#53 Barış Alper Yılmaz

zaten yaşananlar malumken üstüne kırmızı kartlı milli maç + şimdi de CL'de sahaya patır patır bırakması tuz biber oldu. nasıl dikiş tutar bundan sonra bilemiyorum.

Barış Abartı Yılmaz'ı devrede satmamız gerekiyor. 15-20 veren olacak mı bakalım

Çabaladı da, fiziki olarak mı hazır değildi yoksa mentali CL maçını mı kaldıramadı orasını bilmiyorum. Gerçi forvet oynaması da etkilemiştir, herifin orijinal mevkisi değil en nihayetinde. Sonuç olarak fiziki manada en üst düzey 2 oyuncumuzdan bile sıfır katkı aldık. (BAY-Davinson)

Biz seni foule rağmen yıkılmadigin yilmadigin için sevdik kendine yere attığın için değil

o kütük bileğiyle o golü atsa maç böyle sonuçlanmayabilirdi

lawbali herif

Kanat hariç bi yerde görmek istemiyorum artık joker mokerde değil ayrıca mevkisiz kalmak istemiyor herif belli ki. Sağ kanatta oynayacak birileriyle verkaça girip çizgiye inip içe çevirecek. Başka işi yok.

Evet baris efendi, kendini gördünmü avrupa arenasinda? Adamda hakliymis neom buna cilgin parayi teklif edince kendi kendine bu firsat bir daha gelmez dedi, cünkü avrupaya ciksa alacagi max 2 mion eurodur. Elimize net 40 verdipde göndermeyen kim varsa allaha belasini versin.

Bu arada frikik pozisyonun çalışıldığını düşünmüyorum. Anlik pozisyon olarak gelişti İlkay düşündü ama barış düşünemedi.

Uzak köşeye doğru ucundan dokunsan şu topa maç bitecek ya

Şampiyonlar Ligi: 7 maç 0 gol
UEFA Avrupa Ligi: 14 maç 1 gol (Elfsborg)
Şampiyonlar Ligi Elemeleri: 9 maç 0 gol
UEFA Avrupa Ligi Elemeleri: 1 maç 0 gol
Türkiye Milli Takımı: 29 maç 2 gol (Hırvatistan, Polonya)

Uluslararası arenada 60 maça çıkıp 3 gol atmış forvet/kanat forvet.
Ne olur bizi bırakma ve 5 milyonluk maaş teklifimizi kabul et ha bu arada maçlarda artık yerden kalk.

Transferini acaba kim.veto etti sirf dursun mu yoksa okan burukda mi gitmesin resti cekti? Hala delilik olarak yorumluyorum boyle bir teklif edilip nasil gönderilemdi diye

köy takımlarına hoh kuvvetiyle şov yapıyor diye 40 milyon euro teklif alan bir kabiliyetsizi satmayanları tarih affetmeyecek demiştim. Aynı fikirdeyim

bundan sonra tr liginde parlayan herkesi satacaksin, kazigi hep biz mi yiyelim anasini satayim

Eyupe kacir sahsi hareket yap...ne yaparsan yap...

Ama CL macinda 4 5 metreden o golu atacaksin.

Atamadigin icin anca arabistandan teklif aliyorsun iste.

Arabistan değil

Oradan bile alamıyor teklif

O teklifin tescillilerden geldiğini hepimiz biliyoruz
Dun bir yorum vardi mac sonu eski acikta

Barisin menajeri simdi "bosver oglum bak senin 4 katin kazanan sane kurtarsin , bosver sen takilma" falan diyordur diye.

Cok dogru yorum. Bunlari asamadikca hic bir topcunun degeri yok piyasada. Millet eze lookman icin kapisti, hic adi gecmedi mesela. Turkiye ligi ve turk milli takimi boyle olduk a hic bir yerli belli seviyenin uzerinde degerde gorulmuyor.

Geri
Üst Alt