#53 Barış Alper Yılmaz

her maç bu kadar keskin yorumlar görmek artık yoruyor
lpool maçında gtunu yırtan adam bir maç tökezlerse hemen bel altı eleştiriler geliyor
çok büyük başarı şu ortamda 3 sene üst üste şampiyonluk

Golde Orkunu bırakarak, golü hediye ediyor; kırmızı kartta yine topu kaptırıyor yine takip etmiyor. Arkadaşları ceza sahası içinde boş dururken, kendisi şut çekiyor beyefendi.. Seni çürütmeyen teknik ve idari kadroyu Allah bildiği gibi yapsın…

her maç bu kadar keskin yorumlar görmek artık yoruyor
lpool maçında gtunu yırtan adam bir maç tökezlerse hemen bel altı eleştiriler geliyor
çok büyük başarı şu ortamda 3 sene üst üste şampiyonluk
Elbette ama oda biraz top oynasin yav. Futbol takim oyunudur, topu al git her yerden kaleye vurma oyunu degil. Ben her zaman diyorum ne zaman kafasini kaldirir arkadasini pozisyona sokar o gün oldum diyebilir. Örnegin ahmete atmadigi pas, orda bile pas atmayip gol attiramiyorsan fubol oyunu kavramis degilsindir.

Vücut dili çok kötü. Transfer haberlerine kadar takımda en sevdiğim oyuncuydu ama işin suyunu çıkardı artık. Oynamak istemiyorsa gönderin paf takıma çürüsün orada.

Vücut dili çok kötü. Transfer haberlerine kadar takımda en sevdiğim oyuncuydu ama işin suyunu çıkardı artık. Oynamak istemiyorsa gönderin paf takıma çürüsün orada.
O da ayrı bir dünya biri top kaybedince ya da pası ayarlayamayınca falan sürekli bir el kol yapıyor hele o kolları açıp bakarak tavır yapıyor ya ifrit oluyorum

Kendisi top ezince sıkıntı yok ama bugün gökhan sazdağını geçemedi :D

Oyuncu kötü oynar lafım yok çok kötü maçlarıda oldu ama bu kötü oyun değil oyuncu ayakta duramiyor topa vuramiyor
Kosamiyor pas atamiyor
Bak Lemina Jacobs Toreira ya nasilllar sahada
Liverpool maçından sonraki 4 gün acaip işler yapmış belli hatunlara mi takılmış gece dışarı mi çıkmış bilmiyorum ama dikkat etmemiş belli asıl acı kısmı bu
Gitmek isteyen adamı tutarsan sonuç bu olur

Bu arada barış eskidende böyleydi yine küfür kıyamet oluyordu başlıkları ama eskiden taraftar çok seviyordu özellikle gsc'nin göz bebeğiydi ama taraftarın bile desteğini kaybetti yoksa herifin yaptığı hataların haddi hesabı yok o topa vuramamalar sürekli kendini yere atmalar kötü bitiricilik hepsi zaten herifin genlerinde kodlu gibi bir şey. Maç içinde ben de çok sövdüm saydım delirtiyor beni ama sane gibi bir herif olunca kötünün iyisi yine bir kanat oyuncumuz var diyorsun. Ben hala siyahı pırpır oyuncu taraftarıyım bir kere zaha tutmadı diye ki zaha böyle bir adam değildi, azcık topla yeteneği olup içe katedebilecek bruma tarzında kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Biz iyi bir oyuncu gelene kadar elimizdekini iyi sanıyoruz sara ve ilkay örneğinde ki gibi şu takıma bir tane pırpır stepover atıp yeri geldiğinde stoperi delebilecek bir adam alsınlar biz bu zamana kadar ne izlemişiz kardeşim diyeceğiz bakın göreceksiniz. Şu shaktarın bulduğu elemanlardan 2 tane bulsak bütün sorunumuz çözülecek.

Analiz yapan ekibiyle devam ediyorsa bol bol izler umarım maçın tekrarını. Hücumda top ezebilir, kötü günündedir vs. ama savunmada adamını takip etmemesi oynamaya çalıştığımız oyuna dinamit döşemek gibi bir şey. Yakıp yıkmaya gerek yok tabii. En önemli oyuncularımızdan biridir. Satılmadığı sürece öyle olmaya devam edecektir.

Gitmek isteyen adamı tutarsan sonuç bu olur
Liverpool maçında geçerli değildi herhalde bu yorum. Sonuç farklı oldu çünkü.

Bugün ilk yarı çok kötüydü de gitmesiyle kalmasıyla alakası yok durumun, her kötü oynadığında bu tarz yorum yapılacaksa işimiz var.

Abi bi tane kanat almadınız bizi şuna mecbur ettiniz

İnsan ister istemez Liverpool maçında kendine oynadı ligde paso böyle salcak gibi düşünüyor

İnş yorgunluktandır ama o gönül bağı kırıldı artık. Buna bu derece muhtaç olmamız bana koyuyor

Devre arası birinci öncelik orta saha alternatifi ikinci öncelik buna alternatif bulmak olmalı. Üçüncü transfer de sol stoper

bi maç adamını takip ediyon öbür maç etmiyon bu kafayla avrupa'da oynayamazsın diyecem de adam zaten arabistan'a gönderilmediği için siyah ekran paylaşacak tıynette olduğu için olur öyle diyorum. en azından şl maçlarında topçu gibi davranırsa devre arası kendisini 1 deveyle uğurlayabiliriz.

Çok kötüydü fakat aksiyona giren tek oyuncuydu. Yunus ve İlkay kaybolmuşken Osimhen ile birlikte rakibe sorun çıkaran tek oyuncuydu. Iskalar, topu ayaktan açmalar, etrafını görmemeler çileden çıkardı.

Top tekniği bu kadar da zayıf değildi yav amatör topçu görüntüsündeydi bugün

Değerini bulduğu an elden çıkarmak gerekiyordu ve değerini bulmuştu. Olumlu yönleri ligin üstünde ama olumsuz yönleri de aşırı can sıkıyor.

Liverpool maçında geçerli değildi herhalde bu yorum. Sonuç farklı oldu çünkü.

Bugün ilk yarı çok kötüydü de gitmesiyle kalmasıyla alakası yok durumun, her kötü oynadığında bu tarz yorum yapılacaksa işimiz var.
Orda kendi piyasası için oynadı arkadaş
Gayet normal ben hep söylüyorum davinson da olsa osimhende olsa gitmek istiyorsa tutmayacaksin
Sonra işte böyle maç seçer adam kovalamaz

arabistana bile fazla

Geri
Üst Alt