#53 Barış Alper Yılmaz

Aga bunu sattirmayan kim?? Kim karsi cikti???? O da bu gece gitmeliii

Bizim dahi dursun n baskan elin arabi 40 veriyorsa avrupalisi 60 verir diye satirmadi heralde, bu firsat bir daha gelmiyecek

Bugün maçı sattı. Kötü oynardı ama kötü mücadele etmezdi. Bugün kötü mücadele etti, koşmadı bile.

Adamı zorla tutarsan böyle intikam alır. Sen de bunu aciz gibi 90 dk oyunda tutarsın

Yav buna 40 kim verir dümen çevirdiler neom denen takım ne belli değil naptılar o paraya birini aldılar mı yok

Kaçırdığı pozisyon büyük rezillik. O golü atsaydı maçın kaderi değişirdi. Attığı kafa golünde faul yoktu golünü yediler ama kaçırdığı pozisyon daha kötü

Kaçırdığı pozisyon büyük rezillik. O golü atsaydı maçın kaderi değişirdi. Attığı kafa golünde faul yoktu golünü yediler ama kaçırdığı pozisyon daha kötü

Onda da el yoktu valla hatta atamadığına üzülmedim de şerefsiz hakem kafa golünü yiyince kimseye acımamak gerektiğini anladım

Zam yapın abime de keyfi yerine gelsin.

Bu çocuğun kaçırdığı pozisyonları falan geçtim avrupa da her çıktığı maçda ayakta kalamıyor, görüntüsüne ve duruşuna nazaran güçsüz bir oyuncu hani sahte şişirilmiş steroidli bodyciler olur ya onları anımsatıyor hep bana, her pozisyonda yerde. birine sırtını dayadığı an atıyor kendini bilinçli mi yapıyor gerçekten mi düşüyor anlayamıyorum. Attıktan sonrada kalkmıyor yerde oturup belli bir saniye bekliyor bunu neredeyse 3 yıldır falan her avrupa maçında düzenli yapıyor bir kere ne uyarıldığını gördüm ne bir şey.

Atsa da yenilirdik muht, kafa golü de goldü ama rezalet oynadı.

Barış ortada oynayacaksa kapanıp kontra oynayacaksın aksi saçmalık

Neyse kime anlatıyoruzki herkes sıçmışsa suçlu herkes değildir.

Yeteneksiz herif Türkiye Ligi’nde oynuyon topçu sandın kendini, Avrupa ‘da böyle rezil olursın rezil edersin klübü, bu adam 15 m euro edecek bir adam dahi değil Avrupa takımlarında Clde bundan kötü teknikte topçu göremesssiniz, dev aynasında gör kendini

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamın top kontrolü, pası fm tabiriyle 20 üzerinden 1, bi de eleştirene salya sümük saldırmayın. Şimdi gelin yazın adam gibi. Avrupadan niye kimse Barışı istemiyor görüyorsunuz, bu seviyelerin adamı değil bizde bile 11 oynamaması lazım.

Geri
Üst Alt