#53 Barış Alper Yılmaz

Utanmaz herif. Çok net sabote ediyor takımı. Mücadele etmiyor. Her zaman söylüyorum, devre arası gitmek için yapıyor bunları. O çakal menajerinin aklıyla hareket ediyor.

elimizde patlamaya doğru koşar adım gidiyor.
nereden nereye
keşke satsaydık

Bu pösteki saçlı herifi yaz transfer döneminde satmamak 120 yıllık GALATASARAY tarihinin en büyük hatasıdır.

Bu hale gelmesinin sorumlusu hocadır artık. Tjk maçında da bu maçta da bunun kanadından oynattı bir de oyunu. Fecaat. Kesmen gereken yerde kesmezsen tamamen kaybedersin.

Ziraat kupası maçları dışında oynatmam. Yoksa Barış değil, Galatasaray kaybeder.

Bundan sonra bizdeki verimi sıkıntılı ve zor. Yaktığı geminin üstüne satılmamasını büyük hata olarak görüyorum.

1 kere ıslık yeterdi bugünkü biraz inatlaşma gibi oldu yakında bu herifi oyundan da çıkaramıycak okan ıslıklanmasın diye. biraz strateji

Bu arada barış top ayağındayken hep böyle yanlış tercihler yapıyordu ama sonuna kadar mücale ediyodu. Transfer ve sözleşme olayından sonra artık gamsız, ruhsuz bir oyuncuya dönüştü devre arasında ayrılması hem kendi adına hem bizim adımıza en iyi seçenek gibi duruyor

devre arasına aşağı yukarı 10 maç kaldı sanırım
biraz daha sabır transfer için

Gönülsüz köpek av avlamaz diye atasözü vardır.
Bu arkadaşı kazanmak zorunda değiliz.
Koskoca Galatasaray'ın bu arkadaşa ihtiyacı yoktur, ama bu herifin Galatasaray'a ihtiyacı vardır normalde.
Ama dışarıdan bakınca vatandaşın hiçbir şeye ihtiyacı kalmamış.
Gönülsüz birinin bir işi eksik ve hatalı yapması, işe zarar verir ve olumsuz sonuçlara yol açar.

Herif haftalardır aynı pozisyonda aynı şekilde oynuyor, ne 11'deki yerini kaybediyor ne de maç içinde pozisyonu değişiyor, abi bir sağ kanada al sağ beke al forvete al, bari oynatıyorsun herifi fayda sağlama ihtimali olan bir yerlere çek, birşey dene, ne biliyim git Sallai ile yerini değiştir, bir şoklama falan yap. Zaten mentali iyice sıkıntıya düşmüş adamın, bide üstüne kötü oynadığı mevkide devam ettiriyorsun.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt