#53 Barış Alper Yılmaz

Medya “Golle dönerse kendini affettirir” gazından nasıl etkilenmişse artık her pozisyonda kaleye yapıştırdı

Egoist, illa ben gol atacam diye etrafina bakmiyor.

Iyi oynuyor ama kendine oynamayi birakmali.

Kendini affetirmek icin cok zorladi gol atmayi olmadi ama en azindan bir asisti var, hayvani bir güc var bu barisda takimda heralde uzaktan sut cekmeye akil eden tek kisi

Ah barış ah ne hale getirdin bizi.Su oynadigin muhtesem topa bakip daha da kiziyorum sana niye yaptin lan baris

kıçı kırık bir lig maçında etkili oynadı diye maaşına zam yapalım aynen
avrupada farkını koyup maçlar alsın baş tacı yapalım eyvallah

Tek fark ne admirim biliyormusun, sane kendini yıllarca en top seviyede kanıtlamiş biri, avrupada 5-6-7 net verirler verdilerde, barış süper lig haric ne yaptı? avrupada anca 2 milyon net görür, oda iyimser, kendini böyle futbolcularla kıyaslarsa maaş olarak hata eder, onun icin 4-4,5 milyon verilmesi kafi bence
Lafın gelişi diyorum geçmişine para yatırdık adamın umrunda değil.

Bir kere de maç alsın

🤣

adam olmasaydı ileride aktivitemiz yoktu
ne anlatıyorsunuz

Bu ibişe kiziyoruz da hucum gucunun yarısi bu osimhenle ikisi goturuyor takimi net

Yunus’u çok severim ama sol kanat Barış’ındır. Hayvani bir adam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lazbappe'den Mbappe'ye geçişi tamamlamak üzere. Şu performansla ne diye Arap parasına tav olursun be güzel kardeşim? Özrünü sahada dilemiş oldu. Böyle devam eder insch.

1 numara NOKTA.

Frankfurt macinda ilk 11 oynamali. CL‘de basarili olursa devre arasi zaten 50 milyona alirlar bunu

Geri
Üst Alt