#53 Barış Alper Yılmaz

Çok gerekliydi bu sene aptallık kuran çarpsın aptallık şu yaşananlar.

Sirti donuk top aldiginda tatava yapmadan tekte basit oyna.Kendini surekli dikine gidecek sekilde konumlandir ve koş baris.Zira kosmadiginda ve ardini rakibe dondugune cekilmiyon

Bu adami satarsan 2 kanat oyuncusu alman gerekecek zira bu adam varken de kanat eksikligimiz var. Lig maclarinda bile oyundan alamiyoruz. Yusuf Demir ve Ahmed Kutucu'yu oynatmaktansa yorgunluktan gebermis Baris Alper oynatiliyor. Rotasyonu eksik biraktilar.

Ya hocam sen hainlik mi yapiyorsun ben anlamiyorum. Dakika 93, sag tarafta topu temizlerken rakibe pas atiyorsun, sonra o rakip dribling atip seni geciyor, tehlikeli pozisyonda sacma sapan bir de faul yapiyorsun. O gol olsa ne yapacak takim? Yani gercekten anlamiyorum bu cocugu, abicim iyi degilim oynamak istemiyorum falan de bari, takimi neden yakiyorsun?

Araplara fırsatın varken satacaktın. Araplarla anlaşıp menajeri aradan çıkarırdık gerekirse. Ama işte yönetim olacak, hoca olacakta yerini doldurmayı bilecek. Bunlar Boey’in yerini 2 sene dolduramayıp, sonunda iki katı para harcayarak doldurdu. Barış’ı da satsalar yerini dorduramazlardı. Gerçi şu an Barış’ın yeri dolacak bir durumu da kalmamış.

Fiziken diri kalırdı ama son dakikalarda resmen süründü ciddi bir fiziksel düşüş var maçın başında iyiydi ama sonunu getiremiyor.

maç içinde çok konsantrasyon kaybı yaşıyor, bazen kontak kapatıyor. kendisine kim bunu inandırmış ama böyle kopuşları tölere edebilecek kadar büyük 1 oyuncu değil. petrol savaşının ortasına gönderilmedi diye siyah ekran paylaşan adamı kim yola getirebilir bilmiyorum ama 2 fazla dripling zorlayana kadar şu oyun disiplini sağlasa zaten medeniyetten uzakta oynatmazlar kendisini.

bu kadar saçma planlama olamaz bu arada.Bu işin buraya gideceği baya belliydi yani öngörmek de zor değildi keza ben evde oturduğum yerden bile gördüm istisna olmadığı sürece bu işin bizde patlayacağını.Barış'ın yaptıklarından sonra birkaç maç bile kötü oynama lüksü yok yani bu kadar basit , zam da aldı üstüne.Birkaç kişiyle de tartışmıştık burada bu konu üzerine ama maalesef artık iş direkt maluma gidiyor gibi.Sakız gibi uzatmaya gerek yok oyuncu gitmek istiyor , ederini veren de var sat gitsin sanki ilk defa eksik kalacağız gibi yada profesyonel direktör getirin şu takıma ki oyuncu gidince yeri dolsun

Millet Icardi'ye laf ediyor, 1 sene top oynamadı adam, buna ne demeli? Bu yaşta bu fizikte ama veteran gibi.

Satın gitsin.
Bizim yönetimden de taraftardan da hiçbir halt olmaz. İş bilmezlik paçalardan akıyor. Bu klübün barışdan daha faydalı oyuncu bulamayacağını düşünen kafalardan kurtulması gerekiyor.Yöneticiside aynı yorumcusuda aynı taraftarıda aynı..İnanılmaz abartılı yorumlar yapıyorlar.Adamı ucuza almışsın.Katkıda yapmış.Piyasası varken gönder arkadaş gönder.Çünkü evet fizik güç var o fiziğe göre hızıda iyi.Ama çok ciddi olumsuz özellkleride var.
Bu sadece barış özelinde değil genel transfer politikası ve planlamada çok basit hatalar yapılıyor.
Bu hatalar yapılmasa yemin ederim ne o çapsız bjk gibi takımlara iç sahada puan veririz.Nede avrupada bodo gibi feyenord gibi young boys gibi klüplere karşı aciz durumlara düşmeyiz.
Puan kaybıda yaşasak adam gibi oynayarak puan kaybederiz.

Garip şekilde acayip yorgundu bu maç
Sebebi vardır umarım

değil rezalet
değil kepazet

yürüyen bir
cooltext494214477224607.gif

Dinlendirilmesi gerek. Bu haliyle ne bize ne kendine faydası var.

Geri
Üst Alt