#53 Barış Alper Yılmaz

Biraz iyi oynadı ya şimdi barış melaike oldu yönetim suçlu oldu taraftar suçlu oldu. Barış haklıymış aynen. Millet de tribünde destek için çağırıyor. Ulan herşeyi yapan zaten barış denen kişi. Daha bir hafta önce herkes burada hain yazıyordu. Ne değişti o olaylar hiç yaşanmadı mı? Antrenmandan maçtan kaçan adam satışına izin verilmeyince Metin Oktay kesildi başımıza.
Yaptıkları yanına kar kaldı. Ceza bile verilmedi zaten ceza verecek yürekte adam yok kulüpte.
Neyse hepsine tamam da takıma yamuk yapan menejeri üzerinden kulübü tehdit eden adamı da mağdur göstermeyin.
Çıksın satılana kadar oynasın da bu olayda yönetime kabahat bulmak da biraz ayıp oluyor.
Cezayı verecek yönetimin öncelikle Saneyi Barış fiyatına getirmesi , getiremiyorsa Barışın maaşını o fiyata çekmesini zamanında yaparak öğrenmesi gerekiyordu.Ben yaptım olduyla sonuclari biyle oluyor iste.Tek günah keçisi Barış değil.Boyle biline.

Cezayı verecek yönetimin öncelikle Saneyi Barış fiyatına getirmesi , getiremiyorsa Barışın maaşını o fiyata çekmesini zamanında yaparak öğrenmesi gerekiyordu.Ben yaptım olduyla sonuclari biyle oluyor iste.Tek günah keçisi Barış değil.Boyle biline.
Bora Er
Artık yeter!

hep desteklemisimdir

Maaş zammı falan olmamalı ama performans primi olabilir.

Barış son 2 senede en çok maç oynayan adam, yaptığı çok yanlış olsa da ondan fazla fedakarlık yapan kimse olmadı.

Bir süre sonra Eren de Jacobs’a bakıp ulan bu adam benim 2-3 katım alıyor diyebilir.

Bazı şeyleri doğru yönetmek lazım. Neyse uzatmaya gerek yok, önemi görüldü bugün.

Performansını devam ettirsin devre arasında 3.5-4mden sözleşmesi uzatılır. Performansıyla zammı çok net hakediyor ama o trip döneminin camia üzerindeki etkisinin geçmesi lazım.

Maaş zammı falan olmamalı ama performans primi olabilir.

Barış son 2 senede en çok maç oynayan adam, yaptığı çok yanlış olsa da ondan fazla fedakarlık yapan kimse olmadı.

Bir süre sonra Eren de Jacobs’a bakıp ulan bu adam benim 2-3 katım alıyor diyebilir.

Bazı şeyleri doğru yönetmek lazım. Neyse uzatmaya gerek yok, önemi görüldü bugün.
Abi stattaydım bugün. Devre arası 15 dk boyunca ısınmasını bile pür dikkat izledim gerçekten çok acayip bir herif. Topla gidişi ani çekişleri falan mbappe gibi hissettiriyor. Sanenin halini de görünce az kazandığına hak vermemek elde değil

Ne yönetim hata yaptı ne de Baris hainlik yaptı.
Sane'nin maaşıyla Baris'in maasinin hiç bir alakası yok. Öncelikle Sane'nin kariyeriyle Baris'inki arasında büyük fark var. Ayrica, Sane'ye bonservis ücreti vermediğimiz icin o paraları verip bize gelmeye ikna ettik. Baris, Sane'nin aldigi paraya isyan ettigi icin gitmek istemedi, Araplar senelik 10 milyon teklif ettigi icin gitmek istedi.
Baris'in yaptıgıda kesinlikle hainlik degil. Bence gitmek istemesi hata da degil; sadece antremanlara cikmamasi hataydı. Oyuncular farklı sebeplerle baska takımlara transfer olamak isteyebilirler, bu çok normal bir durum. Hakan Calhanoglu'da son 3 senede iki kere Şampiyonlar Ligi finali oynayan Inter'den ayrılmak istedi.

Harika bir herif ve kesinlikle ihtiyaç duyuyoruz.

Yunus kankisi bosta olunca ayri digerleri bosta olunca ayri davranan muhtesem karakterli topcumuz. Ihtiyac olmasa kadro disi birakilmali derdim.
Ondan önce Yunus'a pas vermeyip şut çekince de Yunus kızmıştı.
BAY hep böyleydi ve bana göre takımda yerli yabancı ayrımı yapmayan ender oyunculardan

Şaka bir yana 1 ay oynamayınca iyi dinlenmiş. Inanılmaz dinç ve diriydi 😁

Baris CL’de soyle bize iki uc mac kazandir, bak gor sana nasil zam yapiyorlar.

Fizigiyle ne kadar ustunluk kurabilecegi CL maclarinda ortaya cikacak. Yalniz ben kendisinde cok gelisim goruyorum. Bu sene sanki bir degisim olmus gibi. Bencilligi ustunden atmasi lazim. Onu da yapti mi kimse tutamaz Baris’i.

Ondan önce Yunus'a pas vermeyip şut çekince de Yunus kızmıştı.
BAY hep böyleydi ve bana göre takımda yerli yabancı ayrımı yapmayan ender oyunculardan
Bence yapiyor biraz. Yunus ta oyle. Ikinci yari Sane'nin onune atmadi topu gitti geri donm3ye calisirken kaptirdi shaban gibi.

Yunus da bu da az kazaniyoe adil olmak gerekirse cünkü bu ikisi takimi ileri tasiyor

Baris CL’de soyle bize iki uc mac kazandir, bak gor sana nasil zam yapiyorlar.

Fizigiyle ne kadar ustunluk kurabilecegi CL maclarinda ortaya cikacak. Yalniz ben kendisinde cok gelisim goruyorum. Bu sene sanki bir degisim olmus gibi. Bencilligi ustunden atmasi lazim. Onu da yapti mi kimse tutamaz Baris’i.
Takım dünkü gibi oynarsa 3 tane barış getir frankfurtu yenemezsin. Hele ki osimhen falan yoksa işimiz bin kat zor

Geri
Üst Alt