#53 Barış Alper Yılmaz

Barışın tavrı netmiş, akşam eski açıkta dinledim, o kafada birinden artık verim alamazsın, zorlamaya gerek yok, ya parayı getirsin gitsin, ya da sözleşme bitimine kadar menajer abisi ile gezer durur, 2028 yılında da istediği yere bedava gider
Ne tavrı net amacı para değil mi? Gerekirse parayı biraz yükseltecekler. Sence transfer dönemi bitince aynı tavrı yapabilir mi ? Sözleşmesi 1 yıl değil tam 3 yıl bunu kim göze alabilir. Eğer olurda kalırsa el mecbur oynayacak.

Barışın tavrı netmiş, akşam eski açıkta dinledim, o kafada birinden artık verim alamazsın, zorlamaya gerek yok, ya parayı getirsin gitsin, ya da sözleşme bitimine kadar menajer abisi ile gezer durur, 2028 yılında da istediği yere bedava gider
onun tavrina ben. getirsin galatarayin jstedigi rakami gidebilir. ortada teklif yok iken ben gitmek istiyorum demek neyin nesi? belese gonderecrk halimiz yok

onun tavrina ben. getirsin galatarayin jstedigi rakami gidebilir. ortada teklif yok iken ben gitmek istiyorum demek neyin nesi? belese gonderecrk halimiz yok

Hocanın açıklamalarını gördün, bir tüm taraftarlar barıştan özür dilesin demediği kalmış

Dibine kadar haklı. Para getir seneye gönderelim denilmiş. 30 m üstü bonservis getirmiş. 10 milyon euro da herife verilmiş. Kim olsa mevzu çıkartırdı. Obez icardinin mutsuz sanenin açığını kapatıp ırgat gibi çalışacak başka topçu bulun dedi muhtemelen. Okan da o yüzden gönlünü yapmaya çalışıyor. 10 milyon maaş verip topçu alma işini bırakmamız lazım artık.
Bu mantıkla osimhen 50 milyon getirdiğinde satarsın.
Davinson 20 getirdi niye satmadılar demek ki karakter diye bir şey var.
Karakteri bozukların yaptıklarını haklı bulduğunuz sürece daha bunun gibi çok yaşarız.

Para getir seneye salalım diye bir kaide mi var. Getirsin 60 verelim vermiyoruz demiyoruz ki. 30 milyona vermiyoruz.
Ayrıca sözleşmesini yenilerken serbest kalma bedeli koydursaydı madem böyle bir konu var. Söz ile iş mi yapılır.

Neom bahsedilen paralara hic oyuncu almamis zaten var olmayan bir sehir uc bes senelik bir kulüp bunlardan elli melli cikmaz bu transfer isinde cok fena bit yenigi var.
Dostum olay taraftarla barışın arasını bozmak ve bunu Benfica gibi sikko bir kulübe 20lere götürmek. Sonrasını biliyorsun zaten.
Bunun içinde Galatasaraylı sosyal medya fenomedi diye takılan itler de var. Ara bozulsun o yara kapanmasın neom yada ne boksa işler ciddileştiğinde bir anda kalkacak masadan.

Yaptigi yanlis işte hatta hainlik bir seyide savunmayı verin ya. yok maasi, begenmiyormus, yok yerlilere iyi para vermiyor yabancilara veriyormusuz yav he he aynen oyle yapiyoz yapmaya da devam edecez

Meşhur 96-00 arası çoğu kez yerli oyunculara maaş alamazken Hagi-Taffarel-Popescu üçlüsüne tıkır tıkır günü gününe yatıyordu maaşı.

Bu herkesin bildiği bir şey.

Yerli oyuncuların canı yok mu aw

Bazen böyledir işte hayat, herkesin bazı şeyleri göz ardı etmeyi ve fedakarlık yapmayı bilmesi gerekir

barış alper fbye gidecek. 2 sene sonra o formayla sırıtırken göreceksiniz. Hainlik peşinde yani. Tr'de başka takımda oynayamaz diye maddeyi koyup satıp kurtulacaksın ama barış bu maddeye kesinlikle yanaşmayacaktır. Hayali Uefa match fixing listesinde yer alan fbsinde oynamak.

Hülle yapılmasına bir şekilde engel olalım. Amaç o çünkü. Yarım ya da bir sezon Arabistan'da takılır sonra Koçspor'dan yıllığı 12 milyon euro teklif alır.

Bundan yol olmaz artık. Ya kulübede çürüteceği sözleşmesi boyunca ya da satacağız. Başka yolu yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hülle yapılmasına bir şekilde engel olalım. Amaç o çünkü. Yarım ya da bir sezon Arabistan'da takılır sonra Koçspor'dan yıllığı 12 milyon euro teklif alır.
Oyuncu gitmek isterse gider. Ayrica FIFA bu tip durumlarda oyuncu tarafini tutuyor diye biliyorum.

En fazla TR'ye donerse ekstra para vermek zorunda dersin ancak onu da dedigin gibi hulle yolu ile cozebilirler.

Kisacasi, BAY'in kafada kuslara gitmek varsa onu durdurmanin tek yolu 2028'e kadar satmayip futbol hayatini bitirmektir. Bunu da bize yaptirmazlar. Spor bakaninin bir telefonuna bakar bizimkiler de biat eder.

Geri
Üst Alt