#53 Barış Alper Yılmaz

Hala kırgınım takımı bu kadar zor durumda bırakmasına ama müthiş adam gerçekten.

Olmadığı her dakika can çekiştik. İnşallah bu şekilde istekli ve konsantre devam eder. Zaten böyle devam ederse Avrupa'dan da daha adam gibi teklifler de alır.

BAY Hascimbomlu, kazanacağımız milli maçı es geçip, tokatlanacağımız maçta cezalı duruma düşerek kendini ayoubsportsa hazırlamış.

Razıyız.

Koskoca Galatasaray Barış’a ayıp etmiştir bu ayıp düzeltilmeli sözleşmesi verilmeli!

Menajerler arası enformasyon trafiğini diyorum,bu adamlar kimin ne aldığını üç aşağı beş yukarı biliyordur yani KAP açıklamaları olmasa da

Anladım ztn Kingper
Sane 8 alıo diye haber salınamaz mı diom
Biri 8 diğeri bilmemne dese Barış da o kdr net olamaz maaş talebi konusunda
Belki de

İkamesi olmayan bir futbolcu maalesef. İyi paraya yollansa bile bu kadar fiziksel olarak fark yaratabilecek oyuncu dünyada yok gibi bir şey. İsim olarak veya skor yapabilme yönünden daha iyisini alsan bile şu fiziksel anomalisini ne olursa olsun ararız. Şimdiden her an ayrılacak gibi ikamelerini tespit etmek lazım. Yoksa gelen para çöpe gidecek belli ki. Muslera'da gördük bunu. (Uğurcan'ı beğenirim o ayrı)

Anladım ztn Kingper
Sane 8 alıo diye haber salınamaz mı diom
Biri 8 diğeri bilmemne dese Barış da o kdr net olamaz maaş talebi konusunda
Belki de
Sözleşmelerden futbolcuların menajerleri de haberdar ki,öyle haber salma tarzı değil direkt 1. ağızdan alıyorlardır bilgileri.Sane mesela 9 alıyorsa,Sane'nin bağlı olduğu menajerlik şirketinin Türkiye temsilciliğine falan ulaşıyorlardır bir şekilde.

Öyle dediğin gibi bir sistem olsa her kulüp o gizliliği sağlardı çoktan diye düşünüyorum

Sözleşmelerden futbolcuların menajerleri de haberdar ki,öyle haber salma tarzı değil direkt 1. ağızdan alıyorlardır bilgileri.Sane mesela 9 alıyorsa,Sane'nin bağlı olduğu menajerlik şirketinin Türkiye temsilciliğine falan ulaşıyorlardır bir şekilde.

Öyle dediğin gibi bir sistem olsa her kulüp o gizliliği sağlardı çoktan diye düşünüyorum

Doğru dedin Arslanper

en az 15 fln almalı takımdakilere bakınca

Bu meseleyi güzel çözdüğümüzü düşünüyorum
Okan hocanın ve başkanın bu süreçteki net tavrı da çok iyiydi

Fener maçında 2 hafta kadrodışı bırakıp arenaya salalım

Geri
Üst Alt