#53 Barış Alper Yılmaz

maç seçmediği de kanıtlanmış oldu

piyasa peşinde olsa salar geçerdi ŞL maçını düşünürdü aksine maçın çıkana kadar en istekli oyuncusuydu

Muhteşem bir Barış Alper. Bunca yokluğun arasında hele lütuf. Allah aşkına kafayı sadece topa ver.

Fener maçında sağ bek oynatıp keremin karşısına koymak saçmalık olur. Adam zaten rakibi olarak gördüğü kerem yüzünden ayrı bi motivasyonla çıkacak maça. Bi de beke atıp savunma mi yaptıracaz herife. Sanenin kıçını toplamakta maharet ister cafu koysan yamulur sağ bekte

İspanya maçındaki güzel oyunu kendisine büyük moral olmuş. Sezonun en iyi barışını izledim. aldığı her topu doğru kullandı, büyük güç kattı. bugün açık ara takımın en iyisiydi.

Tam zamanında geldi şu performans, fb'nin antidotu bu adamdır. Umuyorum kalıcı olarak mentalini düzeltmiştir ve sahaya odaklanabilir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün çok iyi oynadı. Çok istekliydi. Bakın Osimhen yok, Icardi yok, ben varım dedi. Bu performansından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Sara, Yusuf Demir, Ahmet Kutucu filan umarım kendilerinden utanırlar bu gece.

baris hayvani golden sonra ilkayin sirtina cikmis hahahah

Cl de 3 penaltı aldırdı. Ligde 11 maç 4 gol 4 asist. Eşeklik yapmayıp konsantresini bozmasa içinden geçecekmiş ligin de CL ninde. Neyse geç kalmış sayılmaz. Ayrica fener maç haftası barış için bayram günü gibi. Her fener maçında rakibi allak bullak ediyor. Yine bekliyoruz aynı performansı.

Kara ekran paylaşmadan önceki sezona fişek gibi girdiği gibiydi bugün

Döküldüğü günlerden beri elimden geldiğince burada savunmaya çalıştım, destekledim. Elbette maç siniriyle gelip sövdüm de yalan yok. :asd: Dünkü performansı çok çok iyiydi. Helal olsun.

Ayrıca Barış, bir nevi target striker oynadığında değil, rakibi bozacak şekilde serseri mayın gibi oynadığında rakibi dağıtan bir futbolcu. Bu nedenle ne olursa olsun sahada kendisinden başka bir forvet daha olmalı ki biz Barış'ı en iyi şekilde kullanalım.

Evet, haftaya sag bek olur. Bu mac aylar sonra iyi oynadi diyebiliriz. Yine klasik tercih hatalari olsa da gayretliydi. Haftaya sag bekte umarim sacma pozisyon kayiplari ve fauller yapmaz.

Geri
Üst Alt