#53 Barış Alper Yılmaz

Ne katkı verdiği umrumda değil, Galatasaray kariyeri umarım en kısa zamanda birer, herifin suratı o kadar kötü ki, zorla oynuyor yani

Bu herif 90dk macin icine edip oynayabiliyor ama yillik 9 milyon verdigimiz adam oynayamiyor

Abi taraftara kendini ofansif olarak ispat etmesinden de kaynaklı olabilir bu durumu.

Net olarak taraftar ilk maçta bağrına basmalı her topu her gördüğü yerden vurmaya kalkmasın. Daha yaza kadar millete asist yapan yeri geldiğinde de golünü atan adam ben osimhenim demeye başladı.
Koca kulüpte adam gibi. bir psikolog da yok. Abilerle yürüyor futbol yönetimi.

Topu her kontrol ederken ayağından 5 metre açıyor bunun bir klibini yapsalar Youtube'a transfermarkt muhtemelen futbolculuktan siler bu adamı. Bu derece kötü top kontrolünü en son Burak Yılmaz yapıyordu her maç gol attığı için yine tahammül ediliyordu bir nevi.

Gitmek için yanıp tutuşan adamı kamyonla bonservis teklif edildiği halde "o fiyata anca tek bacağını alırsınız, daha fazla eder, transfer dönemi kapanacak" gibi türlü türlü bahanelerle ve söylemlerle satmazsan aha sonuç bu kadar olur. Ederine yakın para teklif edilen oyuncu gitmek istiyorsa salacaksın kardeşim istisnalar haricinde. Git yeni birini al getir. Dünyada oyuncu bitmedi. Ders olsun artık. Herif kendini Ronaldo filan zannediyor artık. Uğraş dur bakalım şimdi bu zihniyetle. Bir daha 40 milyonu rüyamızda bile göremeyiz BAY için.

@Samed Çiçek Gördün mü bugün savunmada jog atan Barış'ı? Bundan bahsediyordum burada.

Barış bu konuda yüksek disipline sahip bir adam değil. Öyle sanılıyor ama. Daha önce de yapıyordu ama cezalandırılmıyorduk. Bugün cezalandırıldık.

Ilk yarıda tamamen batırdı ikinci yarı savunmada olsada hücümda yine aynıydı. Eger 4 milyon alıyorsan böyle oynamaman gerekiyor.

Biraz kafasin ile oynasa gökhana kirmizi yedirirdi ama olmuyor iste.

Liverpool maçından sonra yazdım,işi yavaşlatma eylemi yapıyor,gevşek gevşek jog atıyor diye.Oynatmazsam kaybederim diye oynattı hoca ama herif umursamıyor.Bundan sonra kesmek lazım.Kötü Saneye bile bu böyle oynarken, yedek kalmayı anlatamazsın

Gizlice maasina zam yaptiniz dahafa satamayiz bunu beceriksiz herifler

Geri
Üst Alt