#53 Barış Alper Yılmaz

o kadar çok sevmiştik ki
bu yüzden bu kadar üzüldük
lazbabbe bugün bir şeyleri kantılama gayretiylen girdi sahaya
bir şeyleri onarmaya dair iyi bir adımdı
2-0 bulunduktan sonra kendisine oynamasına ise eksi yazdık
iki de asisti olabilirdi
neyse bakalım kalitesi belli

Baris hain yaw baris satilsin yaw diyenleri uzdu bu aksam aslan parcasi..
Kabul edin veya etmeyin bu takimin en onemli 2 oyuncusu Baris ve Osimhendir gecen yil kalenin icinden gol kacirdiginda da aynisini dedik.. Oyle veya boyle ne yasandiysa yasandi bu adami kazanmak disinda bir alternatif olamaz

Peki Feramuz Bey biz size soralım yıllık 10 milyon verdiğin Sane den dolayı sen mutlumusun an itibariyle?10 milyon verip Barisida kaybediyordun ramak kaldı.
ben mi 10 verin dedim bora bey? keza saneye yazdıklarım da ortadadır
taviz yok bizde

o kadar çok sevmiştik ki
bu yüzden bu kadar üzüldük
lazbabbe bugün bir şeyleri kantılama gayretiylen girdi sahaya
bir şeyleri onarmaya dair iyi bir adımdı
2-0 bulunduktan sonra kendisine oynamasına ise eksi yazdık
iki de asisti olabilirdi
neyse bakalım kalitesi belli
Ilk basta ben de kendisine cok tepki koymustum. Ama yasinilanlar ortaya cikinca bence sorunu bizim yonetimde oldugu asikardi. Sen herkese 3 5 dagitirken 2 ye Baris'i oynamak ve sesi çıkmıyor diye de salaga yatmak bence hic adilce bir davranis degildi, bir de adamlar ta ne zamandan beri teklifi de yapmislar. Akli karismadan cozmek lazimdi. Baris'i bizim yonetim ve is bilmez acemi menajeri bu hale soktu. Ben de olsam ben de kazan kaldirirdim.

Ilk basta ben de kendisine cok tepki koymustum. Ama yasinilanlar ortaya cikinca bence sorunu bizim yonetimde oldugu asikardi. Sen herkese 3 5 dagitirken 2 ye Baris'i oynamak ve sesi çıkmıyor diye de salaga yatmak bence hic adilce bir davranis degildi, bir de adamlar ta ne zamandan beri teklifi de yapmislar. Akli karismadan cozmek lazimdi. Baris'i bizim yonetim ve is bilmez acemi menajeri bu hale soktu. Ben de olsam ben de kazan kaldirirdim.
Ağzına sağlık olay budur.

antrenmana çıkmamak fln olcak iş değildi. ne olursa olsun

Anlatamadık. Kıçı kırık anadolu takımlarına karşı şov yapıyor dendi. Sanki yabancılar avrupa kupası kazandırıyor sanki bana sane ve icardiye 18 milyon veriyoruz. Takımdaki en değerli iki topçun osimhen ve barış net. Gittin sane falan alıp geldin herif futbolu unutmuş. Sırf Türk diye bizim taraftarın yerlilere mobing uygulaması midemi bulandırıyor artık.

antrenmana çıkmamak fln olcak iş değildi. ne olursa olsun
Bu kesin hatali ama soyle de bakmak lazim; yonetim seni sallamiyor, sen de cok kiymetli adam oldugunu hissettiriyorlar. Bir yandan da adam aliyorlar 5 7 veriyorlar. Ben de bu tavri alirdim ki Baris daha genç birisi. Biraz bu eylem sonuc gibiydi, adami kizdirmislar. Okan Buruk bence yonetimin bu beceriksizliklerini iyi kapatiyor..

Eyüp maçı, Barış'tan önce ve Barış'tan sonra olarak iki bölüm oynandı.

okan buruk'la devam edeceksen barışı tutacaksın takımda. yoksa boey sonrası karadelik gibi o mevkiye dökülen paranın benzerini dökersin. Uğurcan'a 30 milyon euro bağlayan takımın barış'tan gelecek bonservise ihtiyacı yoktur.

Galatasaray’in degerleri herseyden onemli. Ne kadar iyi olursa olsun hicbir futbolcu Galatasaray’a santaj yapmaya cesaret edememeliydi. Bugun yapilanlari sineye cekenler cok gecmeden BAY’a da Kerem gibi kufurler savuracaklar. BAY karakterinin Galatasaray’a uygun olmadigini gosterdi. Zamanin kimi hakli cikaracagini hep beraber gorecegiz.

Olaylar çıkmadan oncede cok defa soylemistim ,bu takimda performansa gore para verilecekse once osi ardından baris gelir ,bukadar net ,bu çocuğu uzun yıllar kadroda tutmalı bu kulüp

musabakayı aldiysak kardeşimizin üstün gayreti ve inayetiyle olmustur

alkisi ve takdiri cok görmeyelim

Biraz iyi oynadı ya şimdi barış melaike oldu yönetim suçlu oldu taraftar suçlu oldu. Barış haklıymış aynen. Millet de tribünde destek için çağırıyor. Ulan herşeyi yapan zaten barış denen kişi. Daha bir hafta önce herkes burada hain yazıyordu. Ne değişti o olaylar hiç yaşanmadı mı? Antrenmandan maçtan kaçan adam satışına izin verilmeyince Metin Oktay kesildi başımıza.
Yaptıkları yanına kar kaldı. Ceza bile verilmedi zaten ceza verecek yürekte adam yok kulüpte.
Neyse hepsine tamam da takıma yamuk yapan menejeri üzerinden kulübü tehdit eden adamı da mağdur göstermeyin.
Çıksın satılana kadar oynasın da bu olayda yönetime kabahat bulmak da biraz ayıp oluyor.

Geri
Üst Alt