#53 Barış Alper Yılmaz

Daha önce de söyledim, iyisiyle kötüsüyle Barış-Yunus gibi oyuncular senin asetin. Senin değerin, ya senin alt yapından çıkmış ya da 2. 3. ligden bulup getirmişsin burada adam etmişsin.

Bu oyuncuları testis konusu yapmanın günün sonunda sadece Galatasaray'a zararı olur.

Geçen sene Osimhen değil Barış olmasaydı bu takım şampiyon olamazdı. Çünkü zaten Osimhen ligin 1/3'ünde oynamadı neredeyse. Tüm sezon 50 maça çıkmış Barış Alper. 1 asist farkla asist krallığını kaçırmış vs. Kaç tane de gol katkısı vermiş üstüne.

Ayıp ediyorsunuz kendi topçunuza.

Daha önce de söyledim, iyisiyle kötüsüyle Barış-Yunus gibi oyuncular senin asetin. Senin değerin, ya senin alt yapından çıkmış ya da 2. 3. ligden bulup getirmişsin burada adam etmişsin.

Bu oyuncuları testis konusu yapmanın günün sonunda sadece Galatasaray'a zararı olur.

Geçen sene Osimhen değil Barış olmasaydı bu takım şampiyon olamazdı. Çünkü zaten Osimhen ligin 1/3'ünde oynamadı neredeyse. Tüm sezon 50 maça çıkmış Barış Alper. 1 asist farkla asist krallığını kaçırmış vs. Kaç tane de gol katkısı vermiş üstüne.

Ayıp ediyorsunuz kendi topçunuza.
Leao ve sane sahaya da sicsa barış ilk 11 başladığında her zaman ıslık yeme ve homurdanma korkusuyla top oynayacak. Bizim taraftar biraz böyle.

Fiziksel olarak düşüş yaşadığı için bence homurdanma var.
Vücudunda incelme var.
Zamlı sözleşmeden sonra özel antrenmanları bıraktığını düşünüyorum .

Bu adam iyi top oynamamasına rağmen sane ve leao'dan daha faydalı. Kanatlarımızın halini siz düşünün artık

Geri
Üst Alt