#53 Barış Alper Yılmaz

Yonetim cezasini veremezse, taraftar icinden gecer eninde sonunda. Konunun bu kadar kolay kapanma ihtimali sifir. Takimin huzurunu bozacak cinsten olaylar olabilir sahaya ciktigi her macta. Yol yakinken ayrilmali yada tribune demir atmali.

Bence takimda kalmasinin nedeni kendi secimi degil de Neom’un teklifi bizim istedigimiz seviyelere getirmemesi. Hala bir ozur, aciklama yok. Pisman oldugunu da hic sanmiyorum. Insallah yaniliyorumdur ve yaptigi hatalari anlamistir ve ozur diler. Bu arada yeni sozlesme falan kesinlikle yapilmamali. Millet burayi Dingo’nun ahiri sanacak.

Gereksiz tavrıyla çok tepki çekti taraftarın Kerem vs muhabbetlerinden daha da fazla desteğini alacağı dönemde çok yanlış yaptı ama telafi etmekte kendi elinde ne olursa olsun bizim topçumuz

225c809ebc5043c3097a6221270c5efa.jpg

Haydi bakalım kaldığımız yerden nasıl devam edeceğiz

duygusal davranma lüksümüz yok en ufak bir katkıya dahi ihtiyacımız varken takımın en iyi oyuncusunu taca atamayız cl lig bu sene çok zor geçecek herkese ihtiyaç var

Etme olm

sana kalsa bunu yollasak yarın 60'a Lookman'ı alıcaz, böyle bir dünya yok.

Yerini doldurabileceğin bir adam da değil hatta şimdiki Barış, o Barış'ın yerini doldurur mu o da muamma, zaman gösterecek.
ben yerini doldurmakta değilim, o aidiyet duygusunu galatasaraylılığını göremedim 1 kere satan hep satar. gündemde bir şahıs varken.

Zam yapin zam. Kötü oynayincada düsürecekmisiniz?????

Bizde morali bozuk olan adam milli takim da irfan’i görünce hemen keyfi yerine gelmis

ben yerini doldurmakta değilim, o aidiyet duygusunu galatasaraylılığını göremedim 1 kere satan hep satar. gündemde bir şahıs varken.
Senede 70 maça çıkan adamın aidiyetini göremediysen o senin sorunun. Satacak adam forvetin yokken ilk 2 maça da çıkmazdı.

Neyse bu kafada devam edin, yarın översen tokatlarım ama.

Bizdeki performansina laf eden carpilir adam senelerdir cok iyi oynuyor her gecen gün gelisiyor

Transfer gelismesinden sonra yaptigi cok ayip ve insanlarin gözünden düsmesini sagladi

Benim icin öyle

Transfer olmak isteyebilir ama bu sekilde kacarak sabote ederek degil

Sen böyle yaparsan irfan’la milli takim kampinda sakalasman bile batar taraftara

Senede 70 maça çıkan adamın aidiyetini göremediysen o senin sorunun. Satacak adam forvetin yokken ilk 2 maça da çıkmazdı.

Neyse bu kafada devam edin, yarın översen tokatlarım ama.
o zamanlar menajeri teklif getirmemiştir, tekliften sonra olanlara bakmak lazım.

bu takım neom sc yerine arsenal gibi büyük avrupa kulüpleri de olabilirdi her neyse transfer döneminin bitmesine kısa süre kalmışken galatasaray 2.ligden alıp türk yıldızı yaptığı sözleşmeli oyuncusunu satmak zorunda değil. önce kulüpler anlaşır anlaşamazsa topuna bakarsın.

seni bu yerlere çıkarmış kulübe karşı siyah ekran paylaşıp antrenmanlara çıkmamamak ne demek? taraftar ve hoca sana tapıyorken, avrupada hangi oyuncuda gördük bunu?

ha 2-3 sene aktürk gibi çift hane istatistik yapar sonra yine kaçar nefretini kusar önemli değil.

Geri
Üst Alt