#53 Barış Alper Yılmaz

Seneye olacak 10+4 yabanci kuralindan dolayi zaten kalmali 70-90 mioluk teklif gelmezse

BAY forumda bizim eleştiri olarak yazdığımız şeylerin çeyreğini yapabilse Real'de filan oynar reis yav. :asd:
Ne olduğunu kabul edip keyfini çıkarmak lazım. Adamın yaptığı ve yapamadığı şeyler bariz. Bu yaştan sonra düzeltmesi de mümkün değil. Avrupa alt yapılı olsaydı bu fizik, kondisyon, yıpratıcılık, sürat repertuarı ile optimus prime filan çıkartılardı içinden ama. Bazı şeyleri alt yapıdayken öğrenemezsen bir daha hiç öğrenemiyorsun.
Net Bale oldu

e abi sadece fizikle oynayıp bu kadar katkı da veriliyorsa o zaman 30a satalım adama traore alalım düz mantıkla hem kar etmiş de oluruz sonuçta adama da fizikli düz mantıkla onun da bekleri falan böyle yıpratıp her maç pozisyona sokması lazım bizi

21646.webp

Örneği şuanda herhangi bir takımda yok. O kadar fiziksel oyunda son kararların kötü olması normal. Osimhende anomali olmasa sıradan forvet olurdu. Hem o derece koşacak mücadele edecek, hem de Ronaldinho gibi çalım atıp Sneijder şutları çekecek. Prime Messi Ronaldo yapamıyordu bunları. Osimhenle barış oyun tarzı olarak karşı takımın savunmasını parçalıyor. Arkalarında genç mertens olsa neler olurdu Allah bilir..

45797833a44f12c87c27f108e98b330a.gif

bir adet mac topum var satilik. barış tarafından tribüne sutlanmis.

acilis fiyat: 5.000tl

yerlin iyiyse ligi domine edebiliyorsun. apo kerim + barış + uğurcan+ yunus + eren sayesinde ligde rahat kadro planlaması yapabiliriz . asla satılmamalı. astronomik teklif gelirse iş değişir tabi ama 30 a 35e asla...

Barışı bunca katkısını rağmen beğenmeyenler ilgili 2 sorum.var 1 yerine yerli kimi istersiniz 2 hainoglunu begeniyormuydunuz

Ben kaç senedir söylüyorum barış ın piyasa değeri 60 70 lerdedir diye... sadece bireysel olarak odaklanılıyor buna ama kattığı enerji ile sahadaki oyuncuların enerjilerini de korumasını sağlıyor... takım sıkıştığında kenarda güvenilecek, gücü, fiziği ile birşeyler yapabilecek can simidi olarak görülüyor... Sabah bir arkadaşla konuştuk. Bazen değerini bulan adamı satmak mantıklı falan değildir. Yerine koyacağın adamı bulana kadar onun değerinden çok daha fazlasını kaybedersin. Bunu daha önce yaşadık, bundan sonra yaşamayalım... ikamesi olamayacak adamları maddi olarak ne gelirse gelsin tutabilmek lazım... osi gibi, barış gibi, ileride singo için de aynı şeyi söyleyeceğim, torreira gibi asetlerin takımdan ederi ne olursa olsun ayrılmaması gerek.

Biz atıyorum Beşiktaş, Trabzon falan olsak ederi bulduğunda sat derim. Ama bu ülkenin Bayern i olmak istiyorsan para peşinde koşmayacak başarı peşinde koşacaksın...

Yorgun belirtileri olusmaya basladi yüksek eforlu maclardan sonra

Herseye ragmen asla birakmiyor mücadele’yi helal olsun

Umarim liverpool macina kadar iyi bir sekilde dinlenir

Sene sonu yine gitmek isteyecek muhtemelen

Çıktığı seviye inanılmaz kendince bi yanlış yaptı ama içten diyordur iyi ki gitmemişim diye

Sene sonu yine gitmek isteyecek muhtemelen

Çıktığı seviye inanılmaz kendince bi yanlış yaptı ama içten diyordur iyi ki gitmemişim diye
Sezon başında çokça söylendi

Bu sene kimseyi satmak yok vitrine çıkartıp öyle satacağız diye

Bence net olarak bunun farkında

Ama ben yönetici olsam seviyeyi bir ileri aşamaya götürmek isterdim

Seneye de kimseyi satmak yok

Esas prime dönemimiz seneye olacak inşallah

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon başında çokça söylendi

Bu sene kimseyi satmak yok vitrine çıkartıp öyle satacağız diye

Bence net olarak bunun farkında

Ama ben yönetici olsam seviyeyi bir ileri aşamaya götürmek isterdim

Seneye de kimseyi satmak yok

Esas prime dönemimiz seneye olacak inşallah

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Sara satılabilir

Hem para girişi olur hemde bir üst seviyeye çıkmaz artık olacağı bu. Hele Brezilya milli takım mevzusu gerçekleşirse o etiketin arkasına direk satılmalı uzatmadan

Dünya kupasında iyi performans verirse seneye kalma ihtimali yok.

Bu adamın bu güne kadar hala payının satın alınmamış olması inanılmaz bir olay.

Geri
Üst Alt