- 31 Aralık 2015
- 15.308
- 10.061
- 1.688
yav herife yeteneksiz güreşçi demek bu kadar mı zor arkadaş hala türlü türlü bahaneler 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçtiğimiz sezon içinden geçiyordu ligin başında ezbere konuşmasak mıKötü başladı ama sezon içinde zamanı gelecektir. Geçtiğimiz sezon başı da çok eleştiri aldı ama sezon içi unutuldu gitti. Bi de sağda daha faydalı bu adam bence.
Ekran karartma mevzusunu kastediyorum yav ne ezberi. Çok tepki aldı, sezon içinde unutuldu gösterdiği performansla. Şimdi yine laf söyleniyor da toparlar sezon içinde.Geçtiğimiz sezon içinden geçiyordu ligin başında ezbere konuşmasak mı
Karartana kadar akıyordu herif. Karartma bitti yine akmaya başlamıştı.Ekran karartma mevzusunu kastediyorum yav ne ezberi. Çok tepki aldı, sezon içinde unutuldu gösterdiği performansla. Şimdi yine laf söyleniyor da toparlar sezon içinde.
Zaten beklentinin ne olduğuyla ilgili. İyi bir Sane gibi akmasını beklemiyorum. Çizgiye iner, mücadele eder, belli gol asist sayısına ulaşır. Uzun vurduğunda ki bizim utanç verici bir şekilde çaresizce yaptığımız iş, sırtı dönük top tutar. Bunları yapabilen ortalama yerli oyuncu olması değerli. Sezona kötü başladı ama formunu yükselteceğini umuyorum.Karartana kadar akıyordu herif. Karartma bitti yine akmaya başlamıştı.
Ama adamda kafa yok problem bu. Kötü olduğunda hiç çekilmiyor
kimse vermez abi o paraları bu adama. rakiple güreşecek diye salak mı kulüpler 30m gömecekler buna. allah belasını versin şu yerli kuralının. hep ondan kalıyor bu oyuncular. yoksa en iyi ihtimal rotasyon oyuncusu olarak kalmalılar. geçen yıl maksimumunu gördük bu adamın. onda bile çok iyi olduğu maclarda çok kötü kararlar verdiği çoktur. zaten ikisini de iyi yapsa bizde nası olacak orası da ayrı mesele.30 milyon veren olup da hâlâ düşünüyorsak yazıklar olsun