#53 Barış Alper Yılmaz

Haa sevindim yaw.
Ligde Lemina cezalı sanıyordum. BAY ise ok

Torunlarina anlatacak bir hikayesi oldu. Allahin sevdigi kulu, Galatasaray gibi bir kulupte City deplasmaninda ilk 11'de cikmasi gercekten mucize. Yatip kalkip namaz kilmali, sukur etmeli. Bazi insanlar gercekten Allah'in sevdigi kullar oluyor.

Futbolu ile ilgili soylenecek birsey yok, adam zaten tum mac boyunca ben nerdeyim modunda dolasiyordu. Bence kendisi bile inanamiyordu, ben nasil buralara geldim diye.

yani kerem aktürkün bile avrupada ve milli takımda golleri oluyordu

bunda hiç yok ya. avrupada bizde en son ne zaman gol attı hatırlamıyorum? attıysa da rfs tarzı low profile takıma atmıştır kesin

Hazır dibe vurmuşken Keçiörenin payını ucuza kapatmak lazım.

yani kerem aktürkün bile avrupada ve milli takımda golleri oluyordu

bunda hiç yok ya. avrupada bizde en son ne zaman gol attı hatırlamıyorum? attıysa da rfs tarzı low profile takıma atmıştır kesin
Hatırlamaman normal 30 küsür maçta tek bir golü var. Elfsborg'a karşı Avrupa Ligi'nde.

Sporcuya tırnak içinde aşık olmayacaksın. Ne kadar yararlı olduğunu elbet bende görebiliyorum. Yalnız son ültimatom sonrası net satılmalı idi. Söz konusu konuşulan rakamlar paylı paysız Barış ve yaşı baz alındığında inanılmaz. Yoksa Barış yakın zamanda yine eski haline döner onda sorun yok. Doğru zamanlama her şeydir, bizde hiç olmayan.

Yahu anlayamıyorum.Barışı görmek için bu maçınmı olması getekiyordu.
Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum.
Bundan önce öyle yorumlar varki kimseden ses seda çıkmıyor.İnanılmaz abartılı yorumlar..Şimdide çöp oluyor.
Arkadaşlar barış bu..Mesela bir sonraki turda asist yapar golde atabilir.Ama barışın satılması gerektiği gerçeğini değiştirmez.Bu adamın çok ciddi eksikleri var.Piyasa yapmışken satacaksın arkadaş satacaksın.Aksi taktirde elinde kalır.Fırsatı kaçırırsın.Bıktım artık başımızdaki iş bilmez çapsız adamlardan.

Bariz hata yapmadığı için eleştirilerde geri planda kaldı ama maç boyu sahada yoktu. Bir iki kez ligdeki gibi atıp gitmeyi denedi, hüsran oldu. Adamların kötü topçusu bile Barış kadar atletik. Orada kapışamayınca teknik ve oyun bilgisi ile alt etmeye çalışmak lazım o da Barış'ta hiç yok.

Şampiyonlar Ligi: 7 maç 0 gol
UEFA Avrupa Ligi: 14 maç 1 gol (Elfsborg)
Şampiyonlar Ligi Elemeleri: 9 maç 0 gol
UEFA Avrupa Ligi Elemeleri: 1 maç 0 gol
Türkiye Milli Takımı: 29 maç 2 gol (Hırvatistan, Polonya)

Uluslararası arenada 60 maça çıkıp 3 gol atmış forvet/kanat forvet.
Ne olur bizi bırakma ve 5 milyonluk maaş teklifimizi kabul et ha bu arada maçlarda artık yerden kalk.

Güncelleme:

Maç sayısı 69'a çıktı ama gol sayısı aynı o yüzden uzun uzun yazmaya gerek yok. :)

69 maç 3 gol

Bunu 30 milyona satmamak en büyük hatalardan biri oldu. Süper Lig topcusundan fazlasi degil.

Sağ beke geçerse kendisi için en hayırlısını yapar.

Bu ana kadarki performansi TSL topcusu oldugunu gosteriyor. Bakalim sezonun ikinci yarisi ne olacak...

Yunus ve Barışın suçu yok onları alternatifsiz bırakanların suçu formayı kahbetme korkusu olmayan topçu eninde sonunda bir yerde salacak. Belki de dinlenmeleri gerekiyor bilemiyoruz. Bakalım yeni gelen arkadaşlarla beraber toparlama olacak mı zaten sonrasi yolcu.

Herşeyi anlıyorumda, dikkat ediyormusunuz savunma yaparkenki haline? Resmen jogging yapar gibi dolaşıyor sahada, kusura bakmasın ama kendini bir halt zanneden ama gerçekte olmayan sevimsiz bir oyuncu gibi gözükmeye başladı gözüme

Herşeyi anlıyorumda, dikkat ediyormusunuz savunma yaparkenki haline? Resmen jogging yapar gibi dolaşıyor sahada, kusura bakmasın ama kendini bir halt zanneden ama gerçekte olmayan sevimsiz bir oyuncu gibi gözükmeye başladı gözüme

Bir aydır böyle takılıyor bu adam sahada zaten. Bekine yardıma gelmiyor sonra herkes beklere sallıyor. Sağ kanatta oynasaydı Sallai’ya söverdi millet.
Ve buna rağmen sağbekte oynasın diyenler var.
Maaşı arttıkça mücadele isteği düşüyor adamın.

Çok yüklendik tamam, etinden sütünden hesabı, birader hiç "ortan" yok. Ha iyi olduğun zamanda da hızlı olduğun, ayakta kaldığın için iyisin. Seninle fiziksel olarak boğuşabilen biri olunca hemen siliniyorsun. Atleti ve City maçında direkt etkisiz eleman oldun. Ne bitiricilik var, ne oyun görüşü var, bilinçli çalımlar atabildiğini de düşünmüyorum. Kanat dediğin sıfıra inecek, yaratıcı olabilecek; sen anca pas hatası, boğuş, faul, hakeme itiraz, kapanış.

Geri
Üst Alt