#53 Barış Alper Yılmaz

Neyse en azından seviyesini görmüş oldu. İnşallah 40 a satarız

Bu herifi santrafor yedeği olarak düşünen hocaya sevgilerimi iletiyorum.

Atsa da yenilirdik muht, kafa golü de goldü ama rezalet oynadı.

Barış ortada oynayacaksa kapanıp kontra oynayacaksın aksi saçmalık

Neyse kime anlatıyoruzki herkes sıçmışsa suçlu herkes değildir.

Neden fiziksel fark yaratamadı sence? Ben ilk dakikadan beri hiç beğenmedim fiziğini, maç eksikliği mi? Bizim ligimizdeki savunanların yetersizliği mi? Ayakta kalamadı, vurup geçemedi, vurup indiremedi.

Neden fiziksel fark yaratamadı sence? Ben ilk dakikadan beri hiç beğenmedim fiziğini, maç eksikliği mi? Bizim ligimizdeki savunanların yetersizliği mi? Ayakta kalamadı, vurup geçemedi, vurup indiremedi.
Maç eksiği dışında ortada fark yaratması zor o konuda, Barış çizgi oyuncusu ne olursa olsun birebirde yer ama ortada oynayacak oyun zekası yok.

Yakayi kaldiriyor bir de
Ikinci yari o yakiyi indirdin aferin umarim sakinlesmissindir macin icine ettikten sonra
Bu adami satmadik ya saka gibi

o golü atacaktın be adam .

belki her şeye rağmen maçı kazanırdık.

Maç eksiği dışında ortada fark yaratması zor o konuda, Barış çizgi oyuncusu ne olursa olsun birebirde yer ama ortada oynayacak oyun zekası yok.

Ortada olmasının yaratacağı dezavantajları tahmin edebiliyorum ama belki de bana öyle geldi -son yaşananlarda ötürü- çok sıkmadığını düşündüm. Bu en kötüsü olur tabii. Sanki yeterince boğuşmadı ve sürekli kendini yere atıp faul bekledi gibi geldi. Neyse, bu rezaleti sadece Barış'a yüklemek akılsızlık olur.

Ortada olmasının yaratacağı dezavantajları tahmin edebiliyorum ama belki de bana öyle geldi -son yaşananlarda ötürü- çok sıkmadığını düşündüm. Bu en kötüsü olur tabii. Sanki yeterince boğuşmadı ve sürekli kendini yere atıp faul bekledi gibi geldi. Neyse, bu rezaleti sadece Barış'a yüklemek akılsızlık olur.
Olabilir bu akşam özelinde birşey diyemiyorum, herkes sıçtı Torr dışında.

Ayaginin ayarina senin bombos pozisyonu atsan 25. dakikada bitecekti mac sari saclarina tukurdugumun rizelisi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milli takımda ilerde oynadı orada kayboldu. Bu maçtada aynısı oldu. Bunu göre göre 3. Forvet olarak sahaya süren hocada gözlerini açıp biraz oyuncularını tanısın artık mevkilerde devşirme oyuncu işini bıraksın.

Kaçan pozisyon neydi öyle dağıldık resmen Yasin Benfica maçını hatırlattı. Çok dağınıktı verimsizdi.

Evet artist beyefendi, ne diyorduk? Hah öyle instagram'dan siyah ekran paylaşmakla olmuyor bu işler değil mi? (Bkz: High parkta gezer gibi olmuyor bu işler)

Oysa çok iyi başlamıştı

İflas etti akabinde resmen

İkinci yarı izlemek bir zulümdü

Bu kadar mental git-gel ile potansiyeline erişmesi zor

Meditasyona başlamalı

Geri
Üst Alt