#53 Barış Alper Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek anlamda kalmaya karar verdiyse taraftar olarak bizim daha fazla konuşmamız sadece kulübe zarar verir. Ama...

- Özür yok
- Aynı hıyarağası menajerle çalışmaya devam ediyor
- Ne olursa olsun antrenmanlara çıkmamak, sosyal medyadan kulübe tepki koymak, menajerinin ağzından iğrenç mesajlar yayımlanması çok kötü durdu
- Fenerli olduğu belli olan heriflerin aklıyla bir sürü menajer tezgahı ayarlayıp kulübe çok az para kazandırıp takımdan ayrılmak istemek ben takımı umursamıyorum demek
- Gitmek istediği kulüp Avrupa kulübü değil, vaat edilen ücret 20-30 milyon değil, kendisi de 500 bin Euroya oynamıyor. Bu neyin düşmanlığı neyin arzusu?

Nasıl olacak bilmiyorum.

Gerçek anlamda kalmaya karar verdiyse taraftar olarak bizim daha fazla konuşmamız sadece kulübe zarar verir. Ama...

- Özür yok
- Ne olursa olsun antrenmanlara çıkmamak, sosyal medyadan kulübe tepki koymak, menajerinin ağzından iğrenç mesajlar yayımlanması çok kötü durdu
- Fenerli olduğu belli olan heriflerin aklıyla bir sürü menajer tezgahı ayarlayıp kulübe çok az para kazandırıp takımdan ayrılmak istemek ben takımı umursamıyorum demek
- Gitmek istediği kulüp Avrupa kulübü değil, vaat edilen ücret 20-30 milyon değil, kendisi de 500 bin Euroya oynamıyor. Bu neyin düşmanlığı neyin arzusu?

Nasıl olacak bilmiyorum.

İşin altında o teröristler var çünkü devre arası araplardan kiralık çekicekler. O menajerinin eski fotolarına bakarak neyin ne olduğunu az çok anlarsınız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

- Özür yok

Nasıl olacak bilmiyorum.
Belli ki Tuncay bey kendisinin yakın arkadaşı,niye onla çalışmayı bıraksın ki

Gençtir hataya düşebilir iyi niyetinden şüphemiz yok. Hataya düştüğü senaryoda bile gssine 40m Euro kazandirmadan gitmiyordu. Böyle hataya can kurban

Sakatlanmamaya çalışır b iht o yüzden eskisi gibi oynayamaz
Satın gitsin buna güven olmaz

Barış'ın içinde aynı his ve düşünceler olmasa bir cacık yapamazdı menajeri.
Durum buysa zaten 1 dk durmaması lazım kulüpte.

Ben yine iyi niyetli bakmaya çalışarak menajerini abisi olarak gördüğü için ne söylerse eyvallah dedi diye düşündüm.

Durumun bu olduğu aşikar değil mi Ertuğ abi,adam yalandan özür bile dilemedi söylendiği gibi
Abi bilemiyorum. Ben aman kimsenin günahını almayayım diye, acaba hafifletici bir sebep bulabilir miyim diye uğraşıyorum ama senin dediğin daha akla yatkın. Dediğin gibi bir özür de yok demek ki pişmanlık da yok.

Daha da ötesi bazı arkadaşların düşündüğü gibi amaç dönüp dolaşıp Fener'e gitmek midir, o kadar aklını kaybetmiş midir... Düşünmek bile istemiyorum. Öyleyse eğer müthiş bir karaktersizlik ve beyinsizlik var demektir. Biz yıllardır bir gram tanıyamamışız kendisini demektir.

Kendini camiadan büyük gören adam çıkıp bir de özür dilemezse ondan artık bir bok olmaz.

Barisi da barisi seveni de sevmiyoruz.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eski tadı olmaz nası olacak bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt