#53 Barış Alper Yılmaz

Sen bu adamı kadro dışı bırakmayıp ona Galatasarayın kendisinden daha büyük olduğunu gösteremediğin gün kaybettin zaten. Barışı ıslıklamayın diyenler maçı izlemedi sanırım. Adam orda kendisine sövülsün diye resmen yırtındı. Ne topa koşuyor ne mücadele var. Adam havaya ayak savuruyor top önündeyken. Lookman denilen adamı kediye çevirdi Klübü. Barış isterse 20 gol 20 asist yapsın, gitmeli. Barışı çok sevenlerde burda fenere gidince kereme sövdükleri gibi gelip sövmesinler sonra

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnşallah amacın Araplara gidip ordan fenere gitmek degildir

Öyle böyle şöyle.Şuan zerre zaman kaybedecek durumda değiliz.İhtiyacımız var ve ivedilikle kazanıp olayın merkezine sokmalıyız.Transfer zamanı mutsuzluğu devam ederse yönetim çözümüne bakar.Ama şimdi zaman biran evvel Barış'ı kazanma zamanı.

İnşallah amacın Araplara gidip ordan fenere gitmek degildir
Fener'e gitme gibi bir amacı yok, senede 10 milyon kazanma amacı vardi.
Yonetim 40 milyona satmadı ve maaşını 3 katına cikardi. Yani bu saatten sonra hiç bir yere gitmeyecek.
Kadro disi birakilmasini isteyenlerin buyuk bir kısmı, Okan Buruk hoca degil, Okan Buruk kovulmalı diyen kisiler.

Fener'e gitme gibi bir amacı yok, senede 10 milyon kazanma amacı vardi.
Yonetim 40 milyona satmadı ve maaşını 3 katına cikardi. Yani bu saatten sonra hiç bir yere gitmeyecek.
Kadro disi birakilmasini isteyenlerin buyuk bir kısmı, Okan Buruk hoca degil, Okan Buruk kovulmalı diyen kisiler.
Bu zam olayi resmi olarak heralde net bir sekilde aciklanmadi. Eger dogru ise ve misal 4-5 milyon maas aliyorsa cok vahim, cünkü bu sartlarda araplar disinda kimseye satamazsin, ben net bir sekilde bu Neom olayini anliyamadim, gercekten bize net 40 milyon teklif geldimi gelmedimi herlade bunun cevabini kimse bilmiyor. Geldiyse hangi akla hizmet satilmadi?

Bu zam olayi resmi olarak heralde net bir sekilde aciklanmadi. Eger dogru ise ve misal 4-5 milyon maas aliyorsa cok vahim, cünkü bu sartlarda araplar disinda kimseye satamazsin, ben net bir sekilde bu Neom olayini anliyamadim, gercekten bize net 40 milyon teklif geldimi gelmedimi herlade bunun cevabini kimse bilmiyor. Geldiyse hangi akla hizmet satilmadi?
Butun kaynaklar ayni zam haberini yaptı, doğru olma olasiligi cok yüksek.
Transfer doneminin kapanmasına cok kısa bir sure kalmisti ve kadroda yeterli sayıda kanat alternatifi yoktu. Bu seneki hedef Sampiyonlar Ligi'nde mutlak basari, bu yüzden transfere 150 milyona yakin para harcandı. Arap takimi 50 milyon uzerinde bir teklif bile yapsa bence Dursun Ozbek yine reddederdi. Teklifi birkaç hafta oncesinde yapmış olsalardı, belki o zaman pazarlık falan yapilirdi.

ultrAslan: "Bizler üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirip takımımıza destek olacağız. Barış Alper ve diğer tüm oyuncularımız da formlarını bu desteği hak etmek için aslan gibi çalışarak yükseltecektir."

Sucukçular taraftarın sesi değildir. Artık şu barışa messi muamelesi yapılması iyice tad kaçırmaya başladı. Taraftarla arasındaki bağ koptu artık bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su hayri pitir hakliydi olayini yazmis mi sosyal medyada gercekten?

Ona kizabilirim ama genede cl macinda ondeyken islik vs idiyot isler.

He buna bu kadar triplenecekse gitsin bir yere ordan fenerbahceye gider totosun
goge erir.

Kiyici guzel yorum yapti gecen gun, kendisini baris yapan seyleri yapmiyor diye. Baya katildigim bir husus.

Daha yeni 5.5 milyonluk kontrat alan oyuncu takır takır oynayacak. Kımse kusura bakmasın.

Barış Alper Yılmaz'ı zorlayacak bir tane oyuncu almamız şart fakat bu oyuncu öyle 10-20 milyon euroluk oyuncu olmamalı. 3-5 milyona bir scout transferi yapıp gerçekten Barış'ı kesebilecek bir oyuncu olmalı. Öyle yalandan sol kanat alıp da göz dağı vermemek lazım. Gelişime açık, güçlü kuvvetli, topun değerini bilen, takım oyununa yatkın biri bulunmalı ki Barış da kendisini vazgeçilmez sanmasın.

Sen dur birader. Daha Yeni başlıyoruz. Yaptığın hainliğin karşılığını almaya devam edeceksin.

Barış Alper Yılmaz'ı zorlayacak bir tane oyuncu almamız şart fakat bu oyuncu öyle 10-20 milyon euroluk oyuncu olmamalı. 3-5 milyona bir scout transferi yapıp gerçekten Barış'ı kesebilecek bir oyuncu olmalı. Öyle yalandan sol kanat alıp da göz dağı vermemek lazım. Gelişime açık, güçlü kuvvetli, topun değerini bilen, takım oyununa yatkın biri bulunmalı ki Barış da kendisini vazgeçilmez sanmasın.
Barış'ın bu transfer konusu olmasa dahi zaten sayısal olarak kanat sıkıntımız var. Tek sol kanat Barış. Yunus ve Sane sağ kanat. Sallai de bek oldu artık.
Yerli olarak Aral Şimşir var galiba biraz bu tanıma uyan maliyet-scout anlamında ama oyununu hiç bilmiyorum bize olur mu olmaz mı

Barış ile Kerem arasında pek fark görmüyorum. inanılmaz bir içten pazarlıklı olma durumu var.

Hani ne profesyonel topçu tepkilere ve tekliflere vermiyor dersin ama öyle bir durum da yok. Arda Turan her eleştiri de duygusal davranır doğru, yanlışta olsa çıkar konuşur hatta özür dilerdi.

Ama Barış ta bu yok, ben yanlış yaptım özür dilerim dediği tek konu yok. Elbette oyuncumuzu yıpratmak istemiyorum ama Kerem gibi gidip arkasından konuşmaktansa bunları net bir şekilde ifade etmek gerektiğini düşünüyorum.

Sanki Barış Alper dünya yıldızıymış ve biz bunu bir şekilde kandırıp Galatasaray forması giymeye ikna etmişsiz gibi davranmasından bıktım. Umarım en kısa zamanda yollarımız ayrılır ve Galatasaraylılık imajı sonsuza dek biter. Fenere gitmese bile böyle ayrılık sonrası yorumcu olarak bile bu kulüpten ekmek yedirilmemeli ve sosyal medya gücümüz bıçak gibi kesilmeli..

verilen sözüm neden tutulmadı diyor ki bu konuda haklı. madem söz vermişssin sana da 40 milyon saymışlar satacaktın . menajeriyle ayak oyunları yapan saçma sapan triplere giren adamı tutmamalısın . bu adamın güçlü fiziği haricinde hiçbir numarası yok istanbul hayatı karı kız para başarıya doyma derken kendine bakmadı zaten profosyonel de değil. grafiği düştü daha da düşecektir.
istisnası yoktur henüz görmedim ederinin üstüne teklif yapılan her yerli adam anında satılmalıdır.
sen ne yaptın zorunlu nikah kıymaya çalıştın kapında durmayan ayak yapan adama bir de zam yaptın o da pek tabi bu vefa borcunu (!) sana sahada emekleyerek çok iyi veriyor.
öğrenemedik gitti şu profesyonel kulup olmayı.

gerçek galatasaray taraftarının ve tribünün verdiği reaksiyon barış efendiye yeterince iletilmiş görünüyor
kendisi için bu süreç yol ayrımlarıyla dolu
ilk yaptığı seçimde yol ayrımında duvara tosladı
taraftar okey dedi sineye çekti tüm olanları
tam sezon başı belkide takımın tam ihtiyacı olduğu en önemli yerde osimhen daha hazır değil ,icardi sakatlıktan yeni çıkmışken kayseriye gitmedin , rizede oynamadın
döndün geldin
frankfurt rezil ötesi bir oyun
bjk maçı 1 nolu müessibi puan kaybının
konya,alanya,başakşehir,bodo glimt sıfır ötesi bir oyun
e bu kadar sabretmiş taraftar hatanı sineye çekmiş dönüp gelmişken kaldığın yerden devam etmek varken sen gidiyorsun bu yol ayrımında da kendini uçuruma atıyorsun
bu son reaksiyon o kadar doğru o kadar haklı ki gs taraftarını özel kılan en mühim şeylerden biri gerçekten
bu son uyarıyı ya dikkate alır çeki düzen verir kendine ya da uçurumdan aşağı atar kendini ki abisine bu kadar uyarken anlık parlamalar dışında çokta düzeleceğini sanmıyorum ben, zira kör çobanın sürüsünün akıbeti uçurumdur hiç şaşmaz

Geri
Üst Alt