuna söylenmemiş tecrübe edilmiş

Star havalarına girmişsin. 35 milyon senin kalitenden değil arapların salaklığından haberin olsun.

Fanları mutlu olsun..

Kendisinin ve ailesinin fenerbahce taraftari olduğunu bizzat babasindan duydum.

Bunu satmayıp elimizde patlatanlar da bilmiyor muydu gerçeği ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursunun ticari zekası. Nasıl ticaret yapmış anlamıyorum. Alırken zarar satarken zarar.

Bazen forvete atıp bazen diğer kanada atardık. Maç başlıyor bitiyor sane sağ bu sol kanat.

Çok acayip işler dönüyor.

Geri
Üst Alt