#53 Barış Alper Yılmaz

hep o topa sert vurma sevdasından geliyor. altı pastan yumusak da vursan atarsın o golü. top nedir nası vurulur ile baslatılması gereken bir dersi var. ligde olsa bok zeminlere laf söylerler. halı gibi zeminde yapamazsın o vurusu.

Bosuna Avrupa'nin ust duzey takimlari icin yetersiz oyuncu demiyorum. Olayi sadece fizik ve guc. 5 yil sonra o fizik gucu de azalacak o zaman hep siradanlasir cunku Turk oyuncular o fizik gucunu 34-35 yasinda kadar goturemiyor genelde.

Suan yasi 25 ve bir kac sene daha kullanabilirsin tabi oyle bir bakis acisini da anlarim.

Baris teknigi veya beyniyle oynayabilen bir oyuncu degil. Satmazsak zamaninda en gec 30 yasinda kufur yer herkesten.

Dünkü maci izleyen 5m bile vermez... bos yere kriz cikarip formdan düstü lige o kadar iyi baslamisken... ya satacaktiniz ya da kadro disi birakmayacaktiniz

berbat 1 oyuncu yönetimi örnegi

2 hafta öncede 5 veren bile yoktu aslında. -5 burada mübalağa- hangi 5 büyük ligden takım gelipte teklif yaptı? yoksa biz mi bilmiyoruz. Top ile oynamayı bilmez, topu oynatmayı bilmez. 60 tane enternasyonel maça çıkmış 3 golü var, Abdülkerim'in baksam 3 taneden fazladır.

Bizde ki mevcut rolü ve etrafındaki oyuncular ile olan uyumu onu etkili bir silah haline getirdi ve çok işimize yaradı ama fazlası değil bu durumda kendini konumlandırdığı yer çok sakıncalı ve onun ceremesini çekiyoruz. Kulüpte futbol aklı Erden bey'den sonra olmadığı için hamlelerin çoğu hatalı bu da onlardan biri.

Yerli oyunculara gereğinden fazla değer veriliyor öyle ki yabancı kontenjanını bile boş bıraktık oysa Erden bey'in ilk yılından geçen yıl Kutucu'ya kadar biz hiç yerli transfer yapmadık ki doğru olanda bu. Buraya seçilmişler ve alttan yetiştirdiğimiz karakteri düzgün buraya kendini pazarlamaya değil adamaya gelen 4-5 tane yerli oyuncu gerekiyor, 14 tanede yabancı ile 18-20 kişilik kadroyu tamamlayacaksın.

instagramdan kaçırdığın golü ve yere bırakışlarını da paylaşır mısın sayın siyah ekran paylaşımcısı?

eski mesajlarımı keşke tam bulabilsem

bu çocuğu avrupa şampiyonasından sonra bozdular

1 yıl önce bugünlerde de yazdığım gibi bu çocuk o şampiyona sonrası ben yıldız oldum havasıyla bütün enerjisini gol atmaya ayırıp savunmayı iplememeye başladı

zaten kontrat konusunda da bu zehri almış bir barış vardı karşımızda

dün de öyleydi maalesef

mutlaka ama mutlaka menajerini tekmelemesini istemeliyiz

eski mesajlarımı keşke tam bulabilsem

bu çocuğu avrupa şampiyonasından sonra bozdular

1 yıl önce bugünlerde de yazdığım gibi bu çocuk o şampiyona sonrası ben yıldız oldum havasıyla bütün enerjisini gol atmaya ayırıp savunmayı iplememeye başladı

zaten kontrat konusunda da bu zehri almış bir barış vardı karşımızda

dün de öyleydi maalesef

mutlaka ama mutlaka menajerini tekmelemesini istemeliyiz
gönlü başkasına kayanın senle işi olmaz

değerini bulan futbolcuyu satacaksın klişesine katılmaya başladım. satacaktın yerine laurente'yi falan alacaktın ne kadar kötü olabilir ki yani barış'ın avrupa'da hali ortada.
Bu kadar basit.Kimse barışa vasat kötü oyuncu demiyor ki.değilde zaten.Ama işte çok önemli yetenekleri Mevcut.Onun dılında çok ciddi eksiklikleride var.Bu yüzdende piyasa yapmışken teklifde varsa satacaksın arkadaş.Daha fazla katkı alacağın oyuncuda çok rahat bulunur.Çıldırıcam ulan şu iş bilmezliklerden gına geldi.

Naber yaka? Indirdin mi o yakayi?
Alkmaar macinda yaptigi penalti, Frankfurt macinda kacirdigi gol..
Fizik kalitesi disinda bir yetenegi olmayan adami 40-50'ye satmadik hala inanamiyorum.
Avrupa'da herkesin fizik kalitesi bu zaten, Kohn resmen ezdi Barisi her pozisyonda.
Simdi gitsin siyah ekran paylassin, ya da oynadigi rezil toptan sonra maasinin 30%'unu geri versin kulube.
Umarim duzelir diyecegim de, oyle bir genel kultur ve ozfarkindalik olsa zaten bu durumda olmazdi..

Barış Alper’in alameti farikası, rakip savunmacılarla girdiği ikili mücadelelerdeki fizik gücü ile bu mücadelelerdeki başarısı sonrasında takımını üçüncü bölgeye taşıması. Dün Barış Alper girdiği 10 ikili mücadelenin 7’sini kaybetmiş.

Sen gidip sana kazan kaldıran ekran karartan idmana çıkmayan adama yalvarır gibi özür dilemesini bekleyip yaptığını cezasız bırakırsan bir daha bu takımdan disiplin bekleyemezsin. Yaptığı yanına kar kaldı işte o gün bazı şeyleri kaybettik bi kere cl kesinlikle bitti artık eğer kovulmazsa bu sene şampiyonlukta çok zor bu arkadaşın bu formayı giymesi taraftarada ayıp camianın dinamiklerinede ayıp bunun sorumlusuda o.buruktur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün, ilkay’ın duran toptan verdiği asisti iç ederek intikamını almış futbolcudur kendisi. Kasti yaptı diyemem ama o şut beyefendinin bilinçaltının dışa vurdumuydu.

Geri
Üst Alt