#53 Barış Alper Yılmaz

Toplam değeri 100 M. olmayan takımdan 40 milyon (B. Timurlenke göre max. 25 M. gelen teklif) teklif var ayağına 1-2 milyon alan kütüğe 4-5 milyon veriyoruz,birde isteksiz ruhsuz takılıyor.Çoğumuzda Keçiörenin payına takılmıştı,satıp kurtulamadık.

1788988192877.webp

Kendisine forvet vasfı yükleyen hocası var. Aslan hemşehrim

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi uzun topta gene kafasinin arkasiyla bisey yapmaya calisti. Artik vurdumu arkaya birakmayami calisti guhanini almiyim ama vurduysa biri suna desin artik su sacmaligi yapma. En cok ona delirdim macta

sane de barış da yeniden hak edene kadar forrmayı giymemeli. forma ucuzladıkça iştahlar da azalıyor. yunus kanatta ikisinden de fazla hak ediyor formayı. solda da leao. bunlar yorulunca girsinler yerlerine oynasınlar toplarını. gına geldi artık topçu kazanacaz diye maç ikram etmekten.

Aynısını yazdım diye bunun fanatiği 1-2 kişi saldırmıştı bana burada söz konusu kendi takımı olunca insanın gözüne inme iniyor harbiden:d
Toplam değeri 100 M. olmayan takımdan 40 milyon (B. Timurlenke göre max. 25 M. gelen teklif) teklif var ayağına 1-2 milyon alan kütüğe 4-5 milyon veriyoruz,birde isteksiz ruhsuz takılıyor.Çoğumuzda Keçiörenin payına takılmıştı,satıp kurtulamadık.

Ekli dosyayı görüntüle 335018

Kafayı toplamazsa iç sahada ıslıklanmaya başlar o yüzden Kocaeli maçında çok net yedek olmalı eğer Leao başlayamıyorsa o zaman sağda Barış olmalı aksi durumda solda oynarsa fena batıracak gibi duruyor

Barış fizik olarak güçlü bir futbolcu ama o kadar. Bana göre geçen yıllarda daha iyi oynuyordu. Ne zaman kendini yıldız zannetti performansı düştü. Eskiden şutları falan da daha iyiydi. Fenerin 5. sınıf futbolcularını 20şer 30ar milyon eurolara sattığı piyasada Barışı iyi fiyata okutamıyorsan suç yönetimdedir. Israrla kalmasını isteyen ama adamın gelişmek yerine gerilemesini seyreden hocadadır

Galatasaray dan arabistan ligine gitmek için siyah ekran paylaşan 3-5 maça çıkmayan insanı kadro dışı bırakmak yerine ödül olarak maaş zammı yapınca penaltı noktasından topu taca atar tabi sezon başından beri hiçbir varlık gösteremeyen bir adam yok 40-50M ye satacaklarmış 5M veren bulursanız satın. Ya da yine zam yaparsınız kötü oyununu ödüllendirirsiniz.

adam pozisyonu olmayan santraforda oynayabileceğinin en iyisini oynadı.
saneye laf edemeyen türk düşmanları buraya geliyor

Berbattı ya, her topta millete temas etmek didişmek zorunda değilsin. Biraz zekânı kullan geliştir. Sudoku mu oynuyorsun satranç mı oynuyorsun ne bir sonraki hamle diye bir şey var dünyada
Guzel yazmissin. Her ikili mucadeleyi gurese ceviriyor. Yemin ediyorum bazen topa daha yakin, gidiyor adama omuz atip olmayan yerde ikili mucadele cikariyor.

Geri
Üst Alt