#53 Barış Alper Yılmaz

Herşeyi geçtim, ilk golde beraber koştuğun adamı bizim yarısahamıza gelince neden bırakırsın, amacın ne? Aklınca bize posta mı koyuyorsun?

Allah ın belası arap kulübü parayı basınca kendini ronaldo ilan etmiş arkadaş. Kendine oyna bakalım nereye kadar

Söz hakkı istiyordun geçenlerde
Hadi anlat neden yürüdüğünü

Barış da suç yok ki. ..Forumun yarısı bile buna tapıyor.. Kaç defa yazdık buraya , geçen sene de 5 tane iyi maçı yoktu.. Yok Avrupa şampiyonasında yoruldu, yok tatil yapamadı bilmem ne , neler neler yazdılar burada ama bu çocuk bencil, bu çocuğun oyun zekası yok, şutu yok , çalımı yok..

Sen hoca olarak bu herifi cezalandırmak yerine , evlatçılık yaparsan, bu da kendini süperstar zanneder.. Sonuç da ortada.. O paralara davulla zurnayla satılmalıydı...

Golde başta koşu atmasa bizden birileri oraya yönelirdi. Birşey yapıyorsan tam yapacaksın.

Herkes ceza sahasına koşu atmisken şut çekmeye çalıştığı pozisyon da maç satan topçularda görülen hareketlerden.

Bu kadar kötü oynayabilmek kolay iş değil.

Yüz ifadesine, vücut diline ve sahada yaptıklarına bakıldığında gönderilmek için çabaladığını anlamamak imkansız. Ayıp ya.

Maçın ırzına geçti ilk golde rakibi kovalamadı golü yedirdi yaptığı top kaybıyla davinsonu da attırdı rezil bir adam bu ya katlanamıyorum

KARAKTERSİZ
AHLAKSIZ

topçuları sevmiyorum

Barış böyle mi sizce?

Liverpool macinda da demistim, ilk yari bile cok yorgun duruyordu, bu macta hic yok

Artik agziyla kus dahi tutsa benim icin anlami kalmamistir. Ugurcan'in kurtardigi kornerden once adamini takip etmedi, o kornerde kafa vuran adami takip etmedi. Sonra da golde half space e giren adami takip etmedi. Yilda oynayacagi 10-15 mac var. Bunlardan birinde iyi birinde kotu oynayacaksa sana yildiz muamelesi niye yapalim?!?!?

niye kaleye vuruyon her topu barışcıgım

anladık gol atmak istiyorsunda boku cıktı

yorgun gözükmekte

Geriye koşmayıp gol yediren adamı 3 maç kulübeye hapsedeceksin, aklı başına gelecek.

Ilk yarı maçın ebesini belledi. Ayıptır arkadaş, hiç takım oyunu yok. Sürekli ben ben ben. Ne pas verebiliyor, ne şut çekebiliyor. Arada bir koşuyor o da rakip kapanmamış ise.

Dünyada satılmayacak topçu yoktur. Ederini bulan herkesi vereceksin artık bunu ne zaman anlayacağız?

Geri
Üst Alt